Ne yapsakta hakkımızı arasak arkadaşlar bu işi memurlar ile çözemiyoruz acaba trafik şube müdürüne mi çıksak belki o yardımcı olur.
yada başka fikri olan varsa söylesin bu işin peşini bırakmayalım
nereye basvursam sonuc alamadım ve bugun yaptırdım mecburen muayenesını 2006 model motosikletimin burnumuzun dibindeki manısa da bile düzeltiliyo gavur izmirimiz de düzeltilmiyor
kemalcim 54 ytl yı gönderdım iyi calısmalar _________________ CBR600RR6
Tarih: 18.06.2007 - 22:51 Mesaj konusu:
arkadaşlar , daha yeni başıma gelen olayı anlatayım size, emsal teşkil etmesi açısından.
2006 model 2.el bir motosiklet aldım 2 ay önce. temiz kağıdı elimizde noter işini yapıp üzerime aldım motoru. sonra da bir baktım muayenesi geçmiş!!!! ama nasıl; 04.04.2006 da trafiğe çıktığı için 04.04.2007 de bitmiş muayenesi. bende burada okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla değiştireyim dedim ÇÜNKÜ MUAYENESİZ RUHSAT VERMİYORLAR.
bağcılar emniyete gidip belgeleri hazırladım (kendim 1 saatte bitirdim bütün işi) sonrada görevli memura bu süreni 3YIL olması gerekirken yanlış yazıldığını söyledim, görevli kontrol etti ve aldığım cevap ''BU 4.AY BU TARİHTE ÇIKNLAR O KANUNDAN YARARLANAMIYOR ÇÜNKÜ O KANUN DEĞİŞTİ TEKRAR'' Şok oldum
OLAYA BAKARMISINIZ... neyse güç bela o görevliden uzaklaşıp aynı şeyi başkasına söledim. tamam deyip adlı... verdikleri gün gittim benim ruhsat yok, bir öğrendim ki muayene geçmiş diye işleme koymamışlar!!!
sinirle adamlara (sinirlensemde kavgavari bir çıkış sanmayın) söylendim, şurdan geliyorumda , yanlışınız yüzünden mağdur oluyorum vs.. oradaki muameleci arkadşlarında yardımıyla görevli kontrol etti tekrar, sonrada verdi yanındakine omzunun üzerinden ;sanki bu da bizden olsun alın şunu; dder gibi baktı belgeleri teslim ettiği diğer görevliye.. eyvallah dedim çıktım.
yani memurlar öle bi durumda ki, bu yönetim ve denetim şeklinde onlara da fazla suç bulamıyorum açıkçası.. onlarda bilmiyor ki , bildirilmiyor ki, ne değişti ne değişmedi, mevzuattaki son durum nedir!!! _________________ suzuki V-STROM 2006 / piaggio x9-250 2006 / honda TRANSALP 2006 / piaggio x9-180 amalfi 2001
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız