Konya Asayiş te görev yapan ayrıca benimde akrabam olan ve öz abim kadar sevdiğim Oğuzhan abim Kampüs tarafından motorlar geçtikçe kafayı yediğini belirtti...Motora karşı aşırı bir hastalığı olduğu için,bu özleme bir son verelim dedik bir hafta önce Edirne'den yeni motorunu getirttik...Yakında kendisini MD'li de yapacaz Allah Kaza Bela Vermesin Güle Güle Binmen Dileğiyle Komserim
Oğuzhan Abi ve R1'i
_________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
hemen r1 i çekmişsiniz altına daha önceden tecrübesi varmıdır acaba...........hayırlısı olsun hem.... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
valentino_batu, abim adına teşekkür ederim kardeşim benim...
racingdelisi, önceden tecrübesi var...5 sene ara vermişti ama içindeki motor daha aşkı fazla bekleyemedi. _________________ BoZKuRT MD
HaYaBuSa, hımm anladım..o motor hastalığına yakalandınmı zaten birdaha geçmez..seneler sonra yine motor kullanmak istersin......ALLAH kaza bela vermesin ne diyelim..... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
darkvenoxrider, teşekkür ederim..Herkez bir gün mutlaka Motorcu olacak GOOOOOOOOO, amin kardeşim.Biraz öyle olmuş _________________ BoZKuRT MD
Oğuzhan abi Allah kaza bela vermesin...Ben bizzat test ettim makinayı gerçekten 10 numara...Ama bir an önce seni Kawasaki ci yada Hondacı yapmam lazım _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız