Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 09.05.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplanti(avrupa)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

09.05.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplanti(avrupa)

09.05.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplanti(avrupa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 09.05.2007 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, çok ayıp Beğenmedim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.05.2007 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, haksızmıyım ama bundan 5 hafta önceki avrupa yakası toplantısı 1 kişi ondan sonrakı 3 hafta toplantısı iptal sonrakı bu hafta bakalım kaç kişi gelecek avrupa kesımınden geleceklerın listesini yapacam ona göre pazar oturur konuşuruz... bu avrupa toplantılarını canım benım yavrum arzum mikserim mutfak robotum....
Başa dön
mezar şimdi Çevrimiçi mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 09.05.2007 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, 5 hafta önceki toplantı bizim tiyatro provası nedeniyle fiyasko oldu, sonrakinde de ben açmakta gecikince iptal ettik. Ben zaten anadolu yakası toplantılarına gelemiyorum. Avrupayı da ital et, ben hiç gelmeyeyim. Sinirlendim
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 09.05.2007 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Avrupa'yı nereye ital ediyoruz yahu Çok gülüyorum

Ben bu haftakine gelemiyorum.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.05.2007 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, olur senden sıkıldık zaten ital avrupa yaşasın anadolu toplantıları..... ama bak ital edecem sonrada iptal edecem.. Çok gülüyorum

maçka parkına gıtte bir zahmet bir yer ayarla yavrum o zaman 2 hafta sonra topıgını perşembeden acılmış görelım tabi sende katıl....gevezehanim,
Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.05.2007 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aranızdaki şakalaşmalarda tek hak verdiğim şey:
"buluşma topiclerinin PERŞEMBE gününden açılması"
1-2 gün kala topicler açıldıgında ne anasayfa dan duyurabiliyoruz nede görünür-bilinir oluyor..
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 09.05.2007 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende katılıyom avrupa yakası toplantılarını anadolu yakasında yapma fikrine... Gülümsüyorum
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.05.2007 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, haklısın bak ben haftaya olan çarşamba toplantısını şimdeden açıyorum anasayfaya yaz bakalım...
Başa dön
barossatr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 09.05.2007 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim nedir sizin avrupa yakasından istedşiğiniz bakem bir anlatın hele. canınız gülmek istediğinde hemen televizyonda avrupa yakasını açıyonus ama. Dil çıkarıyorum
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mustiRR
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.05.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinizi sevgiyle anıyorum kardeşlerimmmmmmmm Delirdim
bu arada ben volkanrr
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.05.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mustiRR, gel akşam anma bızı....
Başa dön
SHRETRA
Üye
Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 10.05.2007 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dun aksam ilk defa katildim toplantiniza evimin dibi olmasi sebebiyle hem de cok eglendim ve sizleri tanidigim icin de cok mutlu oldum..

mezar, yazma bisi demistim yazmamisin, AFERIN Bravo

Cigdem - SHRETRA
0 RH+
Başa dön
SHRETRA Çevrimdışı SHRETRA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shendi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / istanbul

MesajTarih: 10.05.2007 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SHRETRA, allahtan evinin dibindeymiş bir daha katılmak için sizin evin salonunda istersin sen şimdi toplantıları..

Arkadaşlar avrupa yakası toplantılarına katılımın az olmasından yakınıyosunuz ama bu toplantılarda anadolu yakasındaymış gibi köprünün hemen dibinde yapıyosunuz biraz bu taraflara gelin yaww organizatör arkadaşlar ayıp neyin oluyo haaaa...Oysa ne güzel yerler var çayır çimen bol deniz hatta göl kenarı yerler ama bakmazsan göremezsin tabiii
www.sendoganoksuz.com
Başa dön
shendi Çevrimdışı shendi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SHRETRA
Üye
Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 10.05.2007 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SHRETRA[/b], allahtan evinin dibindeymiş bir daha katılmak için sizin evin salonunda istersin sen şimdi toplantıları..

shendi hic farketmes , simdiye kadar baska sebeplerden katilamiyodum, dunku toplantidan sonra elimden geldiince digerlerine de katilmaya caliscam.evimin dibi olmasi benim icin avantajdi.ayrica salonuma da beklerim sorun dil..

herkese ii geceler
0 RH+
Başa dön
SHRETRA Çevrimdışı SHRETRA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 10.05.2007 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SHRETRA demiş ki:
herkese ii geceler

İyi geceler. Gülümsüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal