Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - vefat

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

vefat

vefat
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
xbutterflyx
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir-göztepe

MesajTarih: 16.05.2007 - 21:54    Mesaj konusu: vefat Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fstorm ramis paksoyu 15/05/2007 göztepe sahil bulvarında kaybettik.
15.05.2007 seni kaybettiğimize hala inanamıyorum. Nur içinde yat Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

Mesaj anlaşılır şekilde düzenlendi... Arkadaşımıza Allahtan rahmet, geride kalanlarına da sabırlar dileriz
Başa dön
xbutterflyx Çevrimdışı xbutterflyx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 16.05.2007 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xbutterflyx, kimi kaybettin anlıyamadık??????????????????
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Dureza
Üye
Üye

Nereden: Istanbul/Pendik

MesajTarih: 16.05.2007 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Üzgünüm Ağlıyorum
Başa dön
Dureza Çevrimdışı Dureza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
nyn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 16.05.2007 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

forum bi sacmaladi sanki>???
Başa dön
nyn Çevrimdışı nyn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2007 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xbutterflyx, kimden bahsediyorsunuz bilmiyorum ancak genele böyle bir topic açtığınıza göre bizede Allahtan rahmet dilemek düşüyor
Üye
Üye

MesajTarih: 16.05.2007 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xbutterflyx yazmışsın seni kaybettiğimize hala inanamıyorum diye ama ayrıntı yok Üzgünüm Üzgünüm sence okuyanlar ne yazmalı Beğenmedim bu nedenle nyn'nin cevabı cuk oturuyo duruma İstemiyorum
Sadece TABANVAY
Başa dön
trshadow Çevrimdışı trshadow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2007 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar kimi kimi kaybetti ya Öfkeliyim ya adam gibi yazın şunu yada hiç yazmayın insanında piskolojisini bozmayın Sinirlendim
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
caddlak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 16.05.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin

(ben yaşadıkca sen caddlıyacaksın)
Başa dön
caddlak Çevrimdışı caddlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nyn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 16.05.2007 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biri birini kaybettik dio ama isim dahi yok altina direk allah rahmet eglesin cevaplari geliyo... Allah akil fikir versin.
Başa dön
nyn Çevrimdışı nyn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
securtyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 17.05.2007 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neyse ne farkeder bu gün hiç kimse ölmedimi onlar için rahmet okuyalım
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 17.05.2007 - 05:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Inanmıyorum saka gıbı rahmet okuyan arkadaslar ne anladıklarını bızede anlatsın bakalım???______________ ?
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 17.05.2007 - 05:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne oluyo kimi kaybettin bişey anlayan var mı
xbutterflyx
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 06:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hepinizden çok özür diliyorum. Fstorm ramis paksoyu 15/05/2007 göztepe sahil bulvarında kaybettik. o kadar üzgünümki açıklama yapmadığımın farkında bile değilim
Başa dön
xbutterflyx Çevrimdışı xbutterflyx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Erkengel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 17.05.2007 - 06:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o kim arkadaşım biz tanıyormuyuz nasıl bi topic oldu bu anlamadım ki Çok gülüyorum biri neler oldugunu açıklayacak mı acaba İyi fikir
Erkengel Çevrimdışı Erkengel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xbutterflyx
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 06:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cceyhun20 demiş ki:
o kim arkadaşım biz tanıyormuyuz nasıl bi topic oldu bu anlamadım ki Çok gülüyorum biri neler oldugunu açıklayacak mı acaba İyi fikir
cceyhun20 çok haklısın
izmir riders üyesi 15/05/2007 tarihinde izmir göztepe sahil bulvarında kasksız aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu motorunun (honda cbr600)kontrolden çıkması nedeniyle yerde sürüklenerek hayatını kaybetti.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal