Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BMW Boyun destek sistemini hazırladı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BMW Boyun destek sistemini hazırladı

Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.05.2007 - 21:38    Mesaj konusu: BMW Boyun destek sistemini hazırladı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BMW Motorrad ın geliştirdiği yeni boyun destek sistemi sürücünün boynundan alabileceği darbeleri ciddi biçimde engelliyor.
BMW bu sistemin £325 olduğunu ve Motorrad Bayilerinde bu sisteme ulaşılabileceğini açıkladı.Omuza yerleştirilen bu sistem herhangi bir kaskla kullanılabiliyor ve kaza anında omurgada en iyi korumayı sağlam üzere tasarlanmıştır.BMW bu sistemin karbon fiber karışımından üretildiğini,kevlar(çelikten daha dayanıklı ve hafif madde) ve fiberglas(cam elyafi) la güçlendirildiğini açıkladı.Bu karışım sayesinde boyun destek sistemi daha rahat ve kolaylıkla giyilebiliyor. Ense destekleyici sistem yumuşak giymiş kadar rahat,darbe emici,cilde dost sert yüzey ile arasında köpük tabakası bulunuyor.Tıpkı bir atkı gibi boynun her iki tarafına kolayca bağlanıp kayabilecek şekilde tasarlanmıştır.
Bu ense destekleyici sistem BMW Motorrad tarafından tasarlanmış ve Güney Afrikalı Dr Chris Leatt ve onun biomekanik ve kaza cerrahları tarafından geliştirilmiştir.Bu sistem başın hızla ileri geri veya yanlara gitmesine karsı başı koruyor.Sürücü sürüş esnasında verilen tepkiler ne olursa olsun boynunu rahatça hareket ettirebiliyor.
BMW Motorrad satış departmanı müdürü Conrad Parker;
BMW boyun destek sisteminin motor sürüş güvenliğinde yenilikçi bir sistem olduğunu,ve bunun sürücü güvenliği açısından çok önemli ve bir ekipman olduğunu ve vücudun başlangıç bölümü ve kaskın alt kısmında büyük koruma sağladığını belirtiyor.

Haber: "meLanchoLie"

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
montaigne
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 13.05.2007 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bişimiş ama fiyatıda öle Gülümsüyorum
Başa dön
montaigne Çevrimdışı montaigne Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 13.05.2007 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

faydalı bir icad gibi gözüküyor kask ' ın kalitesi ne olursa olsun ani boyun hareketleri sürücünü ölümüne sebep olabilir bunu 120 km de giden bir motorun bir anda 0 km ye zınk diye düştügünü düşünürsek ani hareket ettirmemek sağlam gayret ister. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
fordcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmit/Kocaeli

MesajTarih: 15.05.2007 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye'de bu ürün satılacakmı acaba? Fiyat çok sağlam Şok oldum gerçi ama genede alınması güvenlik açısından faydalı bir alet gibi duruyor.
Başa dön
fordcu Çevrimdışı fordcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 15.05.2007 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi hayırlı uğurlu olsun ama fiyat oldukça yüksek ilerleyen günler sanırım bu fiyat düşer canlı görmek lazım birde Bravo
BOSTANCI42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 17.05.2007 - 08:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mükemmel bişey ama fiyat gerçekten yüksek ama ahmetin dedigi gibi düşer ilerleyen günlerde.......
Başa dön
BOSTANCI42 Çevrimdışı BOSTANCI42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 17.05.2007 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baya güzel bişi formula pilotlarıda buna benzaer bişi takıyolar Bravo
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cowboy collar, yilardir amerikan futbolunda kullaniliyor... icad ettik diye sevinedursunlar 50 $ yurtdisinda
daytm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: TRNC-Turkish Cypriot-Lefkosa

MesajTarih: 17.05.2007 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XX imi alır almaz bundan da alırım ... Can bu fiyata bakmaz kardeş bu fiyata da olsa alırım...
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 17.05.2007 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, Paylaşımın için teşekkürler gayet faydalı ve gerekli bir aparat Bravo
daytm, Aynen katılıyorum dostum Alkışlıyorum Hiç birşey ne benden nede canımdan kıymetli değil.

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayta_ist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 17.05.2007 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper yaa koruma yönünden paraya acımamak lazım arkadaşlar kaporta biziz bilinçsiz araç sürücülerine karşı hertürlü önlem alınmalı Bravo
Başa dön
hayta_ist Çevrimdışı hayta_ist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
daytm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: TRNC-Turkish Cypriot-Lefkosa

MesajTarih: 18.05.2007 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

themostfast demiş ki:
Hakan_Dincer, Paylaşımın için teşekkürler gayet faydalı ve gerekli bir aparat Bravo
daytm, Aynen katılıyorum dostum Alkışlıyorum Hiç birşey ne benden nede canımdan kıymetli değil.

Cbf 150 tutuyorum diye kask taktığımda söylenen salaklara sadece gülüyorum.Bazen yol kaygan yada ıslak olunca motor hafiften kayıyor.O saat icimden geciyor tez zamanda koruyucu montu almalı diye.Allah korusun ne elimiz ne ayagımız ne dirseğimiz ne omuzumuz nede başka tarafımız kalacak bize.Sakatlanmalar cizilme parcalanma kopma yanı sıra felc ve ölüm...Motorun affı yok ki kask varsa ve biraz olsun kaliteliyse cogu zaman boyun kırığından gidiyor insan...Arabamda bile roll bar var allah korusun takla atarsam diye.Motorun kaportası da biz.Düşmeyi hayal bile etmiyorum.Herkese kazasız belasız sürüşler.Can bu...Sana da teşekkürler arkadaşım hakan abimiz bize sundu bizde katılıyoruz ve her aklı başındaki bireyin katılması gereken bir düşünce bu.Tıpkı biz türküz soğan sarmısak yeriz bize bişeycikler olmaz düşüncesini coktan geride bırakmamız lazımdı...Zararın neresinden dönersek kardır.
jean48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 25.06.2007 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

formula 1deki gibi Bravo bende düşünmüştüm motorcular için niye yapmıyorlar die Çok gülüyorum

BMW F650
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GOOOOOOOOO
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: istanbul/üsküdar/zeynep kamil

MesajTarih: 25.06.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke biraz daha ucuzolsa tüm motorcuların kullanması gereken bişi bu çünkü alan var alamayan var
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2007 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

koruma ekipmanına harcanan paraya acımam neticede sağlığımızla alakalı Bravo Bravo Bravo
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal