Tarih: 15.05.2007 - 08:24 Mesaj konusu: demekk ki geç bile kalınmış ama neticede sorun çözülmüşşşş
Otorite yetkisini gerektiği zamanda kullanırsa depodaki diğer meyveler
zarar görmez .yoksa hep beraber çürür ve kokuşur.
İt-uğursuza tolerans gösterilemez....
Arkadaşlar,demokratik hukuk devletlerinde her şahsiyetin savunma ve cevap hakkı vardır.O yüzden eğer bu enteresan nickli arkadaş(gawat mavat,belki adam kendini böyle daha rahat hissediyordur,size ne) kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyorsa forumdaki hukukçulardan biriyle temasa geçsin.Bu iş Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne kadar gider,söylemedi demeyin.Yok öyle kendi kafasına göre üye sallandırmak...İstibdat döneminde mi yaşıyoruz yoksa dikta rejimiyle mi yönetiliyoruz kaaaarrrdeşim
ben o ardaşın kötü sözlerine denk gelmedim, ama bi kaç kez espiri anlayışı mükemmel ötesi topiklerine rastladım
keşke böyle yapmasaydı bu ailede birilerinin üyeliginin silinmesi üzücü elbet,
ama herkez tabiki uslubuna hareketlerine dikkat edecek
Kayıt: Aug 22, 2006 Mesajlar: 1151 Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|
Tarih: 15.05.2007 - 08:49 Mesaj konusu:
vaybea GAWAT hade sana arkadan bi fatiha okuyalım arkadaşlar bencede haketmişti ama nyse bn oyle şikeyete faln bulnmadım bulnmamda demekki öyle konusmaları kendıne yakısgtrıodu ki
yazıyordu neyse olan olmuşbitmiş.
hayırlısı olsn _________________ crazyprince[-Manisa RAPCİTY-]
Tarih: 15.05.2007 - 08:57 Mesaj konusu:
Ahirette ateşin içinde olan adama sormuşlar,dünyaya tekrar dönsen ne yapardın diye,alnımı bir kere bile olsa secdeden kaldırmam demiş.
Gawat pişman olmuştur bile ama ne fayda son pişmanlık işte.Belki yazamayacak ama en azından bu yazılanları okuyacak _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
Tarih: 15.05.2007 - 09:03 Mesaj konusu:
omerbop demiş ki:
bence çözüm değilki bu arkdaş gidip başka bir mail alıp anında tekrar dönebilir ve ruh sağlığı bozuksa sadece sinir bozmak için olur olmadık yazılar yazabilir
ben olsam özelden kendisiyle görüşür ve tavırlarını takip ederdim böylece hem üye kaybı olmazdı hemde o insanın bi yanlışı düzelmiş olurdu (olurmuydu ki yoksa poliyannamıyım )
Hayır başka bir tane üye adıyla siteye girebilmesi için bilgisayarını değiştirmesi gerekir çünkü IP si engelleniyor _________________ Ku?adasy Motosiklet Kulübü (KMK)www.kmk.org.tr
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 15.05.2007 - 09:11 Mesaj konusu:
basit bir üye kaybı için oldukça fazxla mesaj ve görüntüleme. gelişi gibi gidişindede konuşturdu kendisinden HLL olsun yolun açık olsun seni sevmeyen ölsün yaw ben seviyorum sıkma canını senle yürüycez.
cat_, bu arada en güzel lafı sana giydirmişti ne kadar ilginç karakterin varmış sana yazılanın 3/1 i bana yazılsaydı genelde degil pc hesapmakinasına bile elimi sürmezdim _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 15.05.2007 - 09:19 Mesaj konusu:
cat_, şöyle laflar var biliyormusun karabiber tuz .......... oldun sus. kavuniçi portakal ........... oldun orda kal seni görünce aklıma hep o geliyor _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız