xbutterflyx yazmışsın seni kaybettiğimize hala inanamıyorum diye ama ayrıntı yok sence okuyanlar ne yazmalı bu nedenle nyn'nin cevabı cuk oturuyo duruma _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Hyosung 250 Comet 34 ZNA 65 (onu da sattım gitti)
Hyosung gv 650 Aquila (onu da sattım gitti)
Sadece TABANVAY
Inanmıyorum saka gıbı rahmet okuyan arkadaslar ne anladıklarını bızede anlatsın bakalım???______________ _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
o kim arkadaşım biz tanıyormuyuz nasıl bi topic oldu bu anlamadım ki biri neler oldugunu açıklayacak mı acaba _________________ Suzuki GSR600 2007 Karaoglan
ali_erkengel@hotmail.com
Tarih: 17.05.2007 - 06:42 Mesaj konusu:
cceyhun20 demiş ki:
o kim arkadaşım biz tanıyormuyuz nasıl bi topic oldu bu anlamadım ki biri neler oldugunu açıklayacak mı acaba
cceyhun20 çok haklısın
izmir riders üyesi 15/05/2007 tarihinde izmir göztepe sahil bulvarında kasksız aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu motorunun (honda cbr600)kontrolden çıkması nedeniyle yerde sürüklenerek hayatını kaybetti.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız