Tarih: 15.05.2007 - 11:36 Mesaj konusu: başkentte motor kazası kadın sürücü hastaneye kaldırılmş
başkentte kadın sürücünün kulladığı motora otomobil çarpmış çok üzücü bir olaya insanların motor kültürünü kavramadığını burdan görüyoruz işte yazıkkkkkkk
beatlemania, Arkadaşım tek taraflı değerlendirme konuyu bende bi motor kullanıcısıyımama sen direk gatayı otomobile yüklüyosun ve konuyu direk anlatıyosun msn`de arkadaşınla yazışıyomuş gibi bi topic açıyosan topic kurallarını oku ondan sonra aç _________________ SONAX CAR CARE
Kayıt: Feb 08, 2005 Mesajlar: 351 Nereden: Ystanbul - Ortaköy
Tarih: 15.05.2007 - 13:52 Mesaj konusu:
Ya bu kaza haberlerine bi sınırlama getirilmesi lazım,önüne gelen bir kaza haberi yazıyo, herkez demoralize oluyo,hiç kimseye faydası yok bu topiclerin. _________________ M800 "Black Iron Horse"
belki benimdir o.. Kamera görmüştüm kaza yerinde. 11'inde akşam saat 20.15 sıralarında kennedy caddesinden atatürk bulvarı üzerinden çankayaya gidecektim. Bulvara döndüm sol tarafımda bir taksi bende sağ tarafındayım ve onunda sol yan aynasının hemen arkasında gidiyordumki kör noktasında kalmayayım. Yol iki şeritli ve en sağ tarafdada kaldırım ve amerikan konsolosluğu var. Taksi birden soldan sağ tarafa geçmek için ani bir manevra yapınca ben önce onun aynasına sonra araca çarparak kaldıma itildim. Tabiki kaldırımla temas edince kontrolü kaybettim ve motor altımdan çıktı, bende önce kaldırıma sonra elçiliğin beton duvarına çarptım. Omzumda ciddi ezikler, dizlerimde yaralar ve sağ ayak bileğimde çatlak var. Üstümde korumalı ceket olmasaydı kesin omzumu ve dirseklerimi kaybederdim. Kafamıda düşüş anında yere sonra duvara çarptım. Kask olmasa durumum çok dah kötü olurdu. Hemen ambulansla hastaneye götürdüler, çok şükür bu şekilde atlattım.
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 15.05.2007 - 20:08 Mesaj konusu:
FoxHound, Kardeşim büyük geçmiş olsun Acil şifalar Allah acil şifalar versin kaza raporunu okudum yok tamamiyle karşı tarafta hata _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 15.05.2007 - 20:22 Mesaj konusu:
FoxHound, ben kenedi caddesin de oturuyorum. Sanıyorum seninle bi kaç kere yol üzeri selamlaşmamız olmuştu.. Gerçekten çok üzüldüm, daha ciddi bir durum olmaması sevindirici, ne denebilir ki bu taksici milletine tekrar geçmiş olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız