Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2526 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 11.05.2007 - 19:19 Mesaj konusu:
ateş etme yetkileri yukarda yazılmış ben motorcuyu savunmuyorum
motorcunun evrakları eksikmiş onu öğrendim !
hersey güzel iyi hoş kardeşim bu silah mermi atıyo bayıltıcı değil tamam bu motoru kullanan adam kapkaç yaptı dur ihtarına uymadı diyelim bakın 2 el ateş ediliyor hedefi tutturamıyor yas ordan gecmekte olan bi yakınımıza yada kendimize gelse o mermi gene aynı sekildemi konusacaksınız
yaa bu böyle olmamalı sırf kaza oluyor trafik tehlikeye atılıyor diye takip olayını kısıtladılar ateş etmek olurmu yaa
madem cevirme yapılacak yunuslar yapsın ankarada belli günlerde sık aralıklarla yunuslar cevirme yapıyorlar vede çokgüzel yapıyorlar ne kaçmaya fırsat oluyo nede bi saygısızlık yunuslarda gayet efendi ve güzel bi şekilde işlerini yapıyorlar
yada cevirme yapılacak bölgelerin az ötesine ekip koysunlar çok mu zor _________________ www.tekizmk.com
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5508 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 11.05.2007 - 19:20 Mesaj konusu:
HACIYATMAZ, trafik kontrolünü farketmeyecek kadar dikkatsiz giden bir motor sürücüsü, fazla yaşamaz zaten.
Muhakkak ehliyeti falan olmadığından panik yapıp kaçmıştır, polisin dur ihtarına uyulmadığı durumlarda ateş etme yetkisi var ama orada vurmak için ateş ettiğini sanmıyorum. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2526 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 11.05.2007 - 19:43 Mesaj konusu:
riko, görenlerin söylediği direk motora ateş etmesi bir diğer konuda yolda bekleyen her hangi bi polis yada ekip bi anda seni görür görmez el kaldırıyo sol serit sağ serit arkadan araba geliyo farketmiyo hatta önüne bile atlayan oluyo bu şeklide yapılan cevirmeler burda yaygın bunların bi düzene sokulması lazım
tabiiki işlerini yapsınlar ama kimsenin canını yakmayacak şekilde olsun düzenli olsun kısaca olması gerektiği gibi olsun
bende bi kaç trafik çevirmesinde durmadım duracak imkan yoktu öünümdeki arabayı sollarken düdükle el işaretiyle dur denildi orda bi kaç saniyede gelişen bi olayda durmak kazaya davetiye cıkarmak olurdu belki banada ateş edilecekti
bu kaçan arkadaş eksik evrağı olduğu için motorumu parka çekmesinler diye kaçmış olay bu _________________ www.tekizmk.com
Ben bu ülkede polislerle ilgili okadar çok şey gördüm tanık oldum şahit oldumki o yüzden kimse bana çıkıpta adam belki hırsızdı belki katildi demesin kızını kardeşini motorla gasp etselerdi yakalamasaydı polise laf ederdin demesin. Ben polislerin ne kadar menfaatçi ve nekadar düzenbaz insanlar olduğuna 1000 kere tanık oldum. Bu ülkede iyi polis varsa yarısından çok çok daha fazlası kötü polistir. Burda bahsedilen konuda polisin zaten hırsızı yakalamaması veya yakalamak istememesi ama mesela hırsız benim motoru çaldı dersen ilgilenmez motorun çantada para vardı dersen hırsızı 1 saatte bulur en geç parayı alır motoru teslim eder. Yada yaşadığımız bir olay gibi bizim pederin motoru çalındı ve gerekli işlemleri yaptırdık bildirdik aylar geçti motor gelmedi daha sonra tekrar şubeye gittiğimizde ordaki bir memur arkadaş bizim pederle muhabbete oturunca pederin matbaacı olduğunu öğrendi üzerinede muhabbet memurun evleniyor olmasına geldi. Davetiyeleri beleşe yaptırtınca motorsiklet ne hikmetse bulundu. Bunun gibi ben daha ne olaylar biliyorumda şimdi konuşmiyim sinirlerim bozuluyor . Kimse çıkıp bana polisi savunmasın HELE HELE TRAFIK POLISLERINI asla savunmasın. Hadi gene Asayiş Çevik Kuvvet bi nebze canlarını ortaya koyuyorlarda trafik polislerinin elle tutulur HİÇBİR yerleri yok. Alayı rüşvetçi ! Bu konuda çok doluyum kusura bakmayın.
Tarih: 11.05.2007 - 19:56 Mesaj konusu: dua edelim ki çelik halattan bariyer germiyorlar..
Hep varsayımlarla konuşuyoruz ama adamı vurmak için değil de korkutmak için caydırıcı unsur olarak da sıkmış olabilir ve belki de
havaya atmıştır.
Ama aynı motorcu belki de aynı gece birkaç kez telsiz anonsların
da bariyeri aşıp kaçtı veya durmadı şeklinde anons edildiyse, bahsi geçen noktadki memurlardan biri de aşırı heyecanla bu tepkiyi de varmiş olabilir.
Son şık da şahsın bulunduğu mevkinin kritik devlet adamlarının bulunduğu bir semte yakın olması halinde canlı bomba ihtimali dahil her türlü şartta
durdurulacak emri de almış olabilir.
Jam, Yazdıklarına Sonuna Kadar Katılıyorum! Gecen H.sonu Kadıköy de Cevirdiler Kadıköy de Tramway Yoluna Girmisim Ceza Yazacakmıs Günde 500 Kisi Giriyor Piyango Bana Cıktı.Neyse Tanıdığım Trafik Polisi Abim Var Onu Aradım Verdim Telefonu Bu Polis e 2 Dk Konustu Tamam Kardes K.bakma Dedi Simdi Benim Tanıdığım Olmasa Cezayı Kesecekti Olduğu İcin Kesmedi.Kadıköy Boğa nın Ordaki Ekip Reklam Ediyim Biraz... _________________
Tarih: 11.05.2007 - 20:10 Mesaj konusu:
polis belliki yaralamak için ateş etmemiş.isteseydi onu rahatlıkla indirebilirdi.bu adamlar kör nişancımı ki,belli bir düzlemde giden cismi vuramıyolar.hadi geceydi karanlıktı vs,vs,vs.
skyhawk,
Alıntı:
şahsın bulunduğu mevkinin kritik devlet adamlarının bulunduğu bir semte yakın olması halinde canlı bomba ihtimali dahil her türlü şartta
durdurulacak emri de almış olabilir.
haklısın bu seçenek ben ce daha ağır basıyor. _________________
Ben bu ülkeyi anlamıyorum ya nedemek ya motorcu durmadıdiye sık sıkmak yerine diğer ekiplere haber verip önünü kestiremiyomu arkadaşlar nasıl bi memlekette yaşıyoruz _________________ SONAX CAR CARE
o ateş eden polisin silahını alıp................nokta nokta yapacaksın.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Feb 08, 2005 Mesajlar: 351 Nereden: Ystanbul - Ortaköy
Tarih: 11.05.2007 - 21:03 Mesaj konusu:
Eminim o polisler ,durmayan bir lüks arabayada o ateşi ederlerdi, polisler hakkında yorum yapmaya gerek yok bilen biliyo zaten onları. _________________ M800 "Black Iron Horse"
Kayıt: Apr 29, 2005 Mesajlar: 206 Nereden: olursa olsun, hepimiz ayny kany ta?yyoruz sonuçta!!!
Tarih: 11.05.2007 - 21:21 Mesaj konusu:
bizim polislere amerikan filmleri falanmı izletiyolar acaba.
geçende beni çevirdiler konya yolunda, allahtan bütün evraklarım tamamdıda bişey olmadı. ama motorcununda durması lazımdı...
Kayıt: Dec 05, 2006 Mesajlar: 453 Nereden: Beylikdüzü / istanbul
Tarih: 11.05.2007 - 21:53 Mesaj konusu:
Hakkatten komiksiniz arkadaşlar yaaaa.Adam olayı miş muş olarak anlatıyo yani görmemiş.Bir başkası polis rüşvet yiyo diye şikayet ediyo hemen arkasından bir başkası kuralları ihlal ettim ama tanıdığım var ceza yemedim diyo bir diğerimiz rüşvet verdik babamın motoru bulundu diyo...Arkadaşlar usulsüzlük tek taraflı olmaz ortada bir olay varsa tarafların ikiside usulsüz demektir ki POLİS leri biz mars tan getirmiyoruz ..Demekki hepimiz aynı bokun morcivertiyiz. _________________ kelebek gibi uçucem ama ary gibi sokmeycem...
www.blogcu.com/shendi sendogan_oync@hotmail.com www.sendoganoksuz.com
f--a, İftira Atmam! Kullanacağın Lafları İyi Sec! Bugün Polislerin Coğunun Rüsvet Yediğini Bilmiyorsan Neyse..
Polisliğin Asıl Amacını Bilipte Görevlerini O Şekilde Yerine Getiren Memurlarımıza Lafımız Yok Olamaz da Zaten! Benim de Akrabalarımdan Polis OLan Var Hatta Komiser OLan da Var! Ama Onlar Polis in Ne Demek Olduğunu BiliyorlaR.Zaten Kendini Bilen Memurlar Polisler İcin Söylenenlere Maalesef Haklısınız Diyorlar Bunuda Unutma!!! _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız