Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 05.05.2007 - 18:52 Mesaj konusu:
KAWAKARTAL, abi nasıl olur benim motorum da 2006 model ve muayenemin bittiği 15 gün felan oluyor..işlerimin yoğunluğundan dolayı yaptıramıyordum.pazartesi ilk işim o olsun gideyim sigortacıma ne gerekiyorsa yapsın.1 senelik motora muayene mi olurmuş.hem muayene yapan adam ne anlar bu motorlardan ki ? köyden kapıp getirmişler adamı ne anlıyaor acaba. iyi oldu abi sağolasın pazartesi hemen halledeceğim _________________
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1285 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 08.05.2007 - 14:32 Mesaj konusu:
spiderman,
izmir istanbul fark etmez, al dediğim gibi git yapmak zorunda elinde kanunla git çıktısını al göster izah et durumunu yapacaklardır memur anlamıyorsa şefine git göster kanunu _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 08.05.2007 - 19:15 Mesaj konusu:
KAWAKARTAL, abi şöyle bi dilekçe gerekiyormuş kanımca
İLGİLİ MAKAMA
16/11/2005 tarihinde, İstanbul / Bayrampaşa şubenizde 9****3 tescil sıra no'su ile ismime kayıt ettirdiğim
34 BK **** Plakalı motosikletimin ilk muayene geçerlilik süresi, ruhsatta 16/11/2006 olarak (1 YIL ) yazılmıştır.
23.09.2004 tarihinde 25592 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan
"Araç Muayene İstasyonlarının Açılması, İşletilmesi ve Araç Muayenesi Hakkında Yönetmelik"
yedinci bölüm Madde 14 / D şıkkında ise Muayene süreleri belirtilirken,
"İki veya üç tekerlekli araçlar ve bunların her türlü römorkları, ilk üç yaş sonunda ve devamında iki yılda bir" ibaresi bulunmaktadır.
Bu yönetmeliğe göre 16/11/2005 tarihinde ilk tescili yapılan aracımın, 16/11/2008'e kadar olması gereken ilk muayene süresi yanlışlıkla 16/11/2006 yazılmıştır.
Bu Yönetmeliğe göre 34 BK **** plakalı aracımın ruhsatında yapılan yanlışlığın düzeltilmesi ve,
mağduriyetimin giderilmesi için yapılması gereken işlemlerin tarafıma e-posta yoluyla bildirilmesini arz ederim.
Saygılarımla.
nasılım bende bu dilekçeyi kendime uyarlayıp gideceğim muayene istasyonuna _________________
Keşke dediğin kadar basit olsaydı , bende kanun la beraber gittim (2006 motoruma )ama önce arşiv,sonra evrak sonunda 3 yıldız amire kadar
çıkmama rağmen devletin ağır çarkını aşamadım.
Paşa paşa gidip muayenemi yaptırdım geçen hafta,işte bu kalın kafalı
zihniyeti kıramadığımız sürece yolda 102 km ile yakalayıp 225 ytl kes-
mekle görev yapılmış olmuyor. _________________ binba?y nayman
tb6cff x-max250
m.teoman uluta?- 55
ben bugun tepecikteki trafik tescil amirligine gittim fakat üç memurdan red cevabı aldım en sonuncusunda ısrarcı oldum o da amırıne gonderdi benı gıttım o kısı de yasanın mayıstan sonrakı tescıller ıcın gecerlı oldugunu soyledı yanı kısacası basından savdı isin ılgınc yani izmir trafik amırlıgıne gecen hafta maıl attım ve basvurun duzeltsınler cevabı aldım buna ragmen devletın memuru gorevını yapmıyor sastım kaldım sımdı tekrar bır maıl attım beklıyorum.Yasaları bılmıyorlar hata yapıyorlar ustune bız herseye ragmen eyvallah dıyıp ayaklarına gıdıyoruz yıne olmuyor ayrıca magdur olan bu ınsanlar dunyadakı en yuksek vergıyı verıp bu nedenlede en pahalı benzını, motosıkletı, lastıgı, ekıpmanı kullanan ınsanlar dıyecek cok sey var ama anlayan ve anlamak ısteyen yok.... _________________ CBR600RR6
Tarih: 09.05.2007 - 06:49 Mesaj konusu:
navigator55, spiderman,
en sonunda çileden çıkartıyorlar insanı, anlamak istemiyorlar sanırım bazı polisler,
ama dediğim gibi ısrarcı olmak gerekiyor sanırım ,
yada paşa paşa gidip muayeneyi yaptırmak gerekiyor, _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Al bende de o kadar az önce izmir bornova trafik şubeden geliyorum elimde resmi gazete sundum dilekçeyi kadın alay eder gibi senin gibi çok gelen oldu ama ben geçmişe dönük düzeltme yapamam dedi ayrıcada not düştü resmi gaztede çıkan yasa değişikliği bize tebliğ edildiği tarihten itibaren geçerlidir.
VARMI BÖYLE KOMİK OLAY YAHU
Tarih: 09.05.2007 - 06:54 Mesaj konusu:
excavator_zx6,
aynen yazdığın gibi yaz ve git ısrarcı ol ve olası memur menunıyetsızlıgınıde istanbulda benım arkadaslarım degıstırdı de ruhsatın muayenesını de değiştiriyorlar. _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız