Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ankarada polis motorcuya ateş etti

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ankarada polis motorcuya ateş etti

ankarada polis motorcuya ateş etti
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın

MesajTarih: 12.05.2007 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cetik demiş ki:
demek bizim alt kuruluştansın....
anlayan anlar.......
nzmhkmt siyaseti karıştırmıyacağım diyosunda buram buram siyaset kokuyosun...

süpersin bitanesin...
ama bu topic bence yeri değil bizi biri uyarmadan biz bunu başka yerde konuşalım... Göz kırpıyorum

En son nzmhkmt tarafından 12.05.2007 - 00:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
nzmhkmt Çevrimdışı nzmhkmt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.05.2007 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

......................................edited

En son ryangt tarafından 12.05.2007 - 01:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cetik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.05.2007 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kimmiş o??.....................

34 AHM 10
Başa dön
cetik Çevrimdışı cetik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın

MesajTarih: 12.05.2007 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cetik demiş ki:
kimmiş o??.....................

ben senden daha fazla merak ettim iyi mi??
hakketten kimmiş o
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.05.2007 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vip koğuşunda başka bi konuya yazcaktım yorumu düzeltiyorum.

En son ryangt tarafından 12.05.2007 - 01:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cetik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.05.2007 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

constantine_502 demiş ki:
anlamıyorum ben bu polisleri yaw.hırsız yakalıyolar ertesi gün bırakıyolar,bi motor geçiyo önlerinden kaçtı diye ateş ediyolar Üzgünüm

polis kolluk kuvvetidir,kararı veren hakimdir,oda neye göre verir kanuna..

34 AHM 10
Başa dön
cetik Çevrimdışı cetik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
trshadow
Üye
Üye

MesajTarih: 12.05.2007 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HOCAM ucundan bende çiziktireyim 3-5 bir şey ilk önce polise rüşvetçi diyenlere lafım Öfkeliyim ben 40 yaşına geldim ve TÜRK insanı olarak aniden önüme atlayıpta ver çorba parası demiş bir polis göremedim hala, her seferinde bizler vede ben tabii ki ya sarhoş, ya evrağı eksik, ya kurallara uymayan biri olarak karşılaştım polislere ve utanmadan var mı bunun kolayı diye yalakalandım. Halledelim şu işi dedim daha doğrusu dedik. Ne oldu sonra basit bu haltı yedik parayı verdik sonra da küfrettik şerefsiz benden aldı diye asıl soru kim şerefsiz denmeli Üzgünüm

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Devamı da var tabii sarhoş kullandık çevirmelerde üflemeyelim yada evdekilerden habersiz tırtıkladık araba yada motoru sonra çaktık bir yerlere hemen arandık yine o küfrettiğimiz polisleri kasko yada zorunlu trafikten para almak için düzmece evrak istedik ÜCRETİ mukabili gene küfrettik o polisler acaba küfür yada yergi için doğru adres polis mi ?? 1 değil 100 defa düşünmeli

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Herkes haddini bilmeli yanlış yapanlar daha da haddini bilmeli Ey kendini Sütten Çıkmış Kaşık Sananlar Eteğiniz de taş var Öfkeliyim eteğinde taş olan yada daha doğrusu evinin önü kirli olan komşusunun çöpüne laf edemez NOKTA Beğenmedim Beğenmedim

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

Asıl konu ya dönelim polis ateş etti'ye ya evrak hikayesi yerine canlı bomba olsaydı o motor ve polisi eleştiren arkadaşımızın evinin önünde yada işyerinde patlatsa idi kendini , eleştiren arkadaşlardan (allah korusun ) biri ölse yada aile yakını ölse ne diyecekti Üzgünüm Üzgünüm Ulan herif 3 çevirme geçmiş 1 tane polis durdurmamış bu aşağılık teröristi nasıl devlet nasıl polis bizi korumuyor işini yapmıyor Üzgünüm Ateş düşmeden yada yılan bizi sokmadan anlayamıyoruz bazı şeyleri maalesef yarım bardak su misali yarısı boş mu üzülelim, yada yarısı dolu mu sevinelim düşünün bakalım Şok oldum
Sadece TABANVAY
Başa dön
trshadow Çevrimdışı trshadow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HACIYATMAZ
Üye
Üye

MesajTarih: 12.05.2007 - 02:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur demiş ki:
Beğenmedim
Alıntı:

mesela ya kaskın içinde dur ihtarını duymadıysa bir motorcu yada kenardan el işareti yapan polise bakmak yerine aynadan arkaya bakıyorsa o sırada vs. bir sonraki ekip e telsizle bildirmek yerine ateşmi açıcaklar polislerde motora binmiyormu bilmiyorlarmı ikitekerdeki
handikapları çok enterasan ve üzücü

abi ya sen hiç cevirmeye girmedn mi?
adam hiç mi görmez cevirme olduğunu adam resmen kaçmış Beğenmedim

sanırım tam anlatamadım birde şöyle ifade etmeye çalışayım;
yukarda alıntı yaptığın yazıdaki olasılıkları düşünmesi gereken kişi
memurdur yani kaçanın bahanesi olarak uydurduğu şeyler değil!
neden düşünmesi gerekir?çünküüü polis demek önce GÜVENLİK demektir!
yani ateş açmak bir memurun yapacağı son hamle olmalı ki buda ilk el
havaya doğru yapılır caydırmak için ama konu motorsiklet üstündeki
biriyse burda devreye SAĞDUYU girmesi gerekir neden?
çünküü olası şüpeliyi hedeflerken masun insanların güvenliğide önemli!
ayrıca ateş açmaya gelinceye kadar birçok çözüm üretebilecek araç
donanım ve eğitime sahip bir türk polisinden bahsediyoruz.
sonuç olarak evvelki sayfada yazdıklarınıda anti hümanist buldumu söylemeden edemiycem üstelik bir motorsiklet form sitesinde Beğenmedim ....

bu mesajda yazdıklarımdan lütfen genelleme yapılıp türk polisini
eleştiriyomuşum sonucu çıkarılmasın asla öyle bir tavrım yoktur.
yazdıklarım sadece durum üstünden değerlendirmedir ve konunun
başka yerlere gitmemesi için nacizane tavsiyem arkadaşlar;
sadece olayın üstünden yorum yaparak konuşulmalıdır.

Son Mesajdan 13 dakika sonra eklendi:

riko demiş ki:
HACIYATMAZ, trafik kontrolünü farketmeyecek kadar dikkatsiz giden bir motor sürücüsü, fazla yaşamaz zaten.

Muhakkak ehliyeti falan olmadığından panik yapıp kaçmıştır, polisin dur ihtarına uyulmadığı durumlarda ateş etme yetkisi var ama orada vurmak için ateş ettiğini sanmıyorum.

hocam illaki yaşamaz Gülümsüyorum ama ne demek istediğimi yukardaki yazıyı okursan daha etraflıca anlattım orda
ayrıca tespitin doğruymuş eksik evraktan kaçmış.
trshadow
Üye
Üye

MesajTarih: 12.05.2007 - 02:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla ben Yurt dışında da bulundum ve gördüm ki en insancıl yada tabir doğruysa hümanist polisler bizde var. Amerika'da olsun ,Yunan'da olsun ,Almanda olsun kimseyi kazımıyor polis. devlet şunu söylüyor oralarda Ey Polis ben sana yatırım yaptım,eğittim vede öğrettim seni 3-5 çapulcuya ,alkoliğe yada ırkçı insana kurban edemem . Kendini koru sonra da sistemi koru .Almanda adam bağırıyor polise 5 cm. yakından ama dokunmuyor, dokunsa başına geleceği biliyor Anası değil 7 sülalesi ağlıyacak, yunan ve amerikalı kelepçeliyor önce sonra soruyor sen nesin ,kimsin diye, bizde ise utanmasak polisleri döveceğiz başta ''Sen Benim Kim Olduğumu Biliyormusun ''la başlıyoruz garibim memura neyse uzadı mevzuu bende sıkıldım vede yoruldum.Polis sever değilim ama hak ve doğruyu ararken de taraf tutmam. Bravo Bravo alacaksın aklını başına bu bir, ikinci olarak sonra herşeyini tam edeceksin evrak kısmı olarak,kafanda sağlam olacak içip içip çıkmıcan makina üstüne,kısaca Zonguldak Maden girişinde yazdığı gibi ÖNCE TEDBİR SONRA TEVEKKÜL asıl meseleye ulaşmış olarak.Herkes dinlenecek, sonra da lazımsa daha ayrıntılı tarışacak bu forumlarda Göz kırpıyorum kendinize iyi bakın vede sevgiyle kalın

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

LAFLARIM GENELE ALINMAYIN TEK TEK ÜSTÜNÜZE benim yeteri kadar polimiğim,sorunum,sevgilim ,kaygım vede tasam var kimseyle extra'dan uğraşamıyacağım. sevgiler
Sadece TABANVAY
Başa dön
trshadow Çevrimdışı trshadow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 12.05.2007 - 06:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten bu dünyada biz teröristlerden daha tehlikeliyiz niçin biliyomusunuz
çünkü biz motorcuyuz ya ondan Öfkeliyim
polislerin her zaman ve her yerde ön yargılarına maruz kalıyoruz KINIYORUM Beğenmedim

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Crazy_Ceza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 12.05.2007 - 06:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle bir şeyin olması imkansız bir şeyy
inanamıyorumm yaa
olamaz böyle şeyyy
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 12.05.2007 - 06:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne olursa olsun bıldıgım kadarıyla havaya sıkması gerekır dırek adamın ustune deıl İyi fikir

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 12.05.2007 - 07:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence Bu Olay Bu Kadar Basit Değil Emin Ol Bravo
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 12.05.2007 - 07:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

polisin dur ihtarına uymadığı takdirde ateş etmeye yetkisi var. Kabahatli olan motosiklet sürücüsüdür çünkü devletin resmi görevlisi olan polisin dur ihtarına uymamıştır. Belki o adam kapkaççı, belki hırsız, belki de katil, niye motosiklet kullanıyor diye savunuyorsunuz anlamak zor. Motosikletli bir kapkaççı bir yakınınızın canını yaksa, polis durdurmadı diye bir çuval laf edersiniz. Biraz düşünün ondan sonra yazın

kesinlikle ates etme yetkisi var! gecenlerde birini vurdular gibi adam öldüğüyle kaldı devletin polisi dur ihtarı yapıyorsa ve sende kaçıyorsan ozaman herseyi göze alacaksın!bunların içinde vurulmakta var! Bravo
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.05.2007 - 07:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar polislerin resmi kıyafetleriyle durdurma ve kimlik kontrolü hak ları vardır. Geceleri olan çevirmelerde durdurma, kimlik kontrolü ve tutuklama gibi birçok hakları vardır. Ha ateş etmesi yanlış bir durumdur fakat şüpelendiğinde ve (Mesela Bi suçlu, kaçak vs. aradıklarında) öldürmemek suretiyle belden aşağıya ateş etmeleri kanunen haklarıdır.
Bu durumda yapmamız gereken Polisten kaçmamaktır...
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
4. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal