Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu sabahki kaza.. Silwerwing 07.05.07

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu sabahki kaza.. Silwerwing 07.05.07

Bu sabahki kaza.. Silwerwing 07.05.07
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 10.05.2007 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kestelli, dostum yok oyle bişey....... geçmiş olsun motorcu kardesımıze ama bu yaz cokkk olen olur arkadas lar soylemedı demeyın motoru bılende alıyo bılmeyende kıredı kartıta 12 taksıt 1000 ytl motor verıyorlar onune gelen motor kullanıyo, motorcu.... cem yılmaz bosuna dememiş egitim şartttt .... Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 10.05.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen cumartesi aynı noktanın karşı tarafında ise 1000 rr bir araca arkadan toslamıştı...kaza yapan arkadaş hafif yaralıydı...atletle deli divane olmuş motorunun etrafında dolanıyordu...bir nevi şok diyelim...makina ön taraf dağılmış...vs...yardımcı olmaya çalıştık...Allah kimsenin başına vermesin o anı...
OdalRune
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Ortaköy

MesajTarih: 11.05.2007 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öyle bir kural yok ,benim bildiğim tam tersi gerçi ama bence herkez bana yol vermeli Dil çıkarıyorum
hayta_ist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 11.05.2007 - 05:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah beterinden saklasın arkadaşlar napıcaz bu bilinçsiz otomobil sürücülerini ya, şu bizim yetkililer bi tv proğramı yapsınlar ya eğitelim şu otomobil sürücülerini bilinçsiz olanları yoksa hergün bir arkadaşımız gidiyor Ağlıyorum
Başa dön
hayta_ist Çevrimdışı hayta_ist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.34 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal