Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Böyle cbr125 gördünüzmü(resimli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Böyle cbr125 gördünüzmü(resimli)

Böyle cbr125 gördünüzmü(resimli)
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 06.05.2007 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok daa neler abicim ben daa iisini yapardım heralde...
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
naked
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankaraaaa

MesajTarih: 06.05.2007 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pek gerçeklik payı yok, arka teker yüzeyi dümdüz duruyor araba tekeri gibi. Normalde okadar düz olmaz, hafif bir yuvarlak şekil olur yüzeyde...
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.05.2007 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu gerçek dilllki hele arka lastik hiç değil
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yoshimura
Üye
Üye

Nereden: hatay

MesajTarih: 11.05.2007 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamamen photoshop be kardeşim
Başa dön
yoshimura Çevrimdışı yoshimura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
securtyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 11.05.2007 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda bayindeki adamlar diyordu biraz pazarlık yaptıkta lastikleri genişletebilirim demişti belkide fotomontaj değildir.
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 11.05.2007 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün bu motoru gördüm, aynı lastikler ve patlak bir egzosla, normal halinden daha iyi görünüyordu, yanılmıyorsam gidonu da yükseltmişti.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KUŞADASI

MesajTarih: 11.05.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok değişik bi foto ama fazla güzel olmamış yakışmamış cbr a
Başa dön
beatlemania Çevrimdışı beatlemania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
securtyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 11.05.2007 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten güzel motor değilki
abadi
Üye
Üye

Nereden: insanın kendini garipsediği yerden...ist.

MesajTarih: 26.05.2007 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

130dan yukarıını kalşdırmıyor.. e çatal sorun.....ayrıca fotomontaj bu lastik çevresinde kopyalama hatası var( grafikerimde biraz)
Başa dön
abadi Çevrimdışı abadi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2007 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu kesinlikle gerçek olamaz.bence photoshop ta düzenlenmiş olarak sunulmuş Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum
demir03
Üye
Üye

Nereden: AFYON

MesajTarih: 27.05.2007 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hic gercekcı deıl bencede... Beğenmedim
Başa dön
demir03 Çevrimdışı demir03 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 27.05.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçek gibi ıyı hos ama lastıın yapsıı kotu duz yol ıcın tasarlanmıs gıbı :S

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Karaelci
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 28.05.2007 - 07:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arka Janta Saat 4 yönüne doğru bakarsanız 1 tane jant kolunun olmadığı görülüyor. Lastik izine bakmaya gerek bile yok. İğrenç bir photshop olmuş Gülümsüyorum
Başa dön
Karaelci Çevrimdışı Karaelci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
a_gls
Üye
Üye

Nereden: MANiSA_Demirci KÜTAHYA_Simav

MesajTarih: 28.05.2007 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motor kesinlikle photoshop bu motorun orjinal hali bikepics.com da mevcut.zati kabak gibi belli oluyo.photoshop olduğu.
Başa dön
a_gls Çevrimdışı a_gls Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 28.05.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence gerçek deeell foto montaj Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal