Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 14.05.2007 - 08:06 Mesaj konusu:
evet birgün bizde yapabiliriz motorlarımıza köpük banyosu bayanlımı olacak bayansızmı orasını bilemem _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Sanırım bayanlar Harley Davidson Türkiye'nin kadrolu çalışanları... İnsan libidosunu deyim yerindeyse "okşamak" en klasik Amerikan ticaret stratejisidir.Halbuki H.D. efsane bir marka,bu tür göz kırpmalara ihtiyacı olmadığını düşünüyorum.Ucuz ve banal maalesef
Tarih: 14.05.2007 - 09:29 Mesaj konusu:
Hehehhe... Bu bile milleti galeyana getirmeye yetmiş...
Bikini Wash diye lanse edildi. Gittik "mini etek wash". Neyse tabi umduğumuzu değil bulduğumuzu... Gerçi bu sahneler bile Gayrettepe trafiğini felç etmeye yetti. Bikinili olsalar ayaklanma çıkardı.
Tamam.Anlaşıldı. Dayanamayacağım.2 ayrı sitede gördüğüm bu başlık konusunda yazmama kararı almıştım.Ama başaramadım.Gene PARATONER görevini üstlenmem gerekti.
Acaba yıkayıcının cinsiyeti veya giydiği tahrik edici kıyafetleri ile iyi motor yıkaması arasında bir kolerasyon mu arasak? Başka bir deyişle, bakımlı parmaklı ve uzun bacaklı hatunlar her zaman iyi motor yıkayabilirler mi? Ben böyle bir eylemden zevk almam sanıyorum.Eczanenin önündeki bey de pek zevk almış gibi gelmiyor bana .Para ile satın alacağım hizmetten beklentilerimi düşünür ve en iyi hizmeti almayı yeğlerim.Motor yada araba yıkatacaksam bu işi en iyi yapabilecek kişiye, erotizm veya görsel estetik arıyorsam onu bana sağlayabilecek hizmete para vermeliyim diye düşünüyorum.
Durun ya kızmayın.Ne aşırı muhafazakar, ne aşırı dindar biriyim.Çoğu Türk erkeği gibi erotizm ve görsel güzelliklerde ilgimi çeker.Ama Allah aşkına bu iş değil yaaa.Sanıyorum hiçbir zaman bir arkadaşıma " hadi c.tesi gidip motorumuzu bikinili kızlara yıkatalım." demeyeceğim.Ve bu hoş ve iç gıcıklayıcı görüntüler motor-araba dergilerinde kalacak ve bir tebessümle geçiştirilecek....
TheKing, aynı habere eğlence olsun diye farklı yorumlar mı yapmak mantıklı geldi size? Benim yorumumla milletin muhabbet zevki neden kaçsın? Kaldı ki MD başka sitelerden farklıdır.Genel bölümü muhabbet yeri değildir.Bunun için VİP bölümü ayrılmıştır.Genele açılan her konu tartışılması için üyelere açılmıştır.Ve her üye, konu ile görüşlerini özgürce, saygı çervesinde yazar.
Benim yaptığımda bu.
Aynı habere aynı yorumu yapmaktan daha tutarlı ne olabilir ki ?
alexis0635;haklısın kardeş,o motorların hepsi temiz zaten motora binipde temizlemesini bilmeyen okadar çok kişi varki bu bayanlarında motoru jilet gibi temizleyebileceklerine inanmıyorun doğrusu motorumu başkasına temizletmem ben başkasına temizletmem için benden iyi temizlemesi gerekir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız