Tarih: 14.05.2007 - 11:15 Mesaj konusu: aman dikkatttt...
Arkadaşlar siz sizolun yola uzunlamasına dökülmüş sıvılara temas etmemeye özen gösterin dün motorumla yolda ilerliyorum kamyonun biri yola mazot akıtmış incebir çizgi halinde bnimde dalgınlığıma geldi bian üzerinden geçtim ve anında tepetakla.epeybi sürüklendikten sonra karşı şeridin sonunda durabildim.Allah tan koruma montum ve kaskım üzerimdeydi ufaktefek sıyruklarla atlattım ama motorum haşatt tabi aman dikkatli olun.Buarada cbr 125 parça fiyatları kunusunda bilgisi olan varmı.??
Tarih: 14.05.2007 - 11:22 Mesaj konusu:
geçmiş olsun aynı olay benimde başıma araba yıkamışlar deterjanlı su yolda ince bi tabaka halinde duruyo üsteünden geçtim motor kaydı Allahtan düşmedim cbr125 lerin parçaları pahalı diye duymuştum ama umarım yanlış duymuşumdur _________________ 2006 yamaha ybr gri
Tarih: 14.05.2007 - 17:34 Mesaj konusu:
gecmiş olsun öncelikle..parcalar baya pahalı ya ama cıkma parcalarda var daha ucuz ama kalitesi düşük bi arastır derim çnkü parcalara para yetistiremezsinn! _________________ para para paRa
Kayıt: Oct 22, 2006 Mesajlar: 526 Nereden: İst/Büyükçekmece
Tarih: 14.05.2007 - 18:47 Mesaj konusu:
kardeşim öncelikle geçmiş olsun daha sonra parça fiyatlarına gelince parcanın canı cehenneme sana birşey olmasınbe,ben birkaç hafta önce kaza yaptım 98 model honda 600 f ön amotisör ve radyatör sipariş verdim ikisi 3.500 ytl ama yapıcak bişey yok senin canın sağolsun be kardeşim parçanın yenisi alınır sen gidrsen geri gelmen mümkün omaz aramızda olman çok sevidirici dikkat arkadaşlar dikkat etsek ne olurki karşımızdaki hanzo olduktan sonra ne yapabiliriz ki veya yetkililer duyarsız oldukları sürece biz motorsiklet sevdalılar hep tehlikedeyiz tekrar geçmiş olsun son kazan olmasını diliyorum.
dostum çok geçmiş olsun öncelikle çıkma parça bulunur ama hasarın ne kadar yada hangi parçaların kırık ayrıntılı yazsaydın daha ii olurdu tekrar dikkat dioruz önce güvenlik
Ben de bugün bir salak taksi yüzünden motoru yatırdım. Tek far kırıldı.. Ayna kırıldı.
İlk kez korumalı pantolon giymedim hava sıcak diye bacağım fena acıyor. El baş parmağım şişti.
Hata yine de bende sayılır, o öküzün öküzlük yapabileceğini öngörmeliydim.. Tahmin etmeliydim.. Siz siz olun dalgın olmayın, adamların size nasıl tehlike yaratabileceklerini düşünmekten bir an bile uzak durmayın..
ilk olarak geçmiş olsun. Parça konusuna gelince şunu söyleyebilirim krenajlarının toplamı 1.800 YTL yi buluyor eğer gidonlardan birinde bir sorun varsa tanesi 100 YTL ki bu fiyat sadece demir boru için koruma topuzu ve vidası toplam 50 YTL civarı, sinyalleri 120 lira ayaklık komple set tanesi braket + peg 120 YTL eğer ön amortisörlerde sorun varsa yani yamulma söz konusu ise değişim istersen 250 YTL onlar tutuyor tabi bu yamukluğu yaptırmak mümkün fakat ileride keçelerinden yağ kaçırma olasılığı var buda bir viraj içinde ön takımın dağılması dolaylı yoldan senin dağılman demek. Özetle adamların dini imanı para arkadaşım en ufak bir vidası bile parayla satılıyor.Tabi bunların hepsi servis fiyatları
ya arkadaslar cok sağolun ama cidden ucuz atlattım dedim ya kaskım ve montum olmasaydı halim haraptı bugun düştüğüm yerde keşif yaptım herifin döktüğü mazotun izi hala yolda sizinde tekeriniz düz bassın arkadaşlar
yolda kaygan ne varsa hepsi tehlikeli birkaç defa denk geldim öyle ama ALLAH tan düşmedim....geçmiş olsun bu arada sende birşey olmaması güzel....cbr ın parçaları biraz pahalıdır.bende bir ara kaza yapmıştım çok fazla büyük kaza sayılmasada ilk kazamdı ve 650 ytl masraf çıkmıştı....... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 18.05.2007 - 12:53 Mesaj konusu:
öncelikle geçmiş olsun.
yollarda dikkat edilmesi gereken bir diğer unsur da asfalt dökümü ya da yokuşlarda sürtünmeyi artırmak için "kazılan" izler. Bu izler özellikle düz olarak değil de yamuk yumuk kazılmışsa dengeyi çok ciddi şekilde kaybettiriyor.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız