Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 720 Nereden: sydney Australia
Tarih: 10.05.2007 - 11:15 Mesaj konusu:
Ilk once gecmis olsun, allah daha kotusunden korumus.
Yorumlemeye cevirmen cok guzel birsey, ve yorumlar guzel.
Ama, tabiki ben sucu sizde buluyorum, neden diye sorarsan.
Motor suruyoruz diye kemdimize hemen hakli bulmak kolay ama ne yazikki bu kadar kolay degil ve gercek dunya boyle egil.
Virajda bayan hamfendi durmus hatta 4lu isiklari bile acmis, kardesim bunu gorerek kapiyi acipda carpacak kadar neden bu kadar yakin gidersin ? viraj cizgini biraz daha genis virajlasan olmazdi bu kadar basit, kapiyi acip ancak kadin shok olurdu ve siz yolunaza.
Evet Bayan aynaya bakmadan kapiyi acmasi ona ders oldu cunku orda hatali, ama dediim gibi suc sizde okadar yakinindan gecmek icin
Kusura bakma sucu baska bir yere atmaklan bitmez bu, hatalarindan ogrenerek ilerler.
gixxa, abicim galiba ben anlatamadım viraj kesin bir viraj ve birden gördük yanından geçmeseydikte karşıdan gelen arabalarmı vursaydık dikkatsizlik değil bence kapıyı ufaktan açsa ewallah ama direk açtı kapıyı bu arada gittiğin şerit tek şeritti...
öncelikle geçmiş olsun. viraj içinde acil durum olmadığı sürece (hastalık, otomobilin bozulması vb.) durulmaz, durulmamalı. arabaya o kadar yakın geçtiğiniz için tahminen aynanın kör noktasında bulunuyordunuz ve bayan sizi görmedi.
yalnız şöyle bir şey vardır arkadaşlar belki hepimizin unuttuğu; şoför tarafından inilecekse kapı sağ el ile, ön sağ taraftan inilecekse kapı sol el ile açılmalıdır. ineceğiniz tarafın zıt kolu ile kapıyı açmanızın sebebi vücudunuzu ve başınızı aracın arkasına daha rahat çevirip gelen giden var mı diye kontrol edebilmektir. bayan bunu yapmış olsaydı bu kaza olmazdı. tekrar geçmiş olsun.
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 11.05.2007 - 00:16 Mesaj konusu:
bence bırazda suç sizde var virajın ilerisini göremiyorsanız hertürlü ihtimali göze alıp o gerken hızda girmelisiniz araçların yanında geçerken kapı kadar uzaktan geçin her an açılabılıyor o kapılar çünkü .neyse geçmiş olsun .nedenir bayan işte _________________
Kayıt: Feb 08, 2005 Mesajlar: 351 Nereden: Ystanbul - Ortaköy
Tarih: 11.05.2007 - 00:45 Mesaj konusu:
Full dikkat şart ,biraz da şanslı olmak gerisi boş , ama insan makine değil ki her an dikkat mümkün değil ve o an alınyazınızda kötü varsa onun önüne geçemessiniz, geçen gün Kuruçeşmede sahilde ortalama bir hızda giderken bir araba aniden U dönüşü yaptı tam Sortie nin önünde oluyo olay nasıl kurtardığımı bilmiyorum son anda geçtim araba beni son anda gördü belkide aramızda sadece 10 cm kalmıştı, döndüm sıçtım ağzına tabii _________________ M800 "Black Iron Horse"
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 11.05.2007 - 14:41 Mesaj konusu:
Alıntı:
ARKADAŞLAR BEN KAZA YAPMAM BANA BİŞE OLMAZ DEMİYELİM NEKADAR TEÇRÜBELİ OLURSAK OLALIM NEKDAR İYİ KULLANIRSAK KULLANALIM AMA KARŞINIZDAKİ HATA YAPA BİLİR KAZA HER AN HERYERDE OLABİLİRR......
BUNA İLAVE OLARAK SUNU SÖYLEMEM GEREK!!
burda gerekli yol güvenliğini almadan durduğu için araba suçlu ok! ama o nekadar suçlu olursa olsun motorcunun bilmesi gereken ve hayati önem tasıyan bi kural ihlali yapan kişi de arkadasın!
MOTORCU GÖRDÜĞÜ KADAR GİDER!! virajda araba durabilir diye düşünceksin,yada karsıdan biri sollama yapar diye yada virajda yolda bi çalışma mıcır toprak v.s olabilirdi buyuzden GÖZÜN NEKADAR GÖRÜYORSA OKADAR GİDECEKSİN!! GEÇMİŞ OLSUN _________________
Tarih: 12.05.2007 - 10:26 Mesaj konusu:
gecmıs olsun arkadasım kadın surucu hatalı vıraja park yapmak yasak we kontrol etmeden kapıyı acıp kazaya sebebıyetten suclu _________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
Tarih: 12.05.2007 - 11:08 Mesaj konusu:
çoook geçmiş olsun. gerçekten bu şekilde bilinçsiz sürücü çok var.tamam dörtlülerini yakmış güzel ama yol tarafından kapı açıyolar.peki arkalarında akan trafiği niye umursamazlar ki.benim başıma da geldi. yine bir kadın sürücü. yanından gecerken kapıyı açtı ve benim koruma demirine takıldı.haliyle yerdeyim.kadın ne dese beyenirsiniz.
=önüne baksana ya kör müsün= _________________ sen bende ben ölürsem ölürsün
sen ölürsen ben zaten ölürümm
Tarih: 14.05.2007 - 20:07 Mesaj konusu:
ilk önce geçmiş olsun.bu durumda siz haklısınız tabikide.araç sürücüsünün viraja girmeden önce reflektör veya ona benzer bişi ile kendisini belli etmesi lazım.insan ilk bunları yapması gerekiyor ama yapmayınca böyle kazalar ortaya çıkıyor.tekrardan geçmiş olsun acil şifalar arkadaşım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız