Tarih: 10.05.2007 - 17:38 Mesaj konusu:
kestelli, dostum yok oyle bişey....... geçmiş olsun motorcu kardesımıze ama bu yaz cokkk olen olur arkadas lar soylemedı demeyın motoru bılende alıyo bılmeyende kıredı kartıta 12 taksıt 1000 ytl motor verıyorlar onune gelen motor kullanıyo, motorcu.... cem yılmaz bosuna dememiş egitim şartttt .... _________________ Motor dedi?in nedir gülüm, ben senin için tüm motorlary silmi?im
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4355 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 10.05.2007 - 17:43 Mesaj konusu:
Geçen cumartesi aynı noktanın karşı tarafında ise 1000 rr bir araca arkadan toslamıştı...kaza yapan arkadaş hafif yaralıydı...atletle deli divane olmuş motorunun etrafında dolanıyordu...bir nevi şok diyelim...makina ön taraf dağılmış...vs...yardımcı olmaya çalıştık...Allah kimsenin başına vermesin o anı... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 11.05.2007 - 05:57 Mesaj konusu:
allah beterinden saklasın arkadaşlar napıcaz bu bilinçsiz otomobil sürücülerini ya, şu bizim yetkililer bi tv proğramı yapsınlar ya eğitelim şu otomobil sürücülerini bilinçsiz olanları yoksa hergün bir arkadaşımız gidiyor
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız