Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arkadaşlar sizce kim haklı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arkadaşlar sizce kim haklı

arkadaşlar sizce kim haklı
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
caddlak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 09.05.2007 - 22:19    Mesaj konusu: arkadaşlar sizce kim haklı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akşam saat dokuz civarında kankamla buluşup birass takılıcaktım mecidiyeköyde bitane araç tam virajda 4 lüleri yanıyo park etmiş bir halde benim arkadaşım önde bende arkasında takip ediyorum zaten viraja girince gördük arabayı tam yanından arkadaşım gecerken arabanın kapısı acıldı arkadaşım kapıya carptı sağ ayağından kapının kenarı bayağı bi kesti bende zor durdum zaten motoru direk yere bırakıp arkadaşımın yanına gittim suanda sağ ayağında 9 dikiş bide doku zedelenmesi warmış arkadaşlar sizce bizmi suçluyuz yoksa o bayanmı viraj park etmiş hadi onuda geçtim aynaya neden bakmadı bide bayanla uğraaştık sufalan içirdik aklı gitti. ARKADAŞLAR BEN KAZA YAPMAM BANA BİŞE OLMAZ DEMİYELİM NEKADAR TEÇRÜBELİ OLURSAK OLALIM NEKDAR İYİ KULLANIRSAK KULLANALIM AMA KARŞINIZDAKİ HATA YAPA BİLİR KAZA HER AN HERYERDE OLABİLİRR......

BeN YaŞaDıKCa SeN CaDDLıYaCaKSıN!!
Başa dön
caddlak Çevrimdışı caddlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 09.05.2007 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caddlak geçmiş olsun, gerçekten kaza çok kötü olmuş. otomobil sürücülerinin büyük bir çoğunlu ve yolcuların neredeyse tamamı malesef kapıyı açarken arkadan araç gelip gelmediğini kontrol etmeden bilinçsiz bir şekilde kapılarını açıyorlar. Bizler ise onların hatalarının sonuçlarını çekmek zorunda bırakılıyoruz...
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2007 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caddlak, öncelikle gecmiş olsun acil şifalar diliyorum fakat bu hepimizin başına gelebilecek bir olay.. trafikte motosikletin avantajını kullanıp aralardan gecerkende cok dikkat etmeliyiz cünkü ister istemez önümüzdeki yoldaki boşluklara konsantre olup kapıları ve diger aracların hareketlerini ihmal ediyoruz ve böyle bir kapı acılıp trafikte carpmada suclu bizler şerit ihlalinden suçlu oluyoruz lütfen dikkat edelim , korunmamıza önem verelim şu kaza haberlerini okumak cok üzücü...
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2007 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklı bu durumda sizsiniz tabiki.ama buda bişeymi dedirttirenlerde var o yanda durmuş dörtlü felan yakmış adamlar e-5 te kapı açıp lastiğine bakıyor yere tükürmeye çalışanmı ararsın egilerek giderken ,dikkatli olmalıyız haklılık mevzusundan önce,o arçların birden kapı açması mı yana aniden kırmasımı motoru ;atari oynuyormuş gibi kullanabilirsek refleksleri geliştirirsek sanıyorum hiç gameower olmayız Göz kırpıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CruncH07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 10.05.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caddlak, çok geçmiş olsun

''arkadaşlar ben kaza yapmam bana bişe olmaz demiyelim nekadar teçrübeli olursak olalım nekdar iyi kullanırsak kullanalım ama karşınızdaki hata yapa bilir kaza her an heryerde olabilirr.....'' Bravo Bravo Bravo
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.05.2007 - 05:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caddlak, her zaman derim bu bayanların tüm ehliyetlerini iptal edecen kurtulacan diye ama malesef beni ve benim gibi düşünenleri dinleyen yok..
Abi geçmiş olsun, Büyük bi kaza atlatmışınız. O kadın anlatışına göre %8 / 8 kusurlu. Umarım tazminat manyağı yaparsınız o kadını.... Öfkeliyim
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aper
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 10.05.2007 - 05:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşım...sağda duran bütün arabalar bence potansiyel tehlikedir.Bir kere gözümün önünde olud. bisikletli sağdaki park halindeki arabanın açılmasıyla yola düştü ve bende o zaman otomobil kullanıyordum ve tam önüme düştü son anda kırdım ve fren.yaşlı bir adamdı ve yaklaşık 20 cm kalmıştı bneim arabanın tekeriyle adamın kafası arasındaki mesafe..Sonra da o şerefsiz kapıyı açan bisikletlinin düşmesine neden olan basıp gitti.Kaçtı yani.Aman dikkat sağdaki duran araçlara yürüyenlerden daha tehlikelidir. Şok oldum
Bir nefestir alaca?yn, o da bo?tur bo?!
Başa dön
aper Çevrimdışı aper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayta_ist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 10.05.2007 - 07:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evt gerçektende öyle bunu özellikle trafikte şerit ortalarından giderken çok dikkatli olalım kapılar açılabiliyor şerit değiştirmek isteyen olabiliyor benimde başıma geldi, durmuş trafikte şerit ortasında gidiyorum sol tarafımdaki şerit biraz ilerledi ve sağdaki adam aynaya bakmadan kırdı direksiyonu aynaya bakmadan 5 motor arka arkayaydık ben bastım frene kaydım soldaki boşluğa ondan önce girdim, adama dedim napıyorsun sen pardon görmedim diyor ya aptal insan nese böyle tecrübeler yaşanıyor trafikte dikkatt Bravo
Başa dön
hayta_ist Çevrimdışı hayta_ist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaplanmn
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2007 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

%8 / 8 kusurlu

Enteresan bir kusur hesaplaması,değişik olmuş.
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 10.05.2007 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caddlak, öncelikle her ikinize de büyük geçmiş olsun diyorum.okadar ile atlatılması olayın,bence büyük bir şans...daha ciddi şeylerde olabilrdi.

freddy_, ne yazıkki hayat bir video oyunu değil.hayatla atari oyunu olmaz kanaatimce...oyundaki gibi 3 canımız da yok

En son _poseidon_ tarafından 10.05.2007 - 09:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
_poseidon_ Çevrimdışı _poseidon_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 10.05.2007 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş kusura bakma ben çok kaliteli bir yorum yapamayacağım bu konuda objektif olamam okudum gerçekten siz haklısınız ama benim için bir gerçek vardır motosikletli daima haklıdır

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaplanmn
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2007 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlgili kanunun "kapıların açılması kuralları" başlıklı 110.maddesine göre durma veya park etmeden sonra kapıları kontrolsüz bir şekilde açmak ve 113.maddeye göre de kavşaklarda ve dönemeçlerde durmak, duraklamak ve park etmek yasaktır.

Tazminat davası falan açılması düşünülüyorsa onun şartları ayrı tabi, fakat bayan yeterince kötü bir gün geçirmiş gibi,korku ve şoktan bayılmış anlaşılan...Karar sizin,geçmiş olsun ve kolay gelsin.
Başa dön
kaplanmn Çevrimdışı kaplanmn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 10.05.2007 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun sız kesınlıkle haklısınız nedır bu ınsanların trafıkte bayanlardan cektıgı valla ben fark edersem bayan oldugunu hemen uzaklasıyorum
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.05.2007 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesınlıkle haklısın acaba neden durmus bunu öğrendınmı peki merak ettım bıde emnıyetten gerı gerı gelen azman larda var onlarada dıkkat Üzgünüm
mice_of_autobahn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: autobahn

MesajTarih: 10.05.2007 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw kadın hatalı aynaya bakmamış olabilir..ok de....
viraja girerken sen arkada olmana rağmen görüyosun dörtlülerin yandığını..öndeki napıyodu o sırada acaba..?
kadın erkek ayrımı yapmayalım lütfen..
dikkatsizlik işte..
yindene geçmiş olsun..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal