Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kazalari onlemenin belkide tek yolu * ozellikle racing*

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kazalari onlemenin belkide tek yolu * ozellikle racing*

Kazalari onlemenin belkide tek yolu * ozellikle racing*
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
nyn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 10.05.2007 - 19:37    Mesaj konusu: Kazalari onlemenin belkide tek yolu * ozellikle racing* Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

!!!!! Artık kendinize lütfen DUR deyin arkadaşlar !!!!!!! diye bi topic okudum ve gercekten cok etkilendim yazan arkadasim cok iyi anlatmis olayi. Arkadaslar biz zaten racing motora binmekle tabiri caizse olmeyi goze aliyoruz ancak YAN CEHENNEM 5 KAMYON KOMURLE GELIYORUM!!! demenin hic alemi yok. Giden gidiyor olen oluyor ama arkada ailelerimizi sevdiklerimizi birakiyoruz asil aciyi onlar cekiyorlar. Babam her motor kazasi gorduunde nasi aldim sana su aleti sana bisey olsa kendimi hic affetmem diyor.
---> biliyorum hayal etmesi bile tuylerinizi diken diken edicek ama babanizi kendi veya kardesinizin mezari basinda aglarken bi dusunun.....

Benim size onerim kucucuk bile olsa motorunuzun hiz gostergesinin ust tarafina vizorun icine ailenizle cekilmis kucuk bi resminizi yapistirin. her gazladiginzda, km saatine her baktinz onu gorurseniz belki yaptiginz seyi bidaha dusunur hayatinizin kendiniz icin degilse bile sizi sevenler icin ne kadar degerli oldugunu anlarsiniz...
Başa dön
nyn Çevrimdışı nyn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 10.05.2007 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nyn, güzel yazmışsın bende kazaları önlemenin tek yolu deyince ne oluyoruz dedim. tek bildigim kazaların sonunu getrmek mümkün degil en aza indirmek mümkün. kaskımın içinde ailemin fotosu olsa eminim o zaman kaza yapadım bakmaktan düşünmekden. bence kullanırken dış dünya ile irtibatı kesip azami dikkat daha önemli rol oynuyor. motorda seyir halindeyken. aşk meşk düşünme dert tasa düşünme borcunu harcını düşünme sadece yola karşındaki sürücünün yapabilecegi manevralara konsantre ol. cok daha verimli bir sürüş olur. bilmiyorum bu resim olayını gerçekmi söyledin mecazmı ????? Alkışlıyorum Alkışlıyorum
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 10.05.2007 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardesim, madem o topigi begendin, neden oraya bu yazini yazmadin ? yani ayni topik acmaya mecburetindemi ne buldun kendini, yetmiyormu burdaki kaza haberleri zaten.

Bu topik kitlenir veya kaldirilir, yeni moderatorunuz GIXXA Çok gülüyorum Çok gülüyorum

En son gixxa tarafından 10.05.2007 - 19:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.05.2007 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazaları önlemenin tek yolu racing makinalara 27-30 yasından önce binmeyi yasaklamaktır. gençler racing makinalara binince haddinden fazla gaza geliyolar....

Son Mesajdan 28 saniye:

kazaları önlemenin tek yolu racing makinalara 27-30 yasından önce binmeyi yasaklamaktır. gençler racing makinalara binince haddinden fazla gaza geliyolar.... bu da imkansız olduğu için kazaları biras zor engelleriz...
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 10.05.2007 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Kişinin kendini bilmesi kadar irfanı olmaz derler" herşey bireyde biter, limitlerini bilmesinde, muhakeme yeteneğinde, neden-sonuç ilişkisini görebilmesinde... saymakla bitmez aslında. Tecrübesizlik bilgisizlik ve cehalet! yan yana geldiğinde kaçınılmaz sonunuda kendi yaratır. Dış uyarıcılarla engellenmeside imkansız bence OK
nyn, gezi topiği açtım, bir yanıt ver kardeşim yok olup gitmesin motordelisinin tozlu sayfalarında OK
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 10.05.2007 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorla basıp öleceğime üzülmemde ailemin arkamdan ağlamasına üzülürüm..........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OdalRune
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Ortaköy

MesajTarih: 11.05.2007 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Racing motorlar tabirimi mazur görün ama yazılma makinesidir, motora gezmek için bindiğimize göre gezi motoru almalıyız,spor makineler hem rahatsız hemde tehlikeli,İngiltere de yapılan kaza istatistiklerine göre spor makineler bi cruiser a göre çok daha fazla kaza yapma ihtimaline sahip.
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 11.05.2007 - 06:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siteye üye oldugumdan beri o kdar cok kazayla iligli sey okudum ki moralim bozuldu valla.. bana kalırsa hersey usulüne uygun olursa bi sorun kalmayacaktır.. zaten her an her dakika olme riskini tasiyoruz ne bilim motoru adam gibi kullanırsın gerekli butun onlemleri alirsin gerisini Allah'a bırakırsın..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR şimdi Çevrimiçi nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 11.05.2007 - 06:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ölüm muhakkaktır ama motor,araba,afet ya da bir kurşun
Bunlar sadece vesiledir...
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 11.05.2007 - 06:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her canlı olumu tadacak bunun farkındayız sebeplerı ayrı olsada İyi fikir İyi fikir

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nyn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 11.05.2007 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

her canlı olumu tadacak bunun farkındayız sebeplerı ayrı olsada

abi nedemek simdi bu? iyi arkadaslar kask mask takmayin zaten olucez sebepleri farkli olsada yapistirin her gordugunzde duzluk, viraj demeden...
Başa dön
nyn Çevrimdışı nyn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 11.05.2007 - 07:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nyn, aynen ole soledımmm

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 11.05.2007 - 08:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nyn, nası boyle bi anlam cıkardın burdan.. ilginc..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR şimdi Çevrimiçi nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 11.05.2007 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şahsen motora bınerken çoğu zaman şalterleri indirdiğimden dolayı oraya koyacagım resmıde ters cevırırım.senın zıhnıyetınle hareket edecek olsam alırım bı dizel ford fiesta,hem masrafsız hem tehlıkesız paşa paşa gezerim,nıye sıkıntı çekeyım kı?ama çok şükür ki farklı düşünüyoruz
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Levent, İstanbul

MesajTarih: 11.05.2007 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonuna kadar katılıyorum kardeşim.
belki bi taksi belki özel bi araç , sizi tahrik mi ediyo bastıkça basıyo mu, yanınıza gelip tip tip bakıyo mu yarış mı istiyo . bırakın arkadaşlar onun kaybedecekleriyle sizin kaybedeecekleriniz bir değil. o takılsın bassın gitsin ezilmişliğini trafikte telafi etmeye çalışsın zaten mantıklı bi adam olsa motorun ivmelenmesinin ne kadar kısa sürdüğünü düşünebilir. ama boşverin arkadaşlar trafikte hızlanmayın gerçekten.
-spawn- Çevrimdışı -spawn- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal