Sayın Organizatörler vede sevgili Gevezehanım Arkadaşım toplasak şu topiği bir an önce ha gayret diyerek, daha buluşma yeri ,saat ve katılımcı listesi gibi birşeyler göremiyorum ben topikte bugün ayın 16'sı farkındamıyız acep daha anasayfa'da bile yok topik değil top 5 de yer alsın .Birşeyler yanlış ama anlamadım gitti neyse ben kendi adıma cuma günü çıkarım paşa paşa çadırımı kurarım gelen olursa da hoş geldin derim. Mavi gv650 motor ve yeşil çadır görürseniz bilin ki benim . hadi bana hayırlı yolculuklar _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Hyosung 250 Comet 34 ZNA 65 (onu da sattım gitti)
Hyosung gv 650 Aquila (onu da sattım gitti)
Sadece TABANVAY
Valla bende anlamadım bol geyik sıfır organizasyon pek yakışmadı m.d. olarak bize topik açanlar vede bol bol yazanlar bile sahip çıkmadı topiğe neyse ben yazıyorum listeyi topik açanlar yada organizatörler devam ettirsin.
1. trshadow + 1 motorlu arkadaşı
2.cetik
3.kamilh07
4.cetik'in ekürülerinden biri (4.boş kalmaz eminim)
5.Ünlü artçımız gevezehanım
6.gevezehanımın şoförü(isim belli değil ) artçısını da itina ile satılabilir diye düşünüyorum. yada artçısı onu karar veremedim daha
7.sedat olcay ve artçısı (sedatım geleceğini umduğum için yazdım)
8.Bu listeyi görüp bende bende diyen diğer M.D. üyeleri (sayıları belli değil ) sayıları satırlara sığmaz onun için yazmadım _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Sadece TABANVAY
hayır tabii ki değil ama biri bir topik açıyorsa ve bunca insanda yazıyorsa biraz özen ve dikkat bekliyorum haliyle bir M.D. üyesi olarak amapoyrazlara gelince orada değil mi ki sen varsın gerisi ayrıntı çetik kardeşim bide rakı tabii ama buz varsa ,buz yoksa buz gibi bira ile idare edeceğim. haa benim motor almaz getiremem saz maz ama senin çevren vardır çetik kardeşim sen ince sazı bul ben sarhoş olacakları bulayım nasıl fikir ama , yan masaları şapkayla dolaşıp para toplarım sizde dinlediniz diye ve sana ufak bir katkım olur maksat maliyeti düşürmek bide cebimden para çıkmamasını sağlamak tabii _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Sadece TABANVAY
En son trshadow tarafından 16.05.2007 - 22:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
100 Türk büyüğü listesinde 100 numara olan rober hatemo ne demiş 1. çok sıkıldım 2.yerimder çok dar 3. burada yazanlardan çok var ama senden az var çetik kardeşim _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Sadece TABANVAY
selam arkadaşlar tüm hazırlıklarımı yaptım bu gece işe gidip sabah 09,00 itibari ile yola çıkmayı düşünüyordum ama hava bozdu bu konuda ne düşünüyorsunuz eğer gidilecekse gurup olalım birlikte hareket edelim derim daha güvenli olur nedersiniz
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 10, 11, 12
12. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız