Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - başkentte motor kazası kadın sürücü hastaneye kaldırılmş

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

başkentte motor kazası kadın sürücü hastaneye kaldırılmş

başkentte motor kazası kadın sürücü hastaneye kaldırılmş
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
beatlemania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KUŞADASI

MesajTarih: 15.05.2007 - 11:36    Mesaj konusu: başkentte motor kazası kadın sürücü hastaneye kaldırılmş Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkentte kadın sürücünün kulladığı motora otomobil çarpmış çok üzücü bir olaya insanların motor kültürünü kavramadığını burdan görüyoruz işte yazıkkkkkkk Sinirlendim
Başa dön
beatlemania Çevrimdışı beatlemania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.05.2007 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beatlemania, Haberi nerden aldın, durumu nasılmış?
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 15.05.2007 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu kaza haberi yazmaya amma meraklısınız. Kaza nerde olmuş, nasıl olmuş, ne şekilde öğrendiğin yolunda bir ifade kullanmadan yazıyosunuz buraya!
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 15.05.2007 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olay ne yaww,,,???? ........................
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
beatlemania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KUŞADASI

MesajTarih: 15.05.2007 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haberi internetten aldım olay Dikmen Caddesi TBMM kavşağında meydana gelmiş.bayanın durumunu henüz bilmiorum ama hastaneye kaldırmşlar arkadşlar
Başa dön
beatlemania Çevrimdışı beatlemania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 15.05.2007 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beatlemania, Arkadaşım tek taraflı değerlendirme konuyu bende bi motor kullanıcısıyımama sen direk gatayı otomobile yüklüyosun ve konuyu direk anlatıyosun msn`de arkadaşınla yazışıyomuş gibi bi topic açıyosan topic kurallarını oku ondan sonra aç Sinirlendim
OdalRune
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Ortaköy

MesajTarih: 15.05.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya bu kaza haberlerine bi sınırlama getirilmesi lazım,önüne gelen bir kaza haberi yazıyo, herkez demoralize oluyo,hiç kimseye faydası yok bu topiclerin.
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 15.05.2007 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok yaa motorsiklet kültürü yok bizim millette,saygı hiç yok eeee yaygın kanı motorcular serseri olur birazda suçu kendimizde arayalım arkadaşlar.

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

en iyisi bi MOTORA ve SÜRÜCÜSÜNE saygı mitingi yapalım,belki medyanın ilgisini çekerde ona göre tv programları falan yaparlar.
Başa dön
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 15.05.2007 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beatlemania, nete en az 5 6 kez yazı yazıp kazayı aradım ama bulamadım bi link bari koysaydın

ayrıca son bi kaç gündür ankarada 3 4 tane ayrı bayan motor sürücüsü gördüm gercekten sevindim

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
FoxHound
Üye
Üye

MesajTarih: 15.05.2007 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

belki benimdir o.. Kamera görmüştüm kaza yerinde. 11'inde akşam saat 20.15 sıralarında kennedy caddesinden atatürk bulvarı üzerinden çankayaya gidecektim. Bulvara döndüm sol tarafımda bir taksi bende sağ tarafındayım ve onunda sol yan aynasının hemen arkasında gidiyordumki kör noktasında kalmayayım. Yol iki şeritli ve en sağ tarafdada kaldırım ve amerikan konsolosluğu var. Taksi birden soldan sağ tarafa geçmek için ani bir manevra yapınca ben önce onun aynasına sonra araca çarparak kaldıma itildim. Tabiki kaldırımla temas edince kontrolü kaybettim ve motor altımdan çıktı, bende önce kaldırıma sonra elçiliğin beton duvarına çarptım. Omzumda ciddi ezikler, dizlerimde yaralar ve sağ ayak bileğimde çatlak var. Üstümde korumalı ceket olmasaydı kesin omzumu ve dirseklerimi kaybederdim. Kafamıda düşüş anında yere sonra duvara çarptım. Kask olmasa durumum çok dah kötü olurdu. Hemen ambulansla hastaneye götürdüler, çok şükür bu şekilde atlattım.

Kaza Raporu:
http://img520.imageshack.us/img520/8392/rapor1mv2.jpg
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 15.05.2007 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FoxHound, Kardeşim büyük geçmiş olsun Acil şifalar Allah acil şifalar versin kaza raporunu okudum yok tamamiyle karşı tarafta hata
FoxHound
Üye
Üye

MesajTarih: 15.05.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR,

tesekkür ederim arkadaşım, hepinize güvenli kazasız sürüşler dilerim..

Çok dikkatli olalım arkadaşlar, bu sıralar insanlar ruh gibi araba kullanıyor.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.05.2007 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok gecmis olsun acil şifalar...
Başa dön
alpertoktas Çevrimdışı alpertoktas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 15.05.2007 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FoxHound, ben kenedi caddesin de oturuyorum. Sanıyorum seninle bi kaç kere yol üzeri selamlaşmamız olmuştu.. Gerçekten çok üzüldüm, daha ciddi bir durum olmaması sevindirici, ne denebilir ki bu taksici milletine Öfkeliyim tekrar geçmiş olsun
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 15.05.2007 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok çok geçmiş olsun..o anda bile resim çekmeyi mi düşündün.Umarım bu en büyük ve en son kazan olur

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal