Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arkadaşlar sizce kim haklı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arkadaşlar sizce kim haklı

arkadaşlar sizce kim haklı
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 10.05.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun , bence dikkatsizliginden dolayı bayan biraz kusurlu , cana bisey gelmemesi sevindirici .

İyi Şöför Karşısındakinin Hata Yapabileceğini Düşünen Şöfördür
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 10.05.2007 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ilk once gecmis olsun, allah daha kotusunden korumus.

Yorumlemeye cevirmen cok guzel birsey, ve yorumlar guzel.

Ama, tabiki ben sucu sizde buluyorum, neden diye sorarsan.
Motor suruyoruz diye kemdimize hemen hakli bulmak kolay ama ne yazikki bu kadar kolay degil ve gercek dunya boyle egil.
Virajda bayan hamfendi durmus hatta 4lu isiklari bile acmis, kardesim bunu gorerek kapiyi acipda carpacak kadar neden bu kadar yakin gidersin ? viraj cizgini biraz daha genis virajlasan olmazdi bu kadar basit, kapiyi acip ancak kadin shok olurdu ve siz yolunaza.
Evet Bayan aynaya bakmadan kapiyi acmasi ona ders oldu cunku orda hatali, ama dediim gibi suc sizde okadar yakinindan gecmek icin
Kusura bakma sucu baska bir yere atmaklan bitmez bu, hatalarindan ogrenerek ilerler.
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caddlak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 10.05.2007 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa, abicim galiba ben anlatamadım viraj kesin bir viraj ve birden gördük yanından geçmeseydikte karşıdan gelen arabalarmı vursaydık dikkatsizlik değil bence kapıyı ufaktan açsa ewallah ama direk açtı kapıyı bu arada gittiğin şerit tek şeritti...

BeN YaŞaDıKCa SeN CaDDLaYaCaKSıN Göz kırpıyorum
Başa dön
caddlak Çevrimdışı caddlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
atrin
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.05.2007 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle geçmiş olsun. viraj içinde acil durum olmadığı sürece (hastalık, otomobilin bozulması vb.) durulmaz, durulmamalı. arabaya o kadar yakın geçtiğiniz için tahminen aynanın kör noktasında bulunuyordunuz ve bayan sizi görmedi.

yalnız şöyle bir şey vardır arkadaşlar belki hepimizin unuttuğu; şoför tarafından inilecekse kapı sağ el ile, ön sağ taraftan inilecekse kapı sol el ile açılmalıdır. ineceğiniz tarafın zıt kolu ile kapıyı açmanızın sebebi vücudunuzu ve başınızı aracın arkasına daha rahat çevirip gelen giden var mı diye kontrol edebilmektir. bayan bunu yapmış olsaydı bu kaza olmazdı. tekrar geçmiş olsun.
Başa dön
atrin Çevrimdışı atrin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 11.05.2007 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bırazda suç sizde var virajın ilerisini göremiyorsanız hertürlü ihtimali göze alıp o gerken hızda girmelisiniz araçların yanında geçerken kapı kadar uzaktan geçin her an açılabılıyor o kapılar çünkü .neyse geçmiş olsun .nedenir bayan işte
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Ortaköy

MesajTarih: 11.05.2007 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Full dikkat şart ,biraz da şanslı olmak gerisi boş , ama insan makine değil ki her an dikkat mümkün değil ve o an alınyazınızda kötü varsa onun önüne geçemessiniz, geçen gün Kuruçeşmede sahilde ortalama bir hızda giderken bir araba aniden U dönüşü yaptı tam Sortie nin önünde oluyo olay nasıl kurtardığımı bilmiyorum son anda geçtim araba beni son anda gördü belkide aramızda sadece 10 cm kalmıştı, döndüm sıçtım ağzına tabii Gülümsüyorum
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 11.05.2007 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caddlak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.05.2007 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tsk ederim arkadaşlar

BeN YaŞaDıKCa SeN CaDDLıYaCaKSıN Dil çıkarıyorum
Başa dön
caddlak Çevrimdışı caddlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 11.05.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ARKADAŞLAR BEN KAZA YAPMAM BANA BİŞE OLMAZ DEMİYELİM NEKADAR TEÇRÜBELİ OLURSAK OLALIM NEKDAR İYİ KULLANIRSAK KULLANALIM AMA KARŞINIZDAKİ HATA YAPA BİLİR KAZA HER AN HERYERDE OLABİLİRR......

BUNA İLAVE OLARAK SUNU SÖYLEMEM GEREK!!
burda gerekli yol güvenliğini almadan durduğu için araba suçlu ok! ama o nekadar suçlu olursa olsun motorcunun bilmesi gereken ve hayati önem tasıyan bi kural ihlali yapan kişi de arkadasın!
MOTORCU GÖRDÜĞÜ KADAR GİDER!! virajda araba durabilir diye düşünceksin,yada karsıdan biri sollama yapar diye yada virajda yolda bi çalışma mıcır toprak v.s olabilirdi buyuzden GÖZÜN NEKADAR GÖRÜYORSA OKADAR GİDECEKSİN!! GEÇMİŞ OLSUN İyi fikir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 12.05.2007 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun arkadasım kadın surucu hatalı vıraja park yapmak yasak we kontrol etmeden kapıyı acıp kazaya sebebıyetten suclu
yildirimmen
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.05.2007 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arabalara o kadar yakın geçmekle siz haksızsınız derim.
ama % 90 aracın kapısını açan haksız derim
bitirimm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 12.05.2007 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çoook geçmiş olsun. gerçekten bu şekilde bilinçsiz sürücü çok var.tamam dörtlülerini yakmış güzel ama yol tarafından kapı açıyolar.peki arkalarında akan trafiği niye umursamazlar ki.benim başıma da geldi. yine bir kadın sürücü. yanından gecerken kapıyı açtı ve benim koruma demirine takıldı.haliyle yerdeyim.kadın ne dese beyenirsiniz.
=önüne baksana ya kör müsün=
bitirimm Çevrimdışı bitirimm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
caddlak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.05.2007 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde ayağımın üstünden geçti koskoca yolda şaşırıp kaldım ahhh die bağırdım bayanda newar be dedi ayağım dedim ne işi war dedi orda bastı gitti Çok gülüyorum
Başa dön
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 14.05.2007 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şoför bayansa kesinlikle o haklı;hiç uğraşma boşuna Beğenmedim

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
beatlemania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KUŞADASI

MesajTarih: 14.05.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk önce geçmiş olsun.bu durumda siz haklısınız tabikide.araç sürücüsünün viraja girmeden önce reflektör veya ona benzer bişi ile kendisini belli etmesi lazım.insan ilk bunları yapması gerekiyor ama yapmayınca böyle kazalar ortaya çıkıyor.tekrardan geçmiş olsun acil şifalar arkadaşım
Başa dön
beatlemania Çevrimdışı beatlemania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal