Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - halilRR ve beRRhan gibi HONDA'yı Bende Terkettim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

halilRR ve beRRhan gibi HONDA'yı Bende Terkettim

halilRR ve beRRhan gibi HONDA'yı Bende Terkettim
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 12.05.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondacılar dogru yolu buluyoo hayırlısı olsun kazasız belasız surusler
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 12.05.2007 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun...Herkez hangi motordan hoşlanıyor ve zevk alıyorsa ona binsin...Zevk meselesi...Zaten bunlar bizim üretiliyor...Kim neyden hoşlanıyorsa ona binsin...Benim tercihim şimdilik honda dan yöne Bravo
Ama hiç kimse yamaha yı suzuki yi veya kawasakiyi kötülemesin...bu makinaların arasında bence sadece ufak + ve - ler var...Öyle çok çok üstünlükleri yok birbirine göre hanginin estetiği hoşuna gidiyorsa ona binsin...Tekrar hayırlı olsun...Tüm herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim...

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mazot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/Urla... famagusta/Cyprus

MesajTarih: 12.05.2007 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun Deliemin güzel günlerle kullanırsın umarım yeni bebegini... Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
mazot Çevrimdışı mazot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 12.05.2007 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emin abi hayırlı uğurlu olsun allah nazarlardan saklasın Göz kırpıyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 12.05.2007 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emin,resımler gorunmuyor.

neden şu hondaya gaz kolunu cevıremeyenler bıner genelde???
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 12.05.2007 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81 demiş ki:
neden şu hondaya gaz kolunu cevıremeyenler bıner genelde???
diyorum ya sabahtan beri sinancım,hondayı talan etti şimdi sıra yamahada,allah yamahanın sonunu hayır etsin puahahahahahaha Dil çıkarıyorum Delirdim
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 12.05.2007 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yok be hocam,benim motor bu başka yerde göremessin demişsin ya,senin bu motorun resimleri bende war o açıdan ,anladın sen onu hani nasıl iyi olmuşmu deyip göndermiştin ya bu arada sensin o pis hırkız,günahımı aldın

ekamba, Tamam tamam anladım Bravo İnşallah görürüm benimkine benzer renkte somada felan.dava açarım karışmam valla Delirdim

koR_1ay, Olabilir kardeşim zevk meselesi beğenmemiş olabilirsin.Bi tur versene abi dersen vermem valla bak Dil çıkarıyorum

Alıntı:

evet haklısın suzuki ve yamaha kalay iş degil ulaşması zor herkesin,, karizması var öyle her önüne gelenle evlenmez honda gibi evde kalmazlar seviyeli bir aşk yaşar sahibiyle ihanet hiç etmez kendilerini devamlı yenilerler xx1100 gibi 10 senedir aynı kıyafetiyle giymezler

tarkan_600, Hangi yamahacı yada suzici atlıcak diye bekliyom sabahtan beri gele gele senmi geldin be kardeşim Dil çıkarıyorum
Süslü kokoş abicim bunlar.Heran ihanet edebilirler.Biliyonki çok süslüsüyle evlenmicen.Biraz daha mütevazi olacak Honda gibi yani Gülümsüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.05.2007 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

markaya bağımlılık konusunda alemde tekimdir herhalde Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 12.05.2007 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nedir bunlar yaaa...herkes hondayı değiştirip yamaha ya dönüyor.....hayırlı olsun yeni motorun deliemin, abi...güle güle kullan......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 12.05.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, hayırlı olsun allah kaza bela vermesin Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 12.05.2007 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun . Bravo Dersiz tasasız sürüşler dilerim.
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 12.05.2007 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, Mşl Mşl...
Deliemin Sen Makineyi Yürütmeyi Öğren İlkönce Sonra Konuş Öfkeliyim Hayırlı Olsun
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 12.05.2007 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
emın abı sen ısını bılırsınn

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 12.05.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun yawru kurt, Allah kazasız belasız cılkını çıkarana kadar kullanmak nasip etsin Gülümsüyorum Gerçi senden bu dönüşkenliği hiç beklemezdim ama bakalım Yamaha ile sana yine tırtE... demeye devam edecekler mi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
kimi9vale46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2007 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha dogru secim dogru tercih
Başa dön
kimi9vale46 Çevrimdışı kimi9vale46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
3. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal