Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sizce 220 km/h yapar mı ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sizce 220 km/h yapar mı ?

sizce 220 km/h yapar mı ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cbxtwister
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.05.2007 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ancak ucurumda göruru o hızı
Başa dön
cbxtwister Çevrimdışı cbxtwister Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
keeway
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ADANA/motoristan

MesajTarih: 03.05.2007 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahalla niye görmesin yaw hurdalık da 220 yi görür yaw sanki 5 cocuga motor satıylar bukadar mavra olur
bence 220 motorun hayalindeki hızdır
Başa dön
keeway Çevrimdışı keeway Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
JAWS2
Üye
Üye

Nereden: tekirda?

MesajTarih: 03.05.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapmaz demeyin arkadaşlar çok dik ve uzun bi bayırdan salarsak motoru belki yapar Dil çıkarıyorum 10 beygirik motor ne yapar ki bendede 150 lik motor var 120 yi geçmiyoo İyi fikir
Başa dön
JAWS2 Çevrimdışı JAWS2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 03.05.2007 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orda 100 lük bi tane motor var ürünlerde en altta adamlar max hız = 160 demişler ya bu ne sallamadır yaaa Öfkeliyim

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
yusufvmax
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.05.2007 - 07:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karburatör turbo sistem diyor.bunun ne olduğunu bilen varsa anlatsın.amma atmışlar ya
Başa dön
yusufvmax Çevrimdışı yusufvmax Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 04.05.2007 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaaa yapar dıyorum yaparrrrr alalaaaa Çok gülüyorum yaw akıl var mantık var zaten makıuna yaprak gıbı bırak 220 yı 120 cıksa o hızda onun usıtunde osursan o maına yoldan cıkar be Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 06.05.2007 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende hyosung gt 250r var o ben zorlayarak 180 e zor çıkıyorum bu mu yapıcak 220 yi İstemiyorum İstemiyorum bu motorla yarışır bak Çok gülüyorum
Başa dön
marcopasa Çevrimdışı marcopasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 06.05.2007 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öle bi hızı benim arkın 200lük kanuni racing 160 görüyo ve çok iyi bi motoru var bu o hızı rüyasında göremez ne yerçekimli nede çekimsiz adamlar milleti kandırıyo hepsi hayal bence tasarımıda pek güzel değil Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum yazmıs arkadas sende yavaşş Çok gülüyorum yappp gençler takılıyo işte 220 allahtan 250 yazmamamıslar kadrana
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
speeddeath
Üye
Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 16.05.2007 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadrana 220 yazmak kolayda iş bunu tekerlere vermekte sallamışlar yawwwwwwwwwwwwww
Başa dön
speeddeath Çevrimdışı speeddeath Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 18.05.2007 - 07:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tasarımcısı İtalyan değil ancak Cylon lu olursa 220 yi görebilir o motor.
NatureBoy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2007 - 07:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her türlü 220 yapar bu motor 250 ye felanda biraz uzun düzlük olursa çıkar bence
Başa dön
NatureBoy Çevrimdışı NatureBoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 19.05.2007 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu motoru burada bir tane çocuk satın aldı. Denemk için biniyim dedim 170km yapıyor ancak şöyle bi sorun var. Ben motordan indikten sonra sol grenaj vidaları kırılmıştı, devir saati kırılmıştı, depodan çıkan fortum yerinden çıkmak üzereydi. Alacak arkadaşlara sabır diliyorum.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 19.05.2007 - 04:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O Motor 220 değil 140 vursun yeter Gülümsüyorum
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
born
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 19.05.2007 - 05:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapar uzayda yerçekimsiz ve sürtünmesiz oratamada 1000 km/s bile yapar. Bence yaptığını değilde gösterge panelindeki yazanı yazmışlar bunlar.
Başa dön
born Çevrimdışı born Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
general
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/ipsala

MesajTarih: 19.05.2007 - 06:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler bi efsaneye göre çinliler bir gün 220 yi gören motor yapıcakmışlar her halde bu o
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
5. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal