Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bikini Wash

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bikini Wash

Bikini Wash
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 14.05.2007 - 08:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet birgün bizde yapabiliriz motorlarımıza köpük banyosu bayanlımı olacak bayansızmı orasını bilemem Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 14.05.2007 - 08:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TheKing,seninki mini etek wash Çok gülüyorum
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 14.05.2007 - 08:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok ahmet abi bayanlı olsun bayansız olmaz bence halit abide olursa tamamdır bizim iş kesinlikle
Dil çıkarıyorum Bravo
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2007 - 08:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ee baska yokmu ne guzel bakıyoduk kuresel ısınma var motor yıkamak yasak kapıda :p
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 14.05.2007 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

befehl_1912, abicim ROZİNANTE yele gidelim istersen daha çabuk Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaplanmn
Üye
Üye

MesajTarih: 14.05.2007 - 08:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım bayanlar Harley Davidson Türkiye'nin kadrolu çalışanları... İnsan libidosunu deyim yerindeyse "okşamak" en klasik Amerikan ticaret stratejisidir.Halbuki H.D. efsane bir marka,bu tür göz kırpmalara ihtiyacı olmadığını düşünüyorum.Ucuz ve banal maalesef
Başa dön
kaplanmn Çevrimdışı kaplanmn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TheKing
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 14.05.2007 - 09:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hehehhe... Bu bile milleti galeyana getirmeye yetmiş...

Bikini Wash diye lanse edildi. Gittik "mini etek wash". Neyse tabi umduğumuzu değil bulduğumuzu... Gerçi bu sahneler bile Gayrettepe trafiğini felç etmeye yetti. Bikinili olsalar ayaklanma çıkardı.

Göz kırpıyorum
alexis0635
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 14.05.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamam.Anlaşıldı. Dayanamayacağım.2 ayrı sitede gördüğüm bu başlık konusunda yazmama kararı almıştım.Ama başaramadım.Gene PARATONER görevini üstlenmem gerekti. Gülümsüyorum

Acaba yıkayıcının cinsiyeti veya giydiği tahrik edici kıyafetleri ile iyi motor yıkaması arasında bir kolerasyon mu arasak? Başka bir deyişle, bakımlı parmaklı ve uzun bacaklı hatunlar her zaman iyi motor yıkayabilirler mi? Ben böyle bir eylemden zevk almam sanıyorum.Eczanenin önündeki bey de pek zevk almış gibi gelmiyor bana Gülümsüyorum.Para ile satın alacağım hizmetten beklentilerimi düşünür ve en iyi hizmeti almayı yeğlerim.Motor yada araba yıkatacaksam bu işi en iyi yapabilecek kişiye, erotizm veya görsel estetik arıyorsam onu bana sağlayabilecek hizmete para vermeliyim diye düşünüyorum.

Durun ya kızmayın.Ne aşırı muhafazakar, ne aşırı dindar biriyim.Çoğu Türk erkeği gibi erotizm ve görsel güzelliklerde ilgimi çeker.Ama Allah aşkına bu iş değil yaaa.Sanıyorum hiçbir zaman bir arkadaşıma " hadi c.tesi gidip motorumuzu bikinili kızlara yıkatalım." demeyeceğim.Ve bu hoş ve iç gıcıklayıcı görüntüler motor-araba dergilerinde kalacak ve bir tebessümle geçiştirilecek....
Başa dön
alexis0635 Çevrimdışı alexis0635 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TheKing
Üye
Üye

MesajTarih: 14.05.2007 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

Kabak tadı... İki siteye de milletin muhabbet zevkini kaçıracak bu cevabı yazmanız geröekten talihsizlik.
alexis0635
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 14.05.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TheKing, aynı habere eğlence olsun diye farklı yorumlar mı yapmak mantıklı geldi size? Benim yorumumla milletin muhabbet zevki neden kaçsın? Kaldı ki MD başka sitelerden farklıdır.Genel bölümü muhabbet yeri değildir.Bunun için VİP bölümü ayrılmıştır.Genele açılan her konu tartışılması için üyelere açılmıştır.Ve her üye, konu ile görüşlerini özgürce, saygı çervesinde yazar.

Benim yaptığımda bu.

Aynı habere aynı yorumu yapmaktan daha tutarlı ne olabilir ki ?
Başa dön
alexis0635 Çevrimdışı alexis0635 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
jean48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 14.05.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neresi burası bendeee istioruum Dil çıkarıyorum
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TheKing
Üye
Üye

MesajTarih: 14.05.2007 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Benim yaptığımda bu.

İyi yapmaya devam edin. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
R6_seko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.05.2007 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alexis0635;haklısın kardeş,o motorların hepsi temiz zaten motora binipde temizlemesini bilmeyen okadar çok kişi varki bu bayanlarında motoru jilet gibi temizleyebileceklerine inanmıyorun doğrusu motorumu başkasına temizletmem ben başkasına temizletmem için benden iyi temizlemesi gerekir Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
R6_seko Çevrimdışı R6_seko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Outcast
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.05.2007 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla kusura bakmayın ama uygulama bana da komik ve gereksiz geldi..
Başa dön
Outcast Çevrimdışı Outcast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 17.05.2007 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi sadece motormu yıkyolarmıs Bravo ?
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal