Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İşte 390km/h yapan hayabusa!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İşte 390km/h yapan hayabusa!!!

İşte 390km/h yapan hayabusa!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 12.05.2007 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah akıl fikir versin bunları yapanlara, ve hayranlık duyanlara keske bende yapsam o hızı diyenlere
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SuPeRKaOS
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Yeditepe Üniversitesi

MesajTarih: 12.05.2007 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu vidyo baya eskidi 3 4sene oldu izleyeli 352km/h sürat yapıyor
Başa dön
SuPeRKaOS Çevrimdışı SuPeRKaOS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 12.05.2007 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim fikrimde arka dişliyle oynandığı şeklinde.Bu kadar ivmelenme olacağını zannetmiyorum.
Çünkü kendimden biliyorum ki 1000 RR ın arka dişliyi sadece 2 diş büyülttüğümde standartta 299 için biraz uzun bi düzlük gerekirken daha sonraki halinde 299 da kesiciye çok daha kısa sürede giriyordu.

Bence bu motordada böylebirşey söz konusu olabilir Bravo
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 12.05.2007 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sponqebob, Hocam sen beni tarif ediyosun bea gençlik işte naparsın Delirdim Delirdim
gazi_zx14
Üye
Üye

Nereden: _42_konya_42

MesajTarih: 13.05.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler saolasın emege saygı
gazi_zx14 Çevrimdışı gazi_zx14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ozgurfeyiz
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.05.2007 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yalnız 50 milden 170 mile kadar çok seri bir şekilde çıkıyo.. bu hıza çıkanı değil bu motoru üretene helal olsun... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
ozgurfeyiz Çevrimdışı ozgurfeyiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 13.05.2007 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozgurfeyiz, kardesım o makınada turbo var her yerı modıfıyetır butun dişlileri ellenmıstır Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 13.05.2007 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, valla neresi ellenmiş bilinmez ama güzel gidiyopr makina ayrıca ibre bitiyor devir saati devam ediyor bu güzel işte Bravo
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 13.05.2007 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, sen yapmabariarkada en azından 8 diş büyük belki 12 bile olabilir baksana devir saati löp diye 390 iniyo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Crazy_Ceza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 13.05.2007 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine saglık paylaşım için babacann
Delirdim
enkozi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.05.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu Vıdeo yu seyretmıstım adam tek tekerde Vıtes değiştirıo Delirdim Çok gülüyorum Super yaa bayıldım walla.Paylasım ıcın tesekkurler Alkışlıyorum
Başa dön
enkozi Çevrimdışı enkozi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ozgurfeyiz
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.05.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81 demiş ki:
ozgurfeyiz, kardesım o makınada turbo var her yerı modıfıyetır butun dişlileri ellenmıstır Bravo

kusura bakma kardeş o kadar çabuk o hızı yapabilen bi aletle henüz tanışmışlığım yok o yüzden cahilliğime ver ama aletin sağlam olduğu kuşkusuz... Bravo
Başa dön
ozgurfeyiz Çevrimdışı ozgurfeyiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
divaio28
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 13.05.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla büyük cesaret helal olsun amcama Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
divaio28 Çevrimdışı divaio28 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
iso600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/Büyükçekmece

MesajTarih: 13.05.2007 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Kadran 220mile dayandıkta sonra devir saati 6.viteste bin-binbeşyüz devir daha çeviriyor 230-235 mile çıkar tahminim Mili km çevirirsen 390 km yapar makina stok değil.Turbo var.
haklısın o hızı yapar bu makine.paylaşım için sağol.
Başa dön
iso600f Çevrimdışı iso600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.05.2007 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

abi kadran yukarı doğru yağ gibi kayıp gidiyo

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal