Tarih: 09.05.2007 - 22:19 Mesaj konusu: arkadaşlar sizce kim haklı
akşam saat dokuz civarında kankamla buluşup birass takılıcaktım mecidiyeköyde bitane araç tam virajda 4 lüleri yanıyo park etmiş bir halde benim arkadaşım önde bende arkasında takip ediyorum zaten viraja girince gördük arabayı tam yanından arkadaşım gecerken arabanın kapısı acıldı arkadaşım kapıya carptı sağ ayağından kapının kenarı bayağı bi kesti bende zor durdum zaten motoru direk yere bırakıp arkadaşımın yanına gittim suanda sağ ayağında 9 dikiş bide doku zedelenmesi warmış arkadaşlar sizce bizmi suçluyuz yoksa o bayanmı viraj park etmiş hadi onuda geçtim aynaya neden bakmadı bide bayanla uğraaştık sufalan içirdik aklı gitti. ARKADAŞLAR BEN KAZA YAPMAM BANA BİŞE OLMAZ DEMİYELİM NEKADAR TEÇRÜBELİ OLURSAK OLALIM NEKDAR İYİ KULLANIRSAK KULLANALIM AMA KARŞINIZDAKİ HATA YAPA BİLİR KAZA HER AN HERYERDE OLABİLİRR......
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 09.05.2007 - 22:23 Mesaj konusu:
caddlak geçmiş olsun, gerçekten kaza çok kötü olmuş. otomobil sürücülerinin büyük bir çoğunlu ve yolcuların neredeyse tamamı malesef kapıyı açarken arkadan araç gelip gelmediğini kontrol etmeden bilinçsiz bir şekilde kapılarını açıyorlar. Bizler ise onların hatalarının sonuçlarını çekmek zorunda bırakılıyoruz... _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
caddlak, öncelikle gecmiş olsun acil şifalar diliyorum fakat bu hepimizin başına gelebilecek bir olay.. trafikte motosikletin avantajını kullanıp aralardan gecerkende cok dikkat etmeliyiz cünkü ister istemez önümüzdeki yoldaki boşluklara konsantre olup kapıları ve diger aracların hareketlerini ihmal ediyoruz ve böyle bir kapı acılıp trafikte carpmada suclu bizler şerit ihlalinden suçlu oluyoruz lütfen dikkat edelim , korunmamıza önem verelim şu kaza haberlerini okumak cok üzücü... _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
haklı bu durumda sizsiniz tabiki.ama buda bişeymi dedirttirenlerde var o yanda durmuş dörtlü felan yakmış adamlar e-5 te kapı açıp lastiğine bakıyor yere tükürmeye çalışanmı ararsın egilerek giderken ,dikkatli olmalıyız haklılık mevzusundan önce,o arçların birden kapı açması mı yana aniden kırmasımı motoru ;atari oynuyormuş gibi kullanabilirsek refleksleri geliştirirsek sanıyorum hiç gameower olmayız _________________
Tarih: 10.05.2007 - 00:00 Mesaj konusu:
caddlak, çok geçmiş olsun
''arkadaşlar ben kaza yapmam bana bişe olmaz demiyelim nekadar teçrübeli olursak olalım nekdar iyi kullanırsak kullanalım ama karşınızdaki hata yapa bilir kaza her an heryerde olabilirr.....'' _________________ LIFE ; as if you will die tomorrow , DREAM ; as if you will live forever....
caddlak, her zaman derim bu bayanların tüm ehliyetlerini iptal edecen kurtulacan diye ama malesef beni ve benim gibi düşünenleri dinleyen yok..
Abi geçmiş olsun, Büyük bi kaza atlatmışınız. O kadın anlatışına göre %8 / 8 kusurlu. Umarım tazminat manyağı yaparsınız o kadını....
geçmiş olsun arkadaşım...sağda duran bütün arabalar bence potansiyel tehlikedir.Bir kere gözümün önünde olud. bisikletli sağdaki park halindeki arabanın açılmasıyla yola düştü ve bende o zaman otomobil kullanıyordum ve tam önüme düştü son anda kırdım ve fren.yaşlı bir adamdı ve yaklaşık 20 cm kalmıştı bneim arabanın tekeriyle adamın kafası arasındaki mesafe..Sonra da o şerefsiz kapıyı açan bisikletlinin düşmesine neden olan basıp gitti.Kaçtı yani.Aman dikkat sağdaki duran araçlara yürüyenlerden daha tehlikelidir. _________________ Ey kör! Bu yer, bu gök, bu yyldyzlar bo?tur bo?!
Byrak onu bunu da gönlünü tut ho?!
?u durmadan kurulup da?ylan evrende
Bir nefestir alaca?yn, o da bo?tur bo?!
Tarih: 10.05.2007 - 07:04 Mesaj konusu:
evt gerçektende öyle bunu özellikle trafikte şerit ortalarından giderken çok dikkatli olalım kapılar açılabiliyor şerit değiştirmek isteyen olabiliyor benimde başıma geldi, durmuş trafikte şerit ortasında gidiyorum sol tarafımdaki şerit biraz ilerledi ve sağdaki adam aynaya bakmadan kırdı direksiyonu aynaya bakmadan 5 motor arka arkayaydık ben bastım frene kaydım soldaki boşluğa ondan önce girdim, adama dedim napıyorsun sen pardon görmedim diyor ya aptal insan nese böyle tecrübeler yaşanıyor trafikte dikkatt
Tarih: 10.05.2007 - 09:09 Mesaj konusu:
kardeş kusura bakma ben çok kaliteli bir yorum yapamayacağım bu konuda objektif olamam okudum gerçekten siz haklısınız ama benim için bir gerçek vardır motosikletli daima haklıdır _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
İlgili kanunun "kapıların açılması kuralları" başlıklı 110.maddesine göre durma veya park etmeden sonra kapıları kontrolsüz bir şekilde açmak ve 113.maddeye göre de kavşaklarda ve dönemeçlerde durmak, duraklamak ve park etmek yasaktır.
Tazminat davası falan açılması düşünülüyorsa onun şartları ayrı tabi, fakat bayan yeterince kötü bir gün geçirmiş gibi,korku ve şoktan bayılmış anlaşılan...Karar sizin,geçmiş olsun ve kolay gelsin.
Tarih: 10.05.2007 - 10:20 Mesaj konusu:
gecmıs olsun sız kesınlıkle haklısınız nedır bu ınsanların trafıkte bayanlardan cektıgı valla ben fark edersem bayan oldugunu hemen uzaklasıyorum _________________ 07 Yamaha Yzf R6
08 Yamaha Cygnus RS
Forever YAmaHA..
kesınlıkle haklısın acaba neden durmus bunu öğrendınmı peki merak ettım bıde emnıyetten gerı gerı gelen azman larda var onlarada dıkkat _________________ 250 R HYOSUNG
yaw kadın hatalı aynaya bakmamış olabilir..ok de....
viraja girerken sen arkada olmana rağmen görüyosun dörtlülerin yandığını..öndeki napıyodu o sırada acaba..?
kadın erkek ayrımı yapmayalım lütfen..
dikkatsizlik işte..
yindene geçmiş olsun.. _________________ the mice of autobahn
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız