Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bazı hayvanlar da motor kullanıyor.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bazı hayvanlar da motor kullanıyor.

Bazı hayvanlar da motor kullanıyor.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
coach2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 10.05.2007 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazıklar olsun...böyle adi herifleri darağacına bağlıcan işte...

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 10.05.2007 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Söylenecek birşey bırakmamış, keşke köpekcik sürüyor olsaydı da arkada sürünen o insan müsveddesi olsaydı. Sinirlendim
Üye
Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 10.05.2007 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bisiler yazmak istedim, yazamadim bi turlu..simdi bu goruntu gozumun onunden nasil gidicek benim..cezasini cekmis ama ben bi daha cektirmek istiyorum..nerdenmis bu s...siz????? istanbul mu??nasil cekmis cezasini?? nasil yapabiliyolar ya??? nasil??? hangi vicdan buna elverir???? soleyecek kelime, soz bulamiyorum buna..fikir degistirdim..cok sey var solicek, soleyemiyorum..ya sabir diyorum su anlik..
0 RH+
Başa dön
SHRETRA Çevrimdışı SHRETRA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
afo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.05.2007 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bu mahluk herif o köpegi baglamış arkasına gidiyoo ama bu fotoyu çeken adam bundan dahada mahluk bi herifmiş'ki hop kardeşim ne yapıyorsun sen dememiş adama.İndiricen onu motordan ALLAH ne verdiyse vurucan.Geçmiş zamanda mahellede komşu lardan biri yeni dogum yapmış bi köpege ve yavrularının onune zehirli süt koydu,napıyon sen dedik ? neymiş habire çoğalıyomuş havlıyomuş hepsi kuduzmuş bu dünyada yaşaması fuzili olan hayvanlarmış v.s v.s...Sonra nemi oldu, adam öle guzel bir sopa yediki anlatamam.En son sözleri kulagımda halene vurmayın o sütü bile içerim yeterki vurmayın..Alayının allah ceza.. versinn ..çocuklarıı. Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
afo Çevrimdışı afo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
beatlemania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KUŞADASI

MesajTarih: 11.05.2007 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rezillik yaaa böle bişi olamaz dicekdim ama olmuş işteyazıkk Beğenmedim Ağlıyorum Sinirlendim
Başa dön
beatlemania Çevrimdışı beatlemania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 11.05.2007 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o adamı bağlıcan motora şerersiz herif ta hiç mi için sızlamadı Öfkeliyim Sinirlendim

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 11.05.2007 - 19:38    Mesaj konusu: Allah belasını versin,tırın altında aynen sürünsün ......... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte bu tipler yüzünden toplumun bireyleri tarafından hepimiz aynı
kefeye konuyor ve çoğunlukla ''işte geldi it-uğursuzlar'' diyerek
hedef gösteriliyoruz bir çok yerde.
Zaman içinde bu 2 ayaklı hayvanları kendi içimizde eritemezsek
toplumun gözündeki yerimiz korkarım ki yerlerde sürünmeye
devam edecektir.
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
securtyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 11.05.2007 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayıya bak köpeyi bağlamış arkaya ayı oğlu ayı
erayes26
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: eskisehir

MesajTarih: 11.05.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aaah o oç eskişehirde olacak ve o hareketı yapacaktı kesın bırının kafasının tadına bakardı gorursem yanı sahsen ben gucu ona yetıyo agzımıda bozduruyo bız ac hayvan gordukmu doyuralım dıoz bu ezıyet edıyo ne terbıyesızlık
bugun bı guvercının ayagına ip dolanmıs onu cozdum sankı tsk edr gıbı bı sure ustumde uctu
saygılar
Başa dön
erayes26 Çevrimdışı erayes26 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.05.2007 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bunu yapan bi hayvan Bravo
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal