Hayırlı uğurlu olsun...Herkez hangi motordan hoşlanıyor ve zevk alıyorsa ona binsin...Zevk meselesi...Zaten bunlar bizim üretiliyor...Kim neyden hoşlanıyorsa ona binsin...Benim tercihim şimdilik honda dan yöne
Ama hiç kimse yamaha yı suzuki yi veya kawasakiyi kötülemesin...bu makinaların arasında bence sadece ufak + ve - ler var...Öyle çok çok üstünlükleri yok birbirine göre hanginin estetiği hoşuna gidiyorsa ona binsin...Tekrar hayırlı olsun...Tüm herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim... _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 12.05.2007 - 14:20 Mesaj konusu:
Alıntı:
yok be hocam,benim motor bu başka yerde göremessin demişsin ya,senin bu motorun resimleri bende war o açıdan ,anladın sen onu hani nasıl iyi olmuşmu deyip göndermiştin ya bu arada sensin o pis hırkız,günahımı aldın
ekamba, Tamam tamam anladım İnşallah görürüm benimkine benzer renkte somada felan.dava açarım karışmam valla
koR_1ay, Olabilir kardeşim zevk meselesi beğenmemiş olabilirsin.Bi tur versene abi dersen vermem valla bak
Alıntı:
evet haklısın suzuki ve yamaha kalay iş degil ulaşması zor herkesin,, karizması var öyle her önüne gelenle evlenmez honda gibi evde kalmazlar seviyeli bir aşk yaşar sahibiyle ihanet hiç etmez kendilerini devamlı yenilerler xx1100 gibi 10 senedir aynı kıyafetiyle giymezler
tarkan_600, Hangi yamahacı yada suzici atlıcak diye bekliyom sabahtan beri gele gele senmi geldin be kardeşim
Süslü kokoş abicim bunlar.Heran ihanet edebilirler.Biliyonki çok süslüsüyle evlenmicen.Biraz daha mütevazi olacak Honda gibi yani _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
nedir bunlar yaaa...herkes hondayı değiştirip yamaha ya dönüyor.....hayırlı olsun yeni motorun deliemin, abi...güle güle kullan...... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 12.05.2007 - 14:41 Mesaj konusu:
deliemin, hayırlı olsun allah kaza bela vermesin _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 12.05.2007 - 15:10 Mesaj konusu:
Hayırlı uğurlu olsun yawru kurt, Allah kazasız belasız cılkını çıkarana kadar kullanmak nasip etsin Gerçi senden bu dönüşkenliği hiç beklemezdim ama bakalım Yamaha ile sana yine tırtE... demeye devam edecekler mi _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız