Capital1, bu seni ilk ve son uyarışım eger ki bir daha forumlarda küfür içerikli cümle kullanırsan senin üyeligi silcem yorum yapcaksan adam gibi yap yapmıcaksan defol
Sil kardeşim benim üyeliğimi tamam.. Fazla tantana yapma !
maxell, shendi, abilerim sonuna kadar destekliyorum haklsınız gercekten çok güzel sözler R1fatih, ve en haklsı sensin nedeni ise ne kadar uyarırsan uyar ANLAMIYORUZZZZZZZZZ çok çabuk gaza geliyoruz toplum olarak _________________ Konya MD Team
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2171 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 01.05.2007 - 05:58 Mesaj konusu:
Alıntı:
1 Bira Dahi içtiysen Motora binmeyeceksin arkadaşş.. 1 Bira ne olur diye düşünme..
1 Bira bile içsen Kanı sulandırır ve adrenalin verir Gaza gelme oranın nokrmal haline göre 2 kat artar.. Gaza gelirsin Sürat yaparsın kontrolunu yitirisin Düşersin.. Sonun Bilinmez..
1 Duble Rakı İçersin Ben sarhoş değilim dersin Yolların Kralı Olursun..
1 Duble Viski İçersin.. Ben Sarhoş değilim dersin Gözlerin kararır Uykun gelir Yolda Yürüyen yaya ya Çarparsın.. Sonuç Kendi Annen Olabilir Baban Olabilir yada Çocuğun Olabilir.. Kendine bişey olmaz Ama mutlaka birilerinin Canını yakarsın..
Tarih: 01.05.2007 - 06:18 Mesaj konusu:
maxell demiş ki:
... Herşey İnsanlar için Bu kaza haberleri her geçen gün artmaya başladı.. Hergeçen gün Böyle Motorsiklet sevdalısı binlerce genç (Sözüm Sadece acami olan tecrübesi olmayan arkadaşlara) Hevesle ve şartları zorlayarak aldığı motosikletler ki Çoğu 125 lik motorla başlaması gerekirken.. 500lük 600 lük makine ile başlayan arkadaşlar Potansiyel Risk Altındalar....
...Daha Önce Scoter Kullanmışsındır.. Gider 600 lük Racing Alırsın.. Sana Sorarlar arkadaşım Daha Önce Kullandın mı.. Oohooo Abicim yıllardır Motosiklet Kullanıyorum dersin.. Olmazzzz Kardeşim.. Olmazzz.. Bana Kimse Demesin.. Ben 600 lükle Başladım Bişeymi Oldu diye.. İstisnalar Kaideleri Bozmaz.. Birisine Birşey olmadı Diye Diğerlerine Bişey olmayacak anlamına gelmiyor.. Bu işin kuralı bu.. Tecrübe.. Tecrübe de küçükten büyüğe doğru ve yıllar km ler gerektirir...
söylenicek en doğru sözler. _________________ yamaha xtz 660 ténéré - artık yok :'(
Asker yolcusu.Dönünce BMW ile yola devam.
Traktör kullanmak bir ayrıcalıktır 0 rh+
arkadaşlar az önce gazete de 2 ölümlü motosiklet kazası okudum ve içim cız etti,aileden ,camiadan iki nefer daha kurban,ve ikiside kontrolsüz hız yüzünden savrulmak sonucu kaza, lütfen türkiye de yaşadığımızı unutmayalım,yollar standart dışı,çukur tümseklerle dolu sürücüler bilinçsiz ve diğerlerine karşı saygısız biz motorcular her an galeyana gelip uçmaya hazırlanan pilotlar edası tekrar lütfen kendiniz için değil se bile arkanızdakiler için biraz daha dikkat
Tarih: 01.05.2007 - 06:47 Mesaj konusu:
2.000 km yapan işi öğrendiğini sanıyor 10-15 yıllık tecrübeli motorcuyla gaz açmaya falan kalkıyor.Hatta restleşiyor.Benim dediğimin son kazalarla alakası olmayabilir ama böyle bir çok motorcu var.Kendine güvenle viraja daha hızlı giriyor veya duramayacağı hızlara çıkıyor ve kaza geliyor.Tecrübe deneyim herşeydir.Ustaların tavsiyeleri ve fikirleri itinayla dinlenmeli.Söyledikleri yaşanmış tecrübe edilmiş şeylerdir.Başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış.Kime rest çektiğine dikkat etmeleri gerekir.Kimsenin bir yerleri kalkmasın.Ben uzun süredir motor kullanıyorum hala birşeyler öğreniyorum.Bu işin şakası yok.50 yıllık motorcu abilerimle sohbetlerdede onların hala öğrenmeye devam ettiğini konuşuyoruz,söylüyorlarda
Ben Sadece Doğruları yazıyorum.. Tüm Sorun Kendimizde.. Herkes kendine Çeki düzen verirse bu iş bir şekilde bir yerden düzelmeye başlar. Aynı zamanda Çoğumuz Motosiklet dışında araçlarda kullanıyoruz.. 30 binden fazla Üyeyiz burada buyrun Önce bunu biz başlatalım ki.. Birileri Arkamızdan Gelsin. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Tarih: 01.05.2007 - 10:57 Mesaj konusu:
arkadaşlar herkes kendi kapısının önünü süpürürse mahalle tertemiz olur
yeni başlayan arkadaşlar zaten gaza gelmeye hazır ve nazır özellikle iki tane kız baktımı vay o semtin vay o motorun haline
can bu kadar ucuz değil lütfen dikkat arkadaşlar yaa _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 14.05.2007 - 17:22 Mesaj konusu:
ben bu cabuk gaza gelme olayını falan cok kabul etmiyorum etrafta bi suru motorcu var gayet akıllı ve korumalı kullanan.. yani bu mazeret degil abi cok gaza geldim gazladim falan.. kotu seyler hayatta bi keregelirmis insanın basina.. bi kere olursun bi kere sakat kalırsın.. vs.. dikkat etmek ve gaza gelmemek gerekirdie dusunuyorum _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Feb 08, 2005 Mesajlar: 351 Nereden: Ystanbul - Ortaköy
Tarih: 15.05.2007 - 14:13 Mesaj konusu:
Ölümcül kazaların %90 ı hızdan kaynaklanır,şehir içinde hız 50 km dir işte kardeşim,adamlar laf olsun diye koymamış her halde bu limiti,denenmiş yol mühendisleri vs. uzmanlar tarafından belirlenmiş bir rakam,bunun belki birazcık üzerine çıkılabilir.Ama sen 50 ile gidilecek yolda 100 le gidersen sonunda patlarsın. _________________ M800 "Black Iron Horse"
bazen kaportamızın kendimiz olduğunu unutuyoruz.sonuçta hüsran oluyor
lütfen sevenlerimizi üzmeyelim.önemli olan yıllara meydan okuyarak motorun üzerinde kalabilmek.
ehliyetleri olmayan insanlarımız bir heves uğruna ahanda böyle kaza yaparlar _________________ motorculuk felsefesine göre hızlı yaşa genç ölki cesedin genç olsun dime
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız