Tarih: 10.05.2007 - 22:07 Mesaj konusu:
ben bisiler yazmak istedim, yazamadim bi turlu..simdi bu goruntu gozumun onunden nasil gidicek benim..cezasini cekmis ama ben bi daha cektirmek istiyorum..nerdenmis bu s...siz????? istanbul mu??nasil cekmis cezasini?? nasil yapabiliyolar ya??? nasil??? hangi vicdan buna elverir???? soleyecek kelime, soz bulamiyorum buna..fikir degistirdim..cok sey var solicek, soleyemiyorum..ya sabir diyorum su anlik.. _________________ CHIDO
DT: 02/01/1979
Etiler-Istanbul
0 RH+
hadi bu mahluk herif o köpegi baglamış arkasına gidiyoo ama bu fotoyu çeken adam bundan dahada mahluk bi herifmiş'ki hop kardeşim ne yapıyorsun sen dememiş adama.İndiricen onu motordan ALLAH ne verdiyse vurucan.Geçmiş zamanda mahellede komşu lardan biri yeni dogum yapmış bi köpege ve yavrularının onune zehirli süt koydu,napıyon sen dedik ? neymiş habire çoğalıyomuş havlıyomuş hepsi kuduzmuş bu dünyada yaşaması fuzili olan hayvanlarmış v.s v.s...Sonra nemi oldu, adam öle guzel bir sopa yediki anlatamam.En son sözleri kulagımda halene vurmayın o sütü bile içerim yeterki vurmayın..Alayının allah ceza.. versinn ..çocuklarıı.
Tarih: 11.05.2007 - 19:38 Mesaj konusu: Allah belasını versin,tırın altında aynen sürünsün .........
İşte bu tipler yüzünden toplumun bireyleri tarafından hepimiz aynı
kefeye konuyor ve çoğunlukla ''işte geldi it-uğursuzlar'' diyerek
hedef gösteriliyoruz bir çok yerde.
Zaman içinde bu 2 ayaklı hayvanları kendi içimizde eritemezsek
toplumun gözündeki yerimiz korkarım ki yerlerde sürünmeye
devam edecektir.
Tarih: 11.05.2007 - 21:02 Mesaj konusu:
aaah o oç eskişehirde olacak ve o hareketı yapacaktı kesın bırının kafasının tadına bakardı gorursem yanı sahsen ben gucu ona yetıyo agzımıda bozduruyo bız ac hayvan gordukmu doyuralım dıoz bu ezıyet edıyo ne terbıyesızlık
bugun bı guvercının ayagına ip dolanmıs onu cozdum sankı tsk edr gıbı bı sure ustumde uctu
saygılar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız