gevezehanim, haksızmıyım ama bundan 5 hafta önceki avrupa yakası toplantısı 1 kişi ondan sonrakı 3 hafta toplantısı iptal sonrakı bu hafta bakalım kaç kişi gelecek avrupa kesımınden geleceklerın listesini yapacam ona göre pazar oturur konuşuruz... bu avrupa toplantılarını canım benım yavrum arzum mikserim mutfak robotum....
mezar, 5 hafta önceki toplantı bizim tiyatro provası nedeniyle fiyasko oldu, sonrakinde de ben açmakta gecikince iptal ettik. Ben zaten anadolu yakası toplantılarına gelemiyorum. Avrupayı da ital et, ben hiç gelmeyeyim.
Tarih: 09.05.2007 - 10:27 Mesaj konusu:
aranızdaki şakalaşmalarda tek hak verdiğim şey:
"buluşma topiclerinin PERŞEMBE gününden açılması"
1-2 gün kala topicler açıldıgında ne anasayfa dan duyurabiliyoruz nede görünür-bilinir oluyor.. _________________
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 565 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 09.05.2007 - 12:52 Mesaj konusu:
kardeşim nedir sizin avrupa yakasından istedşiğiniz bakem bir anlatın hele. canınız gülmek istediğinde hemen televizyonda avrupa yakasını açıyonus ama.
Kayıt: Dec 05, 2006 Mesajlar: 453 Nereden: Beylikdüzü / istanbul
Tarih: 10.05.2007 - 17:12 Mesaj konusu:
SHRETRA, allahtan evinin dibindeymiş bir daha katılmak için sizin evin salonunda istersin sen şimdi toplantıları..
Arkadaşlar avrupa yakası toplantılarına katılımın az olmasından yakınıyosunuz ama bu toplantılarda anadolu yakasındaymış gibi köprünün hemen dibinde yapıyosunuz biraz bu taraflara gelin yaww organizatör arkadaşlar ayıp neyin oluyo haaaa...Oysa ne güzel yerler var çayır çimen bol deniz hatta göl kenarı yerler ama bakmazsan göremezsin tabiii _________________ kelebek gibi uçucem ama ary gibi sokmeycem...
www.blogcu.com/shendi sendogan_oync@hotmail.com www.sendoganoksuz.com
Tarih: 10.05.2007 - 21:31 Mesaj konusu:
SHRETRA[/b], allahtan evinin dibindeymiş bir daha katılmak için sizin evin salonunda istersin sen şimdi toplantıları..
shendi hic farketmes , simdiye kadar baska sebeplerden katilamiyodum, dunku toplantidan sonra elimden geldiince digerlerine de katilmaya caliscam.evimin dibi olmasi benim icin avantajdi.ayrica salonuma da beklerim sorun dil..
herkese ii geceler _________________ CHIDO
DT: 02/01/1979
Etiler-Istanbul
0 RH+
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız