Tarih: 13.05.2007 - 19:10 Mesaj konusu: 13 Mayıs ist Md Garipçe çıkartması fotoları
istanbul Md olarak,yine güzel bir geziye imza attık.hava durumu oldukça güzel,yoıllar oldukça zevkli,ortam da neşeli md üyeleri,harika bir deniz mangal vs vs vs
evet deniz sezonu nu,açmış bulunmaktayız.karpuz kabuğu henüz suya düşmedi ama,bizim md üyeleri kabuktan önce suya düştüler. suyun sıcaklığı henüz tam yerini bulmamış.oldukça soğuk bir su.yani çivi gibi de denebilir.suyla temas eden,girdiği gibi doğru sahile geri döndü(tabi birkaç macera adamı hariç).....
çok gügel ve neşeli bir gündü.gelen arkadaşlarıma buradan teşekkür etmek istiyorum.gelemeyenlere de,inanın çok şey kaçırdınız.buna inanın,diyorum..........
lafı fazla uzatmadan fotolara geçelim...işte bu harika günün kalıcı anıları
evet arkadaşlar bendekiler sadece seyir esnasında iken,çekilen fotoğraflardı...ama ben arabayı kullandığımdan,sağolsun arno beni kırmayarak,birbirinden güzel pozlar yakaladı.işte bu fotoların çoğunun mimarı
ayrıca fotoların hepsi bukadar değil.birçok makinede çok değişik ve ilginç pozlar dar.eee o arkadaşlarımızın eklemesini bekleyeceğız artıkkkk _________________
En son _poseidon_ tarafından 13.05.2007 - 19:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 13.05.2007 - 21:17 Mesaj konusu:
güzel bir günün ardından tatlı bir uyku gerekkkkk çok yorgunum çok _________________ HONDA TEAM 954RR-X9 250-GP1 250
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
Ben hala resimleri koyamadım, önümüzdeki 5 yıllık kalkınma planı içerisinde siteye elimde bulunan resimleri yüklemek de var. Bu arada süper bir gündü, tüm organizatörlere teşekkürler
Tarih: 13.05.2007 - 22:48 Mesaj konusu:
_poseidon_, seni kırar mıyım kardeşim hiç.. dün gecenin 3ünde gel gel diye ikna etmeye çalışıyordun beni, iyi ki uğraşmıssın, süpper bi gün oldu
bende ki resimleri de en kısa zamanda siteye yüklemeye çalışacağım arkadaşlar.. daha ne resimler gelecek.. gelmeyen bin pişma olacak... _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tarih: 14.05.2007 - 05:39 Mesaj konusu:
paylaşım için teşekkürler allah kaza bela vermesin inşallah _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 14.05.2007 - 06:06 Mesaj konusu:
_poseidon_, karpuzu kabuğu düşmedi mi?? denizde soğutup yediğimiz neydi peki? _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Süper bir geziydi, çok eglendik bol bol güldük ama 1-2 uyuz benim çenemden rahatsız oldular dedim ama ben size konuşmada üstüme olmadıgımı söylemiştim
Ayağim çok kötü oldu bu arada parmak mosmor yürüyemiyorum agridan...
Bu kadar resim olamaz
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
GOLYAT34, niye boka bastıgını yazmamışsın gezimizin bok uzmanı sen oldun tebrikler yol boyunca temizledın ayakkabını bol bol...
Ben gelmedim çünkü zaman ayırmam gereken başka şeyler vardı.. Bundan sonra da başka önceliklere zaman ayırmak istediğimden pek sık aranızda olmayacağım... _________________ "Cesaretin ölçüsü ölmek de?il ya?amaktyr."
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız