Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yanlış yazılan 1 senelik muayenemi 3 yıl uzattırdım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yanlış yazılan 1 senelik muayenemi 3 yıl uzattırdım

Yanlış yazılan 1 senelik muayenemi 3 yıl uzattırdım
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 05.05.2007 - 07:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahmetalbeni, benim vergi borcum vardı düzelttiler..
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.05.2007 - 07:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eet yaaa bnimkide öle bnde 1 yıl biliodum 3 yılmış
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ahmetalbeni
Üye
Üye

MesajTarih: 05.05.2007 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamam kadirr_delisi ; bende halledeyim o zaman . Sağol.
hayta_ist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 05.05.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilinçli olmak başka gerçekten teprikler abi kartaldaymışsın ya bende ordayım tanışsak iyi olur aslında ama benim motorum ufak Gülümsüyorum
Başa dön
hayta_ist Çevrimdışı hayta_ist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 05.05.2007 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL, abi nasıl olur benim motorum da 2006 model ve muayenemin bittiği 15 gün felan oluyor..işlerimin yoğunluğundan dolayı yaptıramıyordum.pazartesi ilk işim o olsun gideyim sigortacıma ne gerekiyorsa yapsın.1 senelik motora muayene mi olurmuş.hem muayene yapan adam ne anlar bu motorlardan ki ? köyden kapıp getirmişler adamı ne anlıyaor acaba. Öfkeliyim iyi oldu abi sağolasın pazartesi hemen halledeceğim Bravo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.05.2007 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu uzatma işlemini izmir de yaptıra bilen var mı acaba?
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 08.05.2007 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spiderman,
izmir istanbul fark etmez, al dediğim gibi git yapmak zorunda elinde kanunla git çıktısını al göster izah et durumunu yapacaklardır memur anlamıyorsa şefine git göster kanunu
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 08.05.2007 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL, abi şöyle bi dilekçe gerekiyormuş kanımca

İLGİLİ MAKAMA

16/11/2005 tarihinde, İstanbul / Bayrampaşa şubenizde 9****3 tescil sıra no'su ile ismime kayıt ettirdiğim
34 BK **** Plakalı motosikletimin ilk muayene geçerlilik süresi, ruhsatta 16/11/2006 olarak (1 YIL ) yazılmıştır.
23.09.2004 tarihinde 25592 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan
"Araç Muayene İstasyonlarının Açılması, İşletilmesi ve Araç Muayenesi Hakkında Yönetmelik"
yedinci bölüm Madde 14 / D şıkkında ise Muayene süreleri belirtilirken,
"İki veya üç tekerlekli araçlar ve bunların her türlü römorkları, ilk üç yaş sonunda ve devamında iki yılda bir" ibaresi bulunmaktadır.
Bu yönetmeliğe göre 16/11/2005 tarihinde ilk tescili yapılan aracımın, 16/11/2008'e kadar olması gereken ilk muayene süresi yanlışlıkla 16/11/2006 yazılmıştır.
Bu Yönetmeliğe göre 34 BK **** plakalı aracımın ruhsatında yapılan yanlışlığın düzeltilmesi ve,
mağduriyetimin giderilmesi için yapılması gereken işlemlerin tarafıma e-posta yoluyla bildirilmesini arz ederim.
Saygılarımla.

nasılım Gülümsüyorum bende bu dilekçeyi kendime uyarlayıp gideceğim muayene istasyonuna Bravo
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 08.05.2007 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keşke dediğin kadar basit olsaydı , bende kanun la beraber gittim (2006 motoruma )ama önce arşiv,sonra evrak sonunda 3 yıldız amire kadar
çıkmama rağmen devletin ağır çarkını aşamadım.
Paşa paşa gidip muayenemi yaptırdım geçen hafta,işte bu kalın kafalı
zihniyeti kıramadığımız sürece yolda 102 km ile yakalayıp 225 ytl kes-
mekle görev yapılmış olmuyor.
Başa dön
navigator55 Çevrimdışı navigator55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
spiderman
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.05.2007 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bugun tepecikteki trafik tescil amirligine gittim fakat üç memurdan red cevabı aldım en sonuncusunda ısrarcı oldum o da amırıne gonderdi benı gıttım o kısı de yasanın mayıstan sonrakı tescıller ıcın gecerlı oldugunu soyledı yanı kısacası basından savdı isin ılgınc yani izmir trafik amırlıgıne gecen hafta maıl attım ve basvurun duzeltsınler cevabı aldım buna ragmen devletın memuru gorevını yapmıyor sastım kaldım sımdı tekrar bır maıl attım beklıyorum.Yasaları bılmıyorlar hata yapıyorlar ustune bız herseye ragmen eyvallah dıyıp ayaklarına gıdıyoruz yıne olmuyor ayrıca magdur olan bu ınsanlar dunyadakı en yuksek vergıyı verıp bu nedenlede en pahalı benzını, motosıkletı, lastıgı, ekıpmanı kullanan ınsanlar dıyecek cok sey var ama anlayan ve anlamak ısteyen yok....
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2007 - 06:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

navigator55, spiderman,
en sonunda çileden çıkartıyorlar insanı, anlamak istemiyorlar sanırım bazı polisler,
ama dediğim gibi ısrarcı olmak gerekiyor sanırım ,
yada paşa paşa gidip muayeneyi yaptırmak gerekiyor,
chaos106
Üye
Üye

MesajTarih: 09.05.2007 - 06:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Al bende de o kadar az önce izmir bornova trafik şubeden geliyorum elimde resmi gazete sundum dilekçeyi kadın alay eder gibi senin gibi çok gelen oldu ama ben geçmişe dönük düzeltme yapamam dedi ayrıcada not düştü resmi gaztede çıkan yasa değişikliği bize tebliğ edildiği tarihten itibaren geçerlidir.
VARMI BÖYLE KOMİK OLAY YAHU Alkışlıyorum
Başa dön
chaos106 Çevrimdışı chaos106 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2007 - 06:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavator_zx6,
aynen yazdığın gibi yaz ve git ısrarcı ol ve olası memur menunıyetsızlıgınıde istanbulda benım arkadaslarım degıstırdı de ruhsatın muayenesını de değiştiriyorlar.
yamahamusti
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 09.05.2007 - 07:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende dün yaptırdım muayeneyi düzeltme yaptıramadım malesef
hakkımızı arayalım ama nerde?

Konya MD Team
Başa dön
yamahamusti Çevrimdışı yamahamusti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2007 - 07:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum Şok oldum
chaos106,
inanamıyorum bu işe yahu çok ilginç İstemiyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal