Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD 13 Mayıs 2007 de sıkmaya gidiyor...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD 13 Mayıs 2007 de sıkmaya gidiyor...

Konya MD 13 Mayıs 2007 de sıkmaya gidiyor...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.05.2007 - 07:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

oooha halit,dediğini duymasın

duydum bile Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Halit alacağın olsun buralarda klavye efeliği yapıyorsun, ama bunun acısını pazara pis çıkaracam görürsün....

OOO herkes hırslanmış bakıyorumda. Gelin abi gelin alayınıza maden suyu hadiiiiiiiiiiii Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
legacy_md
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.05.2007 - 07:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehee gidin gidin ama bne en cok kenya olayını beyendm bnde kenya cıyım Çok gülüyorum
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı legacy_md Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 11.05.2007 - 07:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, kardeşim cengizle sevişceksiniz pazar günü dört gözle bekliyorum Dil çıkarıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.05.2007 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, ona öyle bi ses dinletecem ki yanından geçerken korkup kendini sağa sola atacak. hiperim halitim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 11.05.2007 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs demiş ki:
ona öyle bi ses dinletecem ki yanından geçerken korkup kendini sağa sola atacak. hiperim halitim
kendini sağa sola atacak olan halitmi olacak???bakıyorum da acaip coşup bi havalara girdiniz,umarım pazar gününü kazasız belasıs atlatırsınız Bravo Bravo
NiGhTeXpReSs, bu arada halitin sana dediğini duydun demek,puahahahahahahahaha Şok oldum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.05.2007 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bakıyorum da acaip coşup bi havalara girdiniz,umarım pazar gününü kazasız belasıs atlatırsınız

ekamba, Biz aslında bunu herhafta sonu yapıyoruz Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.05.2007 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, cengizim gardaşım yapma konya M.D halitsiz ne yapar sonra Göz kırpıyorum
veye sen naparsın halitsiz Dil çıkarıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.05.2007 - 09:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing demiş ki:
NiGhTeXpReSs, cengizim gardaşım yapma konya M.D halitsiz ne yapar sonra,veye sen naparsın halitsiz
ne yani bunlar birbirlerine göbekten mi bağlı?????? Delirdim Delirdim
Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.05.2007 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba,
biz onla ölümüne gankayızz proracing, malim çok iyi bilir. Atarız tutarız, küseriz ama bi türlü ayrılamayız. Hacıvatla, Karagöz gibi Çok gülüyorum
Başa dön
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 11.05.2007 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, valla erbil hoca eski 900rr larla drag yapmayı pek sever,sulantı olmasın orda sana Çok gülüyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.05.2007 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, allah bozmasın kardeş,farkındayım zaten Bravo
conan81, ne yapayım hocam,adamlar 45 km yoldan gelip kafa tutyorlarsa,bi ince talaşlarını alıp gönderiyoruz işte Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ama medeni cesaretlerini de kutlamak gerek, Bravo
Başa dön
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.05.2007 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81, kanımca zaten cengizin motor somaya dogru gidecek gibi su günlerde cok sesi cıkmaya başladı ALLAHIn cam cervesisi Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.05.2007 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81, olsuuunnn benim dede hondam zamanın ve şimdinin en iyi motorlarından. Merak etmeyin kabiliyetli de bi sürücüsü var yani Çok gülüyorum
Alıntı:

ama medeni cesaretlerini de kutlamak gerek

ne yalan söyliyim medeni cesaretli insanları pek severim.
zxrhalit, Halit abim Hayırdır o hış 7 ile mi bana kafa tutuyon sen Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 11.05.2007 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nightexpress,
Alıntı:

zxrhalit, halit abim hayırdır o hış 7 ile mi bana kafa tutuyon sen

o hış dedıgın haliin alet senı parcalara ayırmaz deler senı uzatma...benımle kalkmana zaten gerek yok sen hasan yenayı hakanı bı gec ondan sonra bana gel senı pıs kasıyacam opuldun Öfkeliyim

cengız olum tabıdıgın yerde cam vercevecı varmı lazımda deve kusu :d :d
zxrhalit hazır ol canını okuycam senın pz Göz kırpıyorum

sahın dallamasınıda gertırın onuda sıkacam tursucu yapacam Delirdim

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.05.2007 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, kardeşim valla nerden bağlı oldukları hakkında çeşitli dedikodular var
ama bilen yok bi fikrin varmı? Dil çıkarıyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
8. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal