Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "En büyük kim?" siteler arası sayısal analizler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"En büyük kim?" siteler arası sayısal analizler

"En büyük kim?" siteler arası sayısal analizler
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kalipso
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2007 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
kalipso Çevrimdışı kalipso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
king16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.05.2007 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olması gerekende bu zaten Bravo
Başa dön
king16 Çevrimdışı king16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.05.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiyenin en büyük Motorsiklet Kulübü Motordelisi.com da üye olmak ve Görevli olmak gerçekten bana verilmiş en güzel ünvan ve şereflerdendir.
Teşekkürler MD Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 16.05.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben epey bir süre üye olmadan topicleri takip ettim.Sonra dedimki bende MD'li olayım.İyide etmişim Bravo Doğru yerdeyim
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alp45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 16.05.2007 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mükemmel her zamanki gibi yine m.d bir numara Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
alp45 Çevrimdışı alp45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 16.05.2007 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu mükemmel ötesi bi durum fakat şaşırmak şaşırtıcı belli değilmiydi ki zaten MOTORDELİSİ.COM'un emsalsiz olduğu ?

Şampiyon Belli İkinci Kim? Bravo
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.05.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben çok seviyom burayı ya Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR-BORNOVA

MesajTarih: 16.05.2007 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliyiz md liyiz seni seviyoruz md iyi varsın Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

PRESTO GS 200 35 FE 433
Başa dön
erturkcan Çevrimdışı erturkcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 16.05.2007 - 23:57    Mesaj konusu: Re: "En büyük kim?" siteler arası sayısal analizle Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer demiş ki:
Bu analiz ise şöyle gerçekleştirilmiştir..
Dünya nın en önemli arama motoru olan GOOGLE da "arama" bölümüne site:domain.com yazıldıgında o sitenin kaç adet sayfasının oldugu verisi hemen önünüze gelecektir.
Bu analize göre Motordelisi sitesi açık ara öndedir.

Google'da "FUCK" kelimesini aratttığınızda da en çok sayıyı elde edersiniz, yani bu analiz birşeyi ifade etmez, daha doğrusu sayısal çokluğu sadece ifade eder, kaliteyi ifade etmez.

Eğer amacınız sadece sayısal çokluk ise bu önemli bir göstergedir ama yanında kaliteyi de hedefliyorsanız bu sayısal çokluğun bir anlamı yoktur. Bu televizyonlardaki "rating" olayına benzer, en çok izlenen dizinin veya programın kaliteli olduğunu göstermez ve "rating" sadece reklam gelirlerini arttırır.

Sayısal hedefinizde başarılar dilerim, umarım üye sayınız milyonları bulur.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: düüzzzceeee

MesajTarih: 17.05.2007 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun mdye MD'LİLERE Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 17.05.2007 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UZAY, Verdiğin örnekle bu GOOGLE analizinin ne alakası var..
Google da arama bölümüne site:motordelisi.com yazdıgında o sitenin kaç adet sayfasının oldugu sonucu gelir...Yani bir kelime araması degilki bu,sitenin içerik bilgisidir bu..
Yani verdiğin örnekle hiç uzak yakın alakası yok Çok gülüyorum ...
Motordelisi resmi bir spor kulübü kimliğinin yanısıra,aynı zamanda TMF ye baglı bir spor kulübüdür..
Sayısal çokluktan çok verdiği egitim seminerleri,sporcu lisansları,sosyal-kültürel-sanatsal etkinliklerlede en önemli motosiklet grubudur..
Bunu sen kabul etmeyebilirsin ama bu gerçek böyle..
El atmadıgımız bir TİYATRO kalmıştı bir Motosiklet grubu olarak onu bile başardık..
2 HAZİRAN günü dev bir EGİTİM seminerimiz daha var...
yani sadece sayı yada site trafiği degil olay..Zaten biz bu başarı dolu etkinlikleri yapmıyor olsak bugünlere gelemezdik...
SADECE BU SENE 4 ULUSAL 2 BÖLGESEL tv KANALI motordelisi GRUBUNU CANLI VE PROGRAM YAYINLARINA DAVET ETTİ..
Demekki senin söylemek istediğin gibi sadece sayısı olan kalitesiz bir grup degiliz..
Kimileri site site gezer ve kendi kişiliğini aramaya çalışır ve her gittiği yerde anlamsız yere muhalefet yapar yada başka grupları kötüler..Burda asla böyle bişey yok,Motordelisi bir siteden ötede bir aile dir..Bunu bilen bilir,bilmeyende muhtemelen çekemiyordur..
Ve bunların hiçbirisine sahip olamazdık..
MOTORDELİSİ SPOR KULÜBÜ profosyoneller tarafından yönetilen ve bırakın 1 gün sonrasını 1 yıl sonra bile ne yapacagını planlamış bir gruptur..
Haa birde en büyük özelliğimiz VEFA mızdır...
Zagor olayında bunu tüm camia gördü ve takdir etti...
Biz MOTOSİKLET için varız hemde fazlasıyla..
Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo

En son HakanDincer tarafından 17.05.2007 - 00:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer demiş ki:
UZAY, Motordelisi resmi bir spor kulübü kimliğinin yanısıra,aynı zamanda TMF ye baglı bir spor kulübüdür..
Sayısal çokluktan çok verdiği egitim seminerleri,sporcu lisansları,sosyal-kültürel-sanatsal etkinliklerlede en önemli motosiklet grubudur..
Bunu sen kabul etmeyebilirsin ama bu gerçek böyle..
El atmadıgımız bir TİYATRO kalmıştı bir Motosiklet grubu olarak onu bile başardık..
2 HAZİRAN günü dev bir EGİTİM seminerimiz daha var...
yani sadece sayı yada site trafiği degil olay..Zaten biz bu başarı dolu etkinlikleri yapöıyor olsak bugünlere gelemezdik...
Ve bunların hiçbirisine sahip olamazdık..
MOTORDELİSİ SPOR KULÜBÜ profosyoneller tarafından yönetilen ve bırakın 1 gün sonrasını 1 yıl sonra bile ne yapacagını planlamış bir gruptur..
Haa birde en büyük özelliğimiz VEFA mızdır...
Zagor olayında bunu tüm camia gördü ve takdir etti...
Biz MOTOSİKLET için varız hemde fazlasıyla..
Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo

Abicim, aynı şeyi konuşuyoruz zaten, yukarıda yapılan etkinliklere kimin lafı olabilir ki, bunların hepsi de takdir edilecek şeyler ve ben de bunları okudukça mutluluk duyuyorum, benim de demek istediğim şey bu zaten, artık sayısal çokluk yerine bu gibi faaaliyetleri övelim. En büyük reklam bu tür faaliyetlerdir. Tüm bu faaliyetlerde emeği geçen herkese candan teşekkürler Alkışlıyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 17.05.2007 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UZAY, CİNS ÜYE rütbesini hak ediyorsun dostum Çok gülüyorum

Biz bu güzel camia nın güzel insanları için elimizden geleni yapıyoruz...
Dediğim gibi 2 HAZİRAN da BODRUM da bir egitim seminerimiz daha var,ve tamamen ücretsiz..Bu 3. ve büyük egitim seminerimiz olacak..
O biter bitmez 4. sünün planalamarını yapıyoruz ve en önemlisi sporcu yetiştrmek için bir projemiz var...
İnşallah daha iyi şeyleride yaparız..
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer demiş ki:
UZAY, CİNS ÜYE rütbesini hak ediyorsun dostum Çok gülüyorum

Biz bu güzel camia nın güzel insanları için elimizden geleni yapıyoruz...
Dediğim gibi 2 HAZİRAN da BODRUM da bir egitim seminerimiz daha var,ve tamamen ücretsiz..Bu 3. ve büyük egitim seminerimiz olacak..
O biter bitmez 4. sünün planalamarını yapıyoruz ve en önemlisi sporcu yetiştrmek için bir projemiz var...
İnşallah daha iyi şeyleride yaparız..

Daha iyisi için çalışanlara tam destek Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 17.05.2007 - 05:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, m.d'li olmak güzel hemde çok güzerl Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.40 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal