Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - UsPet Racing Team hakkında özür ve düzeltme yazısıdır.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

UsPet Racing Team hakkında özür ve düzeltme yazısıdır.

UsPet Racing Team hakkında özür ve düzeltme yazısıdır.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.05.2007 - 22:12    Mesaj konusu: UsPet Racing Team hakkında özür ve düzeltme yazısıdır. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçtiğimiz günlerde forumlarımızda açılan bir konu hem bende hemde Uspet firmasında büyük bir üzüntü yaratmıştır..
Motosiklet Sporun da SPONSOR firmalara teşekkür edecegimiz yerde bazı kendini bilmezler asılsız iddalarla bu firma hakkında yalan-yanlış şeyler yazarak ne yapmaya çalışıyorlar acaba...
Sinan SOFUGLU nun sponsoru USPET firmasına teşekkür edecegi yerde karalamaya çalışan ve kimliğini gizleyen şahıs ne motorcu olabilir nede MOTORDELİSİ üyesi..
Bu vesileyle görştüğümüz ve takdir ettiğim Mazhar Uslu dan bu şahsiyetsiz kim oldugu bilinmeyen adam adınada özür dileriz.

Yukardaki fotograf USPET Racing Team e ait ve bu sponsorluk için camia nın bu firmaya teşekkür etmesi gerekirken bu gibi yıpratıcı yazılar sadece korkakların işidir.

Mazhar Uslu ile yaptıgım görüşmedede belirtiğim gibi biz MOTOSİKLET için iyi işler yapan her firmanın dimdik arkasında dururuz ve alkış tutarız..

Konu açılmışken şunuda söyliyim,kimisi benim için sagda solda Sinan Sofuoglu nu sevmediğim hakkında yazıyor-çiziyormuş..
Böyle bişey yok kardeşim,Sinan ı da severim,Kenan ıda severim rahmetli agabeyleride çok iyi arkadaşımdı..

Bu gibi konularda benim arkamdan konuşanlar keşke bu bahsi geçen mesajı okuduklarında beni arıyıp "Hakan bak böyle bir mesaj yazılmış,bunun aslı yok,bu konuyu sil" deselerdi..
Ben malesefki bu mesajı görmedim ve haberim olmadı..
Bundan böyle herhangi bir firma için yazılan karalıyıcı herşeyi ilk önce bana söyleyin,gereken yapılır.

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.05.2007 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

moderatör arkadaşlar daha dikkatli olsun hakan, en olumsuz mesajları onlar ve dernek üyelerin yaptı malesef Üzgünüm
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 15.05.2007 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bakın arkadaşlar herkesin aklında olsun bunun gibi olaylarda beni arayarak uyarırsanız olaylar büyümeden çözüm bulmuş oluruz..

Bu sitede hergün binlerce mesaj yazılıyor ve herkesin yazdıgını okumam mümkün degil..

Motordelisi nin sayısal büyüklüğü bazen gurur duyulacak bişeyken bazende böyle üzücü olaylara sebep veriyor.
Firmaları karalıyıcı mesajlar bundan sonra sorgusuz sualsiz silinecektir..

Mazhar kardeş ile konuştuk,kendisi bu konuda oldukça kızgındı ve sorumlu olarak beni görüyordu,ancak ikili diyaloglarımızda uzlaştık,anlaştık ve sorumlu kişiyide bulacagız.
Yaptıgım ilk araştırmada bu iftira mesajını yazan kişinin UŞAK ta ikamet ettiğini gördüm,
Muhtemelen MOTORDELİSİ kulübünü ,bu firma ile karşı karşıya getirmek isteyen yada bu firmanın SİNAN a verdiği destegi çekemeyen birisi..
Buldugum zaman HESABINI ben kesecegim..
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2007 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sabaha karşı gördüm yazıyı, normal saatte olsa mutlaka aradım hakan OK
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 15.05.2007 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gagagotti, ilgin için saol abi..
Bu gibi önemli durumlarda beni istediğin zaman arayabilirsin..
Bu olaydan sorumlu olmasamda başkanı oldugum bir kulübün resmi sitesinde birisinin yaptıgı karalamalar beni oldukça üzüyor..
Geçtiğimiz gün aynı şey büyük bir firma için yapıldı ve beni firma dan arayarak konunun GERÇEK olmadıgını söylediler..
Malesefki birileri birilerini çekemiyor ve karalıyor ama sorumlu biz oluyoruz..
Yapacak bişey yok gibi...
Ben gerçekten ilgili mesajı okuyunca ve Mazhar kardeşimin bu spor için yaptıklarını ögrenince çok üzüldüm..
Hatta kendisi Kulübümüze sponsor olup reklam vermeyi bile düşündüğünü söyleyince utandım desem yeridir..Ama dediğim gibi bu mesaj asla MOTORDELİSİ grubunu baglamıyor ve bizim düşüncelerimizi yansıtmıyor..
Ben yıllardır hep diyorum,bu sporun içinde yer alan,destek veren herkesi baştacı yapmak gerek..Çünkü çok sevdiğimiz bu SPOR ,Spponsorların can vermesiyle yapılıyor,onlarıda küstürürsek pahalı bir spor olan MOTOSİKLET yok olur gider..
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2007 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle büyük bir forumu ve MDSK gibi güzide bir kulübü, baltalamaya çalışanlar, buradaki ortamı kötüye kullanmaya çalışanlar elbette olacaktır.
ama amaçlarına ulaşamazlar. biraz daha dikkatli olalım yeter OK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 15.05.2007 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan... Kusura bakma ama sende artik uzatmaya basladin.

Kacinci topik be arkadas, bunudami silecen yoksa, benim saydigim 3uncu oluyor bu, hata kendi upset racing teamin kendi yazdigi acikmalari gosterdim ve oraya bile yazmisin obur konuyun linkini veripde, obur konulari/topikleri sildigin yetmememis gibi oraya yazdigininida silmissin.

Yani okadar ozenip oraya yazdigimi bu sitedeki moderatorler ve uyelerin sucu oldugnu sende suc olmadigini, ve onlarida silmissin. Yani yakisiyormu, yazacaksan yaz, ama birak topikigi dursun, ne bu silmek ? silencei sileceginiz yerine sayfalarca uzatip silinmiyecekleri silmek, pes yani.

Kardesim yeter artik, unut sunu, madem uyelerden anayis ve saygi isiyorsun, ornek ol ve sus artik gecip gitsin annnaaaa.

Bu senin yazdigini karsi gelmiyorum yanlis anlama, ama dedigim gibi, fazla uzatdin. boyle yapman kendini suclu gosteriyor suclu ollmadigina rahmen bilmis ol.

Kusra bakma, bu sitelerlen uyelerlen moderatorlugunu yapa yapa bir kac sey ogrendim, birisi gercek ve dogrulari konusmak.

Bu yaziyida sileceksen, vay annam vay.
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.05.2007 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, Başkanım konuştunuz ve Uzlaştıysanız mesele kalmamış demektir Bravo Md büyük bir aile ve bu ailede ara sıra çatlak kiremitler illaki çıkacaktır. Mühim olan sağduyulu davranabilmek ve hataları konuşarak halletmek Bravo
Her iki tarafıda uzlaşmasından dolayı tebrik ederim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Motorsporlarına gönül veren bir insanı haksız yere karalamak bizlere yakışmaz Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 15.05.2007 - 08:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa, mesajını silmiyecegim Bravo Bravo Bravo
Üye
Üye

MesajTarih: 15.05.2007 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Bey;her zaman silmek çözüm olmayabilir.Tabi ki kimliğin saklanarak yazılan her yazı karalamadır,ya da olma olasılığı çok yüksektir.Fakat sektörde faaliyet gösteren bazı firmalardan elbetteki şikayetler olacaktır,bu şikayetlerin üzerine gitmek siz yöneticilerimizin görevi olmalı.Lütfen kimliği gizli olmayan her şikayeti dikkate alın ve sakın direk karalama olarak görmeyin;önce bir araştırmalıyız.
Başa dön
mpozdemir Çevrimdışı mpozdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hayta_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 15.05.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abı bunlar basıt seyler ufak kısılerle muahhattap olmayacaksın konusulması kıslerle konustuysan sorunu cozduysen gerısı onemlı dııl kafana kasktan baska bısey takma abı bolelerı hep cıkar Gülümsüyorum
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 15.05.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu olayın çözümlenmesine çok sevindim. Tehditle falan olacak iş değildi çünkü ... Hakan Dinçer bu konuda çok profesyönel ve olgun davrandı diye düşünüyorum. Tekrarlanmaması dileğiyle
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 15.05.2007 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kilit ne zaman gelecek,merak ediyorum. Bravo

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 15.05.2007 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Malesefki ben kendimi bu camiada ifade etmekte zorluk çekiyorum..
Özellikle Sinan Sofuoğlu konusunda benimle ilgili yada MOTORDELİSİ grubuyla ilgili yanlış şeyler konuşuluyor..
Motordelisi grubu taraf tutuyormuş,adam kayırıyormuş,falan filan..
Kardeşim ilk agızdan söylüyorum..
Benim Sofuoglu ailesiyle ilgili bir problemim yok olamaz,neden olsunki yahu?
Bu kardeşlerimin annesi-babası da çok muhterem ve iyi insanlar,benim hakkımda bu şekilde laf taşıyanlarıda burdan uyarıyorum..Sinan kardeş sende laf taşıyanlara inanma,gaza gelme,dolmuşa binme..

Ben yarışlarda kimseyi tutmam,kimsenin birinciliğini yada sonunculugunu istemem..
Kaldıki yarışan tüm yarışçılar çok iyi görüştüğüm dostlarım,hangi birisini tutacam..
Birisinin bu grupla ilgili bir sorunu oldugunda kimseye kulak asmasın ben burdayım,beni arayın konuşarak herşey çözülür,hatalar düzeltilir..
Ama 3. kişilerden duyduklarınızla hareket ederseniz o zaman hepimiz yanılırız..
İşte bakın UsPet Racing Team için yazılan bir mesaj olayı nerelere getirdi..
Adamcagız cebinden bir tomar para harcıyor Motosiklet sporuna destek veriyor ve kendini bilmezin birisi kalkıp alkış tutacagı yerde bokluyor ve sorumlu ben oluyorum...
Herkes bundan sonra yazarken 2 kere düşünsün..
Üye
Üye

MesajTarih: 15.05.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Bey sizinle bizzat tanışmıyorum fakat okuduklarımdan duyduklarımdan lider bir kişiliğğe sahip olduğunuz kesin.Yeter ya bu kadar gerilmeniz,kendini bilmez birisi bok attı diye kendinizi bu kadar savunur konuma getirmeniz.Bence lider gibi davranın ve sükunetinizi koruyun.Sizi bilen zaten biliyordur.Ayrıca sizin bu tutumunuzdan gerçekten bir kurumdan şikayetçi olacak arkadaşlar çekinebilir
Başa dön
mpozdemir Çevrimdışı mpozdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal