Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - GAWAT nickli üyemizin MD üyeliği silinmiştir

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

GAWAT nickli üyemizin MD üyeliği silinmiştir

GAWAT nickli üyemizin MD üyeliği silinmiştir
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 15.05.2007 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
insanın kendisne yaptıgını kimse kimseye yapmazmışş....
---------------
ninja
__Efsane _KaWaSaKi__

En son ninja tarafından 15.05.2007 - 09:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 15.05.2007 - 08:24    Mesaj konusu: demekk ki geç bile kalınmış ama neticede sorun çözülmüşşşş Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Otorite yetkisini gerektiği zamanda kullanırsa depodaki diğer meyveler
zarar görmez .yoksa hep beraber çürür ve kokuşur.
İt-uğursuza tolerans gösterilemez....
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaplanmn
Üye
Üye

MesajTarih: 15.05.2007 - 08:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar,demokratik hukuk devletlerinde her şahsiyetin savunma ve cevap hakkı vardır.O yüzden eğer bu enteresan nickli arkadaş(gawat mavat,belki adam kendini böyle daha rahat hissediyordur,size ne) kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyorsa forumdaki hukukçulardan biriyle temasa geçsin.Bu iş Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne kadar gider,söylemedi demeyin.Yok öyle kendi kafasına göre üye sallandırmak...İstibdat döneminde mi yaşıyoruz yoksa dikta rejimiyle mi yönetiliyoruz kaaaarrrdeşim Çok gülüyorum Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
kaplanmn Çevrimdışı kaplanmn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 15.05.2007 - 08:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skyhawk, demıskı
Alıntı:

Otorite yetkisini gerektiği zamanda kullanırsa depodaki diğer meyveler
zarar görmez .yoksa hep beraber çürür ve kokuşur

dogru soze yorum alkıstır Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.05.2007 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben o ardaşın kötü sözlerine denk gelmedim, ama bi kaç kez espiri anlayışı mükemmel ötesi topiklerine rastladım
keşke böyle yapmasaydı bu ailede birilerinin üyeliginin silinmesi üzücü elbet,
ama herkez tabiki uslubuna hareketlerine dikkat edecek Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 15.05.2007 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vaybea GAWAT hade sana arkadan bi fatiha okuyalım arkadaşlar bencede haketmişti ama nyse bn oyle şikeyete faln bulnmadım bulnmamda demekki öyle konusmaları kendıne yakısgtrıodu ki
yazıyordu neyse olan olmuşbitmiş.
hayırlısı olsn

Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 15.05.2007 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahirette ateşin içinde olan adama sormuşlar,dünyaya tekrar dönsen ne yapardın diye,alnımı bir kere bile olsa secdeden kaldırmam demiş.

Gawat pişman olmuştur bile ama ne fayda son pişmanlık işte.Belki yazamayacak ama en azından bu yazılanları okuyacak
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 15.05.2007 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

omerbop demiş ki:
bence çözüm değilki bu arkdaş gidip başka bir mail alıp anında tekrar dönebilir ve ruh sağlığı bozuksa sadece sinir bozmak için olur olmadık yazılar yazabilir
ben olsam özelden kendisiyle görüşür ve tavırlarını takip ederdim böylece hem üye kaybı olmazdı hemde o insanın bi yanlışı düzelmiş olurdu (olurmuydu ki yoksa poliyannamıyım Çok gülüyorum )

Hayır başka bir tane üye adıyla siteye girebilmesi için bilgisayarını değiştirmesi gerekir çünkü IP si engelleniyor Bravo
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 15.05.2007 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trndo-Alp, bilgisayarı değil, hattını değiştirmesi gerek Göz kırpıyorum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 15.05.2007 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basit bir üye kaybı için oldukça fazxla mesaj ve görüntüleme. gelişi gibi gidişindede konuşturdu kendisinden HLL olsun yolun açık olsun seni sevmeyen ölsün yaw ben seviyorum sıkma canını senle yürüycez.

cat_, bu arada en güzel lafı sana giydirmişti ne kadar ilginç karakterin varmış sana yazılanın 3/1 i bana yazılsaydı genelde degil pc hesapmakinasına bile elimi sürmezdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
cat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.05.2007 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nemesis_YD, yolun açık olsun
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 15.05.2007 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cat_, şöyle laflar var biliyormusun karabiber tuz .......... oldun sus. Çok gülüyorum kavuniçi portakal ........... oldun orda kal Çok gülüyorum seni görünce aklıma hep o geliyor Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dil çıkarıyorum
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2007 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bu konu burda kapansın ve daha da yorum yazılıp bas sayfaya tekrar tekrat gelmesine gerek yok .
hesabı kapanmış konuyuda kapatalım derim
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mice_of_autobahn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: autobahn

MesajTarih: 15.05.2007 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nemesis_YD, çok iyiydi ya.. Delirdim

gereksiz bi adamdı..yolu açık olsun..
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 15.05.2007 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle bir nick den ne beklenir ki!

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal