Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yanlış yazılan 1 senelik muayenemi 3 yıl uzattırdım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yanlış yazılan 1 senelik muayenemi 3 yıl uzattırdım

Yanlış yazılan 1 senelik muayenemi 3 yıl uzattırdım
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
chaos106
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.05.2007 - 08:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne yapsakta hakkımızı arasak arkadaşlar bu işi memurlar ile çözemiyoruz acaba trafik şube müdürüne mi çıksak belki o yardımcı olur.
yada başka fikri olan varsa söylesin bu işin peşini bırakmayalım
Başa dön
chaos106 Çevrimdışı chaos106 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 09.05.2007 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL, hangi muameleciyle iş yapıyorsun iletişim bilgilerini yazabilir misin acaba?

Bir de motorun nereye kayıtlıydı acaba?
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
spiderman
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.05.2007 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nereye basvursam sonuc alamadım ve bugun yaptırdım mecburen muayenesını 2006 model motosikletimin burnumuzun dibindeki manısa da bile düzeltiliyo gavur izmirimiz de düzeltilmiyor
kemalcim 54 ytl yı gönderdım iyi calısmalar Şok oldum
sanchez
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 18.06.2007 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar , daha yeni başıma gelen olayı anlatayım size, emsal teşkil etmesi açısından.

2006 model 2.el bir motosiklet aldım 2 ay önce. temiz kağıdı elimizde noter işini yapıp üzerime aldım motoru. sonra da bir baktım muayenesi geçmiş!!!! ama nasıl; 04.04.2006 da trafiğe çıktığı için 04.04.2007 de bitmiş muayenesi. bende burada okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla değiştireyim dedim ÇÜNKÜ MUAYENESİZ RUHSAT VERMİYORLAR.
bağcılar emniyete gidip belgeleri hazırladım (kendim 1 saatte bitirdim bütün işi) sonrada görevli memura bu süreni 3YIL olması gerekirken yanlış yazıldığını söyledim, görevli kontrol etti ve aldığım cevap ''BU 4.AY BU TARİHTE ÇIKNLAR O KANUNDAN YARARLANAMIYOR ÇÜNKÜ O KANUN DEĞİŞTİ TEKRAR'' Şok oldum

OLAYA BAKARMISINIZ... neyse güç bela o görevliden uzaklaşıp aynı şeyi başkasına söledim. tamam deyip adlı... verdikleri gün gittim benim ruhsat yok, bir öğrendim ki muayene geçmiş diye işleme koymamışlar!!!

sinirle adamlara (sinirlensemde kavgavari bir çıkış sanmayın) söylendim, şurdan geliyorumda , yanlışınız yüzünden mağdur oluyorum vs.. oradaki muameleci arkadşlarında yardımıyla görevli kontrol etti tekrar, sonrada verdi yanındakine omzunun üzerinden ;sanki bu da bizden olsun alın şunu; dder gibi baktı belgeleri teslim ettiği diğer görevliye.. eyvallah dedim çıktım.

yani memurlar öle bi durumda ki, bu yönetim ve denetim şeklinde onlara da fazla suç bulamıyorum açıkçası.. onlarda bilmiyor ki , bildirilmiyor ki, ne değişti ne değişmedi, mevzuattaki son durum nedir!!!

latinforever.com
Başa dön
sanchez Çevrimdışı sanchez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal