Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18-20 Mayıs Sakarya Poyrazlar Gölü Motosiklet Festivali

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18-20 Mayıs Sakarya Poyrazlar Gölü Motosiklet Festivali

18-20 Mayıs Sakarya Poyrazlar Gölü Motosiklet Festivali
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
trshadow
Üye
Üye

MesajTarih: 16.05.2007 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayın Organizatörler vede sevgili Gevezehanım Arkadaşım toplasak şu topiği bir an önce ha gayret diyerek, daha buluşma yeri ,saat ve katılımcı listesi gibi birşeyler göremiyorum ben topikte Şok oldum bugün ayın 16'sı farkındamıyız acep Göz kırpıyorum daha anasayfa'da bile yok topik değil top 5 de yer alsın .Birşeyler yanlış ama anlamadım gitti Beğenmedim neyse ben kendi adıma cuma günü çıkarım paşa paşa çadırımı kurarım gelen olursa da hoş geldin derim. Mavi gv650 motor ve yeşil çadır görürseniz bilin ki benim . hadi bana hayırlı yolculuklar
Sadece TABANVAY
Başa dön
trshadow Çevrimdışı trshadow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaptaniderya54
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.05.2007 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

12 sayfalık topik icin henuz liste yokmu ? bireysel gelecek arkadaşlar yada gruplar için iletişim bilgisi geciyorum ;

Festivale gelirken bizim destegimiz gerekirse kulüp sitemizde telefonlar ilan edilmekle birlikte buradada ileteyim

İRTİBAT TELEFONLARI
( bendeniz ) Günan.....0-543-513 20 60
Utku........0-535-687 00 33

İzmit bölgesinden itibaren olası motor arızaları için :
Özcan Usta : 0 532 617 71 72
Başa dön
kaptaniderya54 Çevrimdışı kaptaniderya54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
oduncu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SAKARYA

MesajTarih: 16.05.2007 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bide yoltarifi verelim.
Başa dön
oduncu Çevrimdışı oduncu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trshadow
Üye
Üye

MesajTarih: 16.05.2007 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla bende anlamadım Şok oldum bol geyik Ağlıyorum sıfır organizasyon Üzgünüm pek yakışmadı m.d. olarak bize topik açanlar vede bol bol yazanlar bile sahip çıkmadı topiğe Beğenmedim neyse ben yazıyorum listeyi topik açanlar yada organizatörler devam ettirsin.
1. trshadow + 1 motorlu arkadaşı
2.cetik
3.kamilh07
4.cetik'in ekürülerinden biri (4.boş kalmaz eminim)
5.Ünlü artçımız gevezehanım
6.gevezehanımın şoförü(isim belli değil Çok gülüyorum) artçısını da itina ile satılabilir diye düşünüyorum. Delirdim yada artçısı onu karar veremedim daha Dil çıkarıyorum
7.sedat olcay ve artçısı (sedatım geleceğini umduğum için yazdım) OK
8.Bu listeyi görüp bende bende diyen diğer M.D. üyeleri (sayıları belli değil ) Bravo Bravo sayıları satırlara sığmaz onun için yazmadım
Sadece TABANVAY
Başa dön
trshadow Çevrimdışı trshadow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cetik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2007 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cuma gecesi incesaz ekibi istiyorum....

ya siz bulun ya ben getiriyim kursağımda kaldı.....

tamer abi sayı çokmu önemli senin için... Göz kırpıyorum

34 AHM 10
Başa dön
cetik Çevrimdışı cetik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
trshadow
Üye
Üye

MesajTarih: 16.05.2007 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayır tabii ki değil ama biri bir topik açıyorsa ve bunca insanda yazıyorsa biraz özen ve dikkat bekliyorum haliyle Şok oldum Öfkeliyim bir M.D. üyesi olarak amapoyrazlara gelince orada değil mi ki sen varsın gerisi ayrıntı çetik kardeşim Bravo bide rakı tabii ama buz varsa Dil çıkarıyorum ,buz yoksa buz gibi bira ile idare edeceğim. Delirdim haa benim motor almaz getiremem saz maz ama senin çevren vardır çetik kardeşim sen ince sazı bul ben sarhoş olacakları bulayım nasıl fikir ama Gülümsüyorum Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum , yan masaları şapkayla dolaşıp para toplarım sizde dinlediniz diye ve sana ufak bir katkım olur maksat maliyeti düşürmek bide cebimden para çıkmamasını sağlamak tabii Gülümsüyorum
Sadece TABANVAY

En son trshadow tarafından 16.05.2007 - 22:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
cetik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2007 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen yazı yazanlara bakıyosan yanmışın....

34 AHM 10
Başa dön
cetik Çevrimdışı cetik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
trshadow
Üye
Üye

MesajTarih: 16.05.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

100 Türk büyüğü listesinde 100 numara olan rober hatemo ne demiş 1. çok sıkıldım 2.yerimder çok dar 3. burada yazanlardan çok var ama senden az var çetik kardeşim Bravo Bravo
Sadece TABANVAY
Başa dön
oduncu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SAKARYA

MesajTarih: 17.05.2007 - 06:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cetik demiş ki:
cuma gecesi incesaz ekibi istiyorum....

ya siz bulun ya ben getiriyim kursağımda kaldı.....

tamer abi sayı çokmu önemli senin için... Göz kırpıyorum

Valla hocam kaynakları yakın. Mevzu sakarya olunca illa biri alır getirir diyorum.
Başa dön
oduncu Çevrimdışı oduncu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cico-rider
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar yarından sonra 5 gün yağış var....
Başa dön
cico-rider Çevrimdışı cico-rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZAT1500
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: KOCAELY

MesajTarih: 17.05.2007 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar tüm hazırlıklarımı yaptım bu gece işe gidip sabah 09,00 itibari ile yola çıkmayı düşünüyordum ama hava bozdu bu konuda ne düşünüyorsunuz eğer gidilecekse gurup olalım birlikte hareket edelim derim daha güvenli olur nedersiniz
Başa dön
ZAT1500 Çevrimdışı ZAT1500 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 17.05.2007 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topiği kilitliyorum. Hareket planı ile ilgili bilgiler aşağıdaki linkte. Burdan devam edelim.

http://www.motordelisi.com/ftopicp-875438.html#875438
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
12. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal