Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bu insanların motorlarla ne alıp veremediği var?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bu insanların motorlarla ne alıp veremediği var?

bu insanların motorlarla ne alıp veremediği var?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.05.2007 - 22:33    Mesaj konusu: bu insanların motorlarla ne alıp veremediği var? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam herkeze
bu akşam moto garage dan hakan arkadaşımla e 5 karayolundan pendiğe gittik
trafik çok olduu için en soldaki emniyet boşluğunu kullandık
ama nedense araba sahiplerinin bizlere ne gıcıgı varsa
bitakım üstüme kırmalar Beğenmedim
ani hareketler Beğenmedim
iice sola dayanıp şeridi kapatmalar falan Sinirlendim
adam trefikten gidemiyor bizde gitmeyelim istiyorlar
hayır kardeşim işine gelmiyosa al bi motor rahat et...!

gündüzde geldi aynı olay başıma
bastı gitti herif, motordan kaçabiliceğini zannetti
ilerde yakaladım bunu baktım sakallı hacı hoca bi tip
dedimki müslümanlık sakalla olmuyor, bana bi zarar gelse nasıl hesap vericen dedim
adam bişey olmaz aslanım ağzı yaptı
peki dedim yolumu alıyosun önümü kesiyosun hakkımı yiyosun
kul hakkı ödenmez onu nasıl ödiceksin dedim
mallaştı direk Gülümsüyorum Göz kırpıyorum
suratını büzdü hakkını helal et dedi
dedim yok ben öteki tarafta isticem hakkımı senden dedim..
herif mok oldu Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
GKNAKED Çevrimdışı GKNAKED Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gulay_rossi46
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.05.2007 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bak orada dediğin kendileri gidemiyor cümlesi cuk oturmuş adamlar gidemediği için psikolojisi trafik yüzünden keşmekeş olmuş yurdum otomobil sürücüleri maalesef ki bunu en asabiyetsel şekilde (ki bu bazen can yakmaya kadar gidiyo) dile getiriyor bundan da en ufak bir gocuntu duymuyor... ailem sırf bu yüzden benim motor almama izin vermiyor

HAKKIMIZLA ALDIK SUSUN!!(bitiyorum bu söze)
Başa dön
gulay_rossi46 Çevrimdışı gulay_rossi46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 09.05.2007 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorları ve sahiplerini kıskanıyorlar...Umarım her geçen gün biraz daha akıllanırlar.Öle olmasını can-ı gönülden istiyorum...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2007 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iide ben bugün ikitelliye gittim geldiim 100 km yol yaptım arabayla
ama yoldaki motorcuları sıkıştırmayı bırak sıkışanlara ol bile verdim
motorum olmadığı zamanda yol verirdim İyi fikir
Başa dön
GKNAKED Çevrimdışı GKNAKED Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2007 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar tamam bunu herkes bilior sıkıştırmalar vs. şeyler oluor bunda kimsenin şüphesi yok zaten...

ama bunu herkese yüklemek bence haksızlık olur Bravo

bu topicin aynısı bi kere daha açılmıştı kamyon muhabbetine ordada sölemiştim aynısını yine sölüorum...

kamyonlar otobüsler ve bunun gibi büyük araçlar bazen inanın motorları aynasından göremior kullandıgımdan biliorum Bravo

ama bilerek sıkıştırma var tabiki yok deil..ama lütfen hepsine haksızlık yapmayalım ... Bravo

bu arada belki dersiniz arabaları savunuosun die bende deliyim yanlış anlaşılmasın Dil çıkarıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kerim83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Kavakli

MesajTarih: 09.05.2007 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society, motor delisi dört teker kullananlar ancak senin gibi düşünüyor yada yakınlarından birileri motor kullanıyorsa...diğer sürücüler gerçekten trafikte bizi sıkıştırıyorlar.
Bizde hata yokmu?
-Tabiki var.
Söylediklerime bazıları kızacaklar ama kuryeler çok tehlikeli motor kullanıyorlar.

Başa dön
kerim83 Çevrimdışı kerim83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2007 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kerim83, ben bi kaç kez kullandım kullanan yakınlarımda var kamyon vs gibi şeyler gerçekten görünmüor bazı yerlerde...

dediin gibi hata bizdede var kuryelerde deil sadece yani herkes ara sıra tehlikeli motor kullanır Dil çıkarıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaplanmn
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2007 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu anlatacaklarım yaşanmış bir olayın özetidir:Özellikle racing motorların, görünüşleri ile olsun eksozlarının bas bas bağımaları ile olsun trafikte diğer insanların dikkatini çektiği bilinen bir gerçektir.Bu motorlar çeviklikleri sayesinde sürücünün trafik akarken bile slalom yapmasına imkan vermektedir.Günün yorgunluğunu akşama doğru bir de trafik keşmekeşiyle karşılamaya hazırlanan dört teker sürücüsü insanlar da hele ki racing pilotu arkadaşımız o anda "hava atma" gösterisi de sunuyorsa iyice kıllanıp o havayı söndürmek için olmadık yollara başvurabiliyorlar.Maalesef abim, otoyolda hemen önünde hız rekoru ve fren çeşitlemeleri denemesi yapan bir racingçi arkadaşı sıkıştırmış, pabucun pahalı olduğunu gören pilot arkadaşımız "Allah'tan bulun" dercesine tali yola sapmış fakat bu şekilde kurtulacağını sanan pilot yanılmış ve abim peşinden gitmiştir.Tahminen beş dakikalık bir kovalamacanın ardından abimi geri dönüşe yalvar yakar ikna edebilmişimdir.Racingçi arkadaştan daha haber alınamamıştır.

Şimdi her iki tarafa da bir önerim olacak:
Motosikletlilere:Arkadaşlar,normal iş ve gezi haricindeki tüm motora binişlerinizi hele hele hız-fren kombinasyonlarınızı(bunu özellikle yazıyorum zira bizde hızdan ziyade fren yarışları yapılırdı) ve özellikle yarışlarınızı pistlerde yapın,karayolları bu tür aktiviteler için emniyetli yerler değildir, hem sizin hem de diğer sürücüler için.Masumane bir hafta sonu gezisi şeklinde başlayan bir aktivitenin otoyolda hız iddialaşmasına dönmesine kesinlikle engel olun.Zira hem mekan uygun değildir hem de gezi ve yarış için farklı ekipmanlar lazımdır.Vücudumdaki motor yaralanmalarının neredeyse tamamı daha lise çağındayken bu iddialaşmalar neticesinde gerçekleşmiştir.
Dört Tekerlilere:Yav,tamam,anladık,"artizlik"(racingçiler için sık kullanılan bir tabirdir,alınmaca yok zira arkamdan çok bağırılmıştır artiiiiiiiiiizzzz diye) yapıyor olabilir,fakat gençliğine ver kardeşim sen de,görmezden gel.Belki motorunu daha yeni almıştır,denemek istiyordur,rahat bırak da bir hevesini alsın be yav.
Başa dön
kaplanmn Çevrimdışı kaplanmn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOOOOOOOOO
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: istanbul/üsküdar/zeynep kamil

MesajTarih: 10.05.2007 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zorlarına gidiyo biz öle aralarından geçince bide onlardan yol isteriz arasıra ondan dolayı öle olur takmayalım fazla bence alışcaklar zamanla Çok gülüyorum
emrekkk
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2007 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hatayı herkes yapar araba da motor da. önemli olan bile bile birine kasıtlı olarak bişi yapmamak. maalesef yapmaya çalışan bi takım insanlar var. onun da tek sebebi eğitimsizlik
Başa dön
emrekkk Çevrimdışı emrekkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
emocan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.05.2007 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Racing ciler haketmiyor değil .

Bunu bir haftasonu güzel bir havada akşamüstü bağdat caddesi şaşkınbakkalda bir bank a oturup izleyerek görebilirsiniz . veya Fenerbahçe Tesadüf Cafe tarafları da aynı .

Gereksiz aragaz vermeler yeri göğü inletmeler .
ani gaz verip Arka lastikle burning yapmalar .
nekadar rahatsız edici hareket ararsanız hepsi racing lerde var .

Kaç tane Honda Transalp kullanan ve bunu yapan gördünüz ? .
Touring veya enduro cularda göremezsiniz .

Motor camiasının imajını en çok zedeleyen grup Racingciler ve kurye olarak çalışan commuter veya scootercılardır .

Ama ben yine de yolda arabayla hiçbirzaman bir motorcuyu engellemem onu tehlikeye sokacak harekette bulunmam .
Başa dön
emocan Çevrimdışı emocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 10.05.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla şahsen çok büyük konuşmayayım ama motorumu aldığımda yolda beni öle sıkıştıracak herhangi bir 4teker sürücüsünün işi var ona göre...Özellikle şehirler arası yollarda...Şehir içinde nasıl olsa dur kalk dur kalk.Rahat rahat yakalana bilir...Şehirler arası yollar için çok özel bir planım var...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
omerbop
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.05.2007 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla arkadaşlar ben trafikte teker yapan tehlikeli slalom yapan ve eksozunu bağırtarak dikkat çektiğini sanan zavallılara karşıyım bu tür hareketler kıskanılmıyor aksine antipati topluyor motora karşı nefreti büyütüyor
biz motor seviyo olabiliriz topici açan arkadaşa yapılan tamamen insanlık dışı bi harekettir kesinlikle dört tekerleri savunmuyorum yalnız trafik içinde slalom yaparken insanların dikiz aynalarını kıran bi çok kişi tanıdım ve onlar bunu marifet gibi anlattıklarına şahit oldum o dikizi kırılan adamda yarın öbür gün gider başka bi motorcunun önüne kırarak hıncını almaya çalışır olan günahsız bi insana olur
eksoz takıp övünen bi sürü kişi var arabayada motorada benim evim ana caddenin iki sokak yukarısında gecenin 3'ünde 4'ünde gaz açıp geçen adam var ki ben bunlara adam demek istemiyorum insanların hastası mı var yaşlısımı var düşünen yok o ses benimde hoşuma gidiyor ama insan olduğum için asla böyle bi hareketi yapmam o saatte gaz açmayıver beş dakka insan oluver Sinirlendim
saygı göstermeden saygı göremessin mantığı ben böyle düşünüyorum
Başa dön
omerbop Çevrimdışı omerbop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 10.05.2007 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bakın arkadaşlar,hem racing hemde araba kullanıyorum,araba kullanırken aynaya bakıyorum bişiicik yok arkamda,5 sny geçmeden pof diye racing geçiweriyor,o an arkamda kimse yok diye şerit değiştirsem kaza kaçınılmaz,yani demem şu ki,araç,kamyon we otobüs sürücüleri de tamamen suçlu değilki?adamlar aheste 100km en baba 130 km hızla seyrediyorlar,ama diğer motorcular???????bilmem anlatabildimmi,kendimizi de yargılamamız gerek,ben yargılıyorum en azından Bravo
ultraukala, konuşmakla olmuyor bu işler hocam,4 tekerlekli araçtan 4 ızbandut çıkarsa görürüm seni ben Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 10.05.2007 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emocan, Saçma sapan bir yazı yazmışın, racing kullananlar motor camiasının imajını zedeliyormuş. Tamam o hareketleri yapanları ben de haklı bulmuyorum, hiç bir zaman da yapmamışımdır. Ama genelleme yapman yanlış. "Sıkıştırılmayı racingciler hakketmiyor değil" demeni de kınıyorum. Sen motorcuysan ben motorcu değilim arkadaşım. Beğenmedim
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal