Bu işgüzar arkadaşı(?!), şu cümle ile uyarmak istiyorum:Bizim motosikletlerimiz senin bildiğin motosikletlere benzemez;onlardan uzak dur! Seni ehl-i namus harici insanlık dışı mahlukat... _________________ no comment
dediğin gibi bazı insanlar siteye dalga geçmek için üye oluyorlar....... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
arkadaslar ruslarin soyledigi soze gelecek olursam hangi akli basinda turk vatandasi sapik sapik isler yapar ulkesinin TÜRK bayraginin serefini yerlere calmak isterki bunu yapan dikkat ettiyseniz serefsiz kurtler ama bu olay TURKIYE icinde oldugu icin otomatikman turkler yapti oluyor.
ayrica ben 24 saat bilgisayar basinda olan bir insanim bazi nedenlerden dolayi msn adresimi vermem gerekiyo ayrica benim adresimde enmiyet mensuplarindan valilik calisanlarina belediye yetkililerine yani her kesimden bir suru insan kayitli en ufak sikayetimde aninda yardimci oluyorlar
bize dusen boyle serefsizleri burda ifsa etmek milleti bilgilendirmek unutmayinki bu sitede biz bir aileyiz evli barkli birsuru insan var bu gun bana yapan yarin size sizin esinize kariniza kiziniza yapar haksizmiyim _________________ http://img47.imageshack.us/my.php?image=tekwj7.jpg
xXx_crosscu, başına böle bişi geldiği için üzüldüm bende seni tankpet muhabbetine msn eklemiştim... uyarın için sağol _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3477 Nereden: adana/ konya/izmir
Tarih: 08.05.2007 - 22:32 Mesaj konusu:
xXx_crosscu, kardeşim şimdi kürtlere niye laf sokuyorsun şerefsiz diyorsun 17 aylık bebeğe tecavüz edendemi kürt allahım ya . ne olsa kürtlerden biliniyor nedir kardeşim bu düşmanlığınız .bende türküm ama birisi böle bişe dedimi olmuyor..kusura bakma açtıgın topıcle alakalı bir yorum yapacaktım ama en son yorumunu okuyunca konu değişti _________________
clawman, kardes ben hepsi ayni demiyorum bazilarinin yaptiklari yuzunden butun hepsi lekeleniyor ornek verecek olursak motorcular hakkindada ayni sekilde yapmiyorlarmi bir tane kendini bilmez salak yuzunden butun motorcular suclaniyor lekeleniyor sen yanlis anladin dedigimi ben hepsini ayni tutmuyorum ben 6 sene guney doguda yasadim diyarbakirda iyi olanlarinida gordum kotu olanlarinida gordum dedigim gibi hangi kitlede olursa olsun bir kisinin yaptigi butun topluma maal ediliyor haksizmiyim _________________ http://img47.imageshack.us/my.php?image=tekwj7.jpg
Tarih: 08.05.2007 - 22:51 Mesaj konusu:
xXx_crosscu, boşver dostum takma kafana boş adam için topıc bıle açmana gerek yoktu ama senı baya germıs heralde...... heyyyyy boşşş adam senın msn kıtlıyımde gor bakım hehehe _________________ Motor dedi?in nedir gülüm, ben senin için tüm motorlary silmi?im
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3477 Nereden: adana/ konya/izmir
Tarih: 08.05.2007 - 22:55 Mesaj konusu:
xXx_crosscu, neyse kardfeşim tamam benimde birsürü kürt arkadaşım var hatta sulalemın yarısı kürt onun için birisi böle bir genelleme yaptımı cinlerim tepeme geliveriyor
konuyu dağıtmayalım kusura bakma _________________
Kayıt: Dec 20, 2006 Mesajlar: 169 Nereden: Gawatlar Diyary
Tarih: 09.05.2007 - 04:02 Mesaj konusu:
kaancoleman demiş ki:
Alıntı:
çin malı motor çıktı mertlik bozuldu
kınıyorum!
aynen mrk bende kınıyorum hemde saygı ile ayakta 10 dakikalık bi duruşla... _________________ M.D.G.A.A.T ( Motor Delisi Geyik Avcysy Avcylary Team )
msn : gawat_g-d@hotmail.com ...
yüzüm her resimde karamsar karanlyk bir çizim...
"xXx_crosscu" arkadaşımız(!?) sanırım güneydeki tatil yörelerinde mevsimlik işçi olarak çalışan(garson,komi gibi) Doğululardan bahsediyor.Gençlik çağında fakir olan hemen hemen her Doğulunun yolu oralardan geçmiştir.Bu adamlar ekmeklerinin peşinde...Ha bu arada Rus kızlar,Avrupalı kızlar onları rahat bırakmıyorsa onlar ne yapsın değil mi "marmarisli" kardeşim?Senin gibiler değil de onlar gibiler tercih ediliyor demek ki.Susup bunu kabulleneceğine adamlara şerefsiz diyorsun,ben sana ne diyeyim.Bu arada eğer bir Türk-Kürt ailesi varsa bile-ki senin gibiler yüzünden artık bu tür birleştirici unsurlara inanamaz olduk- ben seni o ailenin bir ferdi olarak kabul etmiyorum.Bu forumda Kürtlerin de olduğunu bile bile böyle tahrikkar yazılar yazıyorsun,bunun farkındayım.Fakat biz o ayak oyunlarına gelmeyiz "marmarisli" kardeşim.Çok merak ediyorum,acaba Doğulu bir gencin karşısında yüz yüze o lafı söyleyebilir misin,ama sanal ortamlarda atıp tutabiliyorsan sen onu da yaparsın bence,mangal gibi yüreğin vardır şimdi senin, mangal.Haa dikkat edersen elden geldiğince sükunetimi ve beyefendiliğimi muhafaza ediyorum,bir Doğuluya yakışacak şekilde.Yoksa sayıp dökmesini de bilir insan ama biz o tür "insancıklardan" değiliz,olanı da sevmeyiz.
Forumdaki herkesten özür diliyorum,sizi böyle bir yazı okumak zorunda bıraktığım için.Burası motosiklet forumu ama ne yapalım ki bazı arkadaşlarımız(!?) tahrik ediyor bizi.Tekrar özür... _________________ no comment
kaplanmn
haklısın kardeş bunları söyliyerek o şahıstan bi farkı olmadığını gösteriyor 3-5tane şerefsiz yüzünden kendiside genelleme yapıyor nekadar TÜRKİYE'yi seviyor zamanı gelince görürüz omu önde bizmi...türk,kürt,çingene,ermeni,alevi vs...farketmez gerçek bu tür konuşmalar (düşünceler)yüzünden TÜRK vatandaşları birbirini yiyiyor köken yada inanç farketme sonuçta hepimiz TÜRK vatandaşıyız bu ülkeyede seve seve canımızı veririz.evet arkadaşım şimdi sana soruyorum kaçkez CUMHURİYET MİTİNGİNE katıldın kendini bişey sanan şahıs.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız