Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - neden bu kadar çok kaza oluyor?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

neden bu kadar çok kaza oluyor?

neden bu kadar çok kaza oluyor?
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.05.2007 - 05:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akrep_kral demiş ki:
Capital1, bu seni ilk ve son uyarışım eger ki bir daha forumlarda küfür içerikli cümle kullanırsan senin üyeligi silcem yorum yapcaksan adam gibi yap yapmıcaksan defol Sinirlendim

Sil kardeşim benim üyeliğimi tamam.. Fazla tantana yapma !
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gsxr_600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 01.05.2007 - 05:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxell, shendi, abilerim sonuna kadar destekliyorum haklsınız gercekten çok güzel sözler R1fatih, ve en haklsı sensin nedeni ise ne kadar uyarırsan uyar ANLAMIYORUZZZZZZZZZ çok çabuk gaza geliyoruz toplum olarak

Konya MD Team
Başa dön
gsxr_600 Çevrimdışı gsxr_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 01.05.2007 - 05:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

1 Bira Dahi içtiysen Motora binmeyeceksin arkadaşş.. 1 Bira ne olur diye düşünme..
1 Bira bile içsen Kanı sulandırır ve adrenalin verir Gaza gelme oranın nokrmal haline göre 2 kat artar.. Gaza gelirsin Sürat yaparsın kontrolunu yitirisin Düşersin.. Sonun Bilinmez..
1 Duble Rakı İçersin Ben sarhoş değilim dersin Yolların Kralı Olursun..
1 Duble Viski İçersin.. Ben Sarhoş değilim dersin Gözlerin kararır Uykun gelir Yolda Yürüyen yaya ya Çarparsın.. Sonuç Kendi Annen Olabilir Baban Olabilir yada Çocuğun Olabilir.. Kendine bişey olmaz Ama mutlaka birilerinin Canını yakarsın..

herşey söylenmiş başka söze gerek yok. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reservoir
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 01.05.2007 - 06:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxell demiş ki:
... Herşey İnsanlar için Bu kaza haberleri her geçen gün artmaya başladı.. Hergeçen gün Böyle Motorsiklet sevdalısı binlerce genç (Sözüm Sadece acami olan tecrübesi olmayan arkadaşlara) Hevesle ve şartları zorlayarak aldığı motosikletler ki Çoğu 125 lik motorla başlaması gerekirken.. 500lük 600 lük makine ile başlayan arkadaşlar Potansiyel Risk Altındalar....

...Daha Önce Scoter Kullanmışsındır.. Gider 600 lük Racing Alırsın.. Sana Sorarlar arkadaşım Daha Önce Kullandın mı.. Oohooo Abicim yıllardır Motosiklet Kullanıyorum dersin.. Olmazzzz Kardeşim.. Olmazzz.. Bana Kimse Demesin.. Ben 600 lükle Başladım Bişeymi Oldu diye.. İstisnalar Kaideleri Bozmaz.. Birisine Birşey olmadı Diye Diğerlerine Bişey olmayacak anlamına gelmiyor.. Bu işin kuralı bu.. Tecrübe.. Tecrübe de küçükten büyüğe doğru ve yıllar km ler gerektirir...

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

söylenicek en doğru sözler. Bravo
Başa dön
reservoir Çevrimdışı reservoir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
harikeyn
Üye
Üye

MesajTarih: 01.05.2007 - 06:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar az önce gazete de 2 ölümlü motosiklet kazası okudum ve içim cız etti,aileden ,camiadan iki nefer daha kurban,ve ikiside kontrolsüz hız yüzünden savrulmak sonucu kaza, lütfen türkiye de yaşadığımızı unutmayalım,yollar standart dışı,çukur tümseklerle dolu sürücüler bilinçsiz ve diğerlerine karşı saygısız biz motorcular her an galeyana gelip uçmaya hazırlanan pilotlar edası tekrar lütfen kendiniz için değil se bile arkanızdakiler için biraz daha dikkat
Başa dön
harikeyn Çevrimdışı harikeyn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 01.05.2007 - 06:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2.000 km yapan işi öğrendiğini sanıyor 10-15 yıllık tecrübeli motorcuyla gaz açmaya falan kalkıyor.Hatta restleşiyor.Benim dediğimin son kazalarla alakası olmayabilir ama böyle bir çok motorcu var.Kendine güvenle viraja daha hızlı giriyor veya duramayacağı hızlara çıkıyor ve kaza geliyor.Tecrübe deneyim herşeydir.Ustaların tavsiyeleri ve fikirleri itinayla dinlenmeli.Söyledikleri yaşanmış tecrübe edilmiş şeylerdir.Başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış.Kime rest çektiğine dikkat etmeleri gerekir.Kimsenin bir yerleri kalkmasın.Ben uzun süredir motor kullanıyorum hala birşeyler öğreniyorum.Bu işin şakası yok.50 yıllık motorcu abilerimle sohbetlerdede onların hala öğrenmeye devam ettiğini konuşuyoruz,söylüyorlarda Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 01.05.2007 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Sadece Doğruları yazıyorum.. Tüm Sorun Kendimizde.. Herkes kendine Çeki düzen verirse bu iş bir şekilde bir yerden düzelmeye başlar. Aynı zamanda Çoğumuz Motosiklet dışında araçlarda kullanıyoruz.. 30 binden fazla Üyeyiz burada buyrun Önce bunu biz başlatalım ki.. Birileri Arkamızdan Gelsin. Bravo

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.05.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Capital1, güle güle

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 01.05.2007 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elımızden geldıgı kadar dıkkatlı davranmamız sart malesef hata kabul etmıyo bu yawurun aletlerı Üzgünüm

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

Capital1, gule gulee

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 01.05.2007 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar herkes kendi kapısının önünü süpürürse mahalle tertemiz olur Gülümsüyorum
yeni başlayan arkadaşlar zaten gaza gelmeye hazır ve nazır özellikle iki tane kız baktımı vay o semtin vay o motorun haline
can bu kadar ucuz değil lütfen dikkat arkadaşlar yaa İstemiyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 14.05.2007 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohh bugünleri de gördüm ya gamyemem heheh capital s.git
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 14.05.2007 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bu cabuk gaza gelme olayını falan cok kabul etmiyorum etrafta bi suru motorcu var gayet akıllı ve korumalı kullanan.. yani bu mazeret degil abi cok gaza geldim gazladim falan.. kotu seyler hayatta bi keregelirmis insanın basina.. bi kere olursun bi kere sakat kalırsın.. vs.. dikkat etmek ve gaza gelmemek gerekirdie dusunuyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OdalRune
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Ortaköy

MesajTarih: 15.05.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ölümcül kazaların %90 ı hızdan kaynaklanır,şehir içinde hız 50 km dir işte kardeşim,adamlar laf olsun diye koymamış her halde bu limiti,denenmiş yol mühendisleri vs. uzmanlar tarafından belirlenmiş bir rakam,bunun belki birazcık üzerine çıkılabilir.Ama sen 50 ile gidilecek yolda 100 le gidersen sonunda patlarsın.
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 15.05.2007 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bazen kaportamızın kendimiz olduğunu unutuyoruz.sonuçta hüsran oluyor
lütfen sevenlerimizi üzmeyelim.önemli olan yıllara meydan okuyarak motorun üzerinde kalabilmek.
Başa dön
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2007 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehliyetleri olmayan insanlarımız bir heves uğruna ahanda böyle kaza yaparlar
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal