neden olacak tabi,adamlar 4 tekerli kapalı kutunun içinde trafikte hiçbiryere gidemedikleri için,MOTOSİKLETLERİ kıskanıyorlar..bizimde geçmemizi istemiyorlar... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 10.05.2007 - 12:44 Mesaj konusu:
ya millet tarışmaya çekilmesin konu,
ben sadece dün başımdan geçen olaya dikkat çekmek istedim
ben 1 yıldır motosiklet kullanıyorum, ondan önce yıllarım v-tec, 205 toplamakla geçti
körfezde kalktım, kupa aldım cart curt..
araba merakım bitmiş deil, kışın arabanın tepesinden inmem büyük ihtimal..!
bunları yazmamın sebebi ise, bende bir otomobil kullanıcısıyım
tabiki trafikte motorlarda arabalarda birçok hatalar yapmakta birbirlerine karşı, kasıtlı veya kasıtsız..
bu sadece kasıtlı yapılan bişeyin yansımasıydı yoksa uzun şertitlerce trafik ışıklarına dizilmiş arabaların arasından giderken yol verenlerde çok, geçiş üstünlüğünü motora bırakanda çok..
Kayıt: Feb 08, 2005 Mesajlar: 351 Nereden: Ystanbul - Ortaköy
Tarih: 11.05.2007 - 01:22 Mesaj konusu:
Şahsen ben egzoz takmayı kesinlikle destekliyorum neden mi ben gerçi sesi için taktım ,ama sürüş emniyeti açısından da kesinlikle gerekli bir şey bence , motor zaten kolay görünmeyen bir araç o yüzden sesinin yüksek olması kesinlikle farkedilmesini sağlıyor, etrafa rahatsızlık verme meselesi tamamen ayrı bir tartışma konusu. _________________ M800 "Black Iron Horse"
Tarih: 22.05.2007 - 16:33 Mesaj konusu:
ya arkadasım bence taraf ne motorcularda nede dort tekerlılerde cunku kımse kurallarta pek uymuyor ve belrlı bı duzen yok duzen kurulsa kı turkıyede o duzenın kurulması cok zor ama ımkansız degıl herkes bırbırıne dıkat etse trafık cılesı ınsanı cokasabı yapıyo o cıle ortadan kalksa duzgun bır alt yapı ıle bence boyle topıc acmaya bıle gerek kalmaz herkez sadece kendını dusunmesınnnnn bızden baskalarıda var _________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız