Kayıt: Mar 13, 2006 Mesajlar: 399 Nereden: Taşdelen Illegals
Tarih: 11.05.2007 - 11:14 Mesaj konusu:
profi66 demiş ki:
ekamba demiş ki:
japon dururken kim takar agustayı,hantal,çirkin ve ağır (kişisel fikrim)
İtalyanların şöyle bir felsefesi var "Herkes Agusta'ya binmesin"
Yine italyanlar şu kavramı da bütün dünyaya kabul ettirmişler "Agusta = Motosikletlerin Ferrarisi"
Kısaca caddelerde nasıl Ferrari göremiyorsak ve "Kim takar Ferrari'yi" diyebiliyorsak sizin kurduğunuz cümleyi de bir çoğumuzun kurması mümkün.
Herkes KTM ye binmesin Mehmet Abi , herkes KTM ye binerse siz naaparsınız
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Hem caddede Mv Agustanın ne işi var Mehmet abi, bu motor mağza ile satılmaz ki Bu motoru anlayan bilen alır , Kızılay dağıtıyormuş gibi satılan motordan hayırmı gelir eheheheh _________________ KTM EXC 450 R
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4355 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 11.05.2007 - 17:48 Mesaj konusu:
profi66 demiş ki:
mete_han demiş ki:
Hocam sağol bilgiler için...Bağdat Caddesi şubeniz kapandı gördüğüm kadarıyla...satışlar beklediğiniz gibi değilmi...özel değilse öğrenebilirmiyim...
Biliyorum, garip bir cevap olacak ama, doğrusu bunu yeni duydum, yönetime sormak gerek, belki umulan sonuç alınamamıştır bir ayda ne ummuşlarsa
işte buna tebessüm edilir vallahi...
sende bilmezsen yani.... dükkanda KİRALIK yazıyor...zaten kıç kadar dükkan...orda showroom falanda olmaz...işin ilginc yanı motorların 6 tanesi dükkan önünde kaldırıma doğru öyle garip garip duruyor...yani sahipsiz gibi...1-2 tane Hsugvarna...vs.vs...yani sanki motorlar komşuya emanet gibi...dükkan kilitli... valla hocam biz Bağdat Caddesindeki şubeye her ay 5000 lira bayılıyoruz...yani oralarda bu işler zor...bence Bağdat Caddesinde tek tutunabilecek distribütör KORLAS tır...Kızıltoprağı saymıyorum bak...orası başlıbaşına Motosiklet Satış Cumhuriyeti... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 12.05.2007 - 08:13 Mesaj konusu:
Barbaros valla haklısın, ne deyelim, allah bize imkan verse de şööle plazalarda satsak Agusta gibi makinaları.
Metehan şimdi uyandım işi, orası çift taraflı kiralanmıştı, diğer taraftaki PROTON'da Ulumotor'a ait, nedense bir tarafın kiralanmasından vazgeçti firma ve motorları Proton tarafından sunuyorlar, hani sen söyleyince yoksa orayı da mı boşalttılar diye şüpheye düştüm doğrusu _________________ www.otomasyonetiket.com.tr www.villalevent.com www.tuvturk.com.tr
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4355 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 13.05.2007 - 17:46 Mesaj konusu:
tamam şimdi anlaşıldı mesele...Protonlarda pek satmıyordur...Jetpadan sonra biliyorsun durumları...sizin patronlar nerde ölü yatırım var orayamı el atıyorlar ne.... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Japon motorlar, performans olarak Agusta'nın güzel bir taklididir.
1984 yılında ilk 4 silindirli makinayı honda çıkarttı, cb 750 adında,
tam bir naked idi,hemen ardından Agusta dünyanın ilk race motorunu çıkarttı ve ogün bugündür japonlar bu motorun performansına yaklaşamadı, alanlar 40.000 ytl den fazla parayı o hantal görünümünemi veriyor sanki, arayın bakalım kaç tane ikinci eli var piyasada bulursanız da kaçırmayın derim _________________
blt69, ona kalırsa modifiyeli "Amerikan Indian Scout" uda hatırlatmamız gerek.
Fiyat/Başarım oranına bakarsak yine en makul motosikletler bizim için japonlardır.
Ya iyide hayabusa bu hızı abanınca 5. viteste görüyor be kardeşim. Cbr1100xx bile videolarda 320 ye dayıyor ibreyi. Reklam kokan hareketler bunlar Agusta
Tarih: 14.05.2007 - 23:57 Mesaj konusu:
rebel_punto demiş ki:
Alıntı:
Azami Hız: 301 km/s
Ya iyide hayabusa bu hızı abanınca 5. viteste görüyor be kardeşim. Cbr1100xx bile videolarda 320 ye dayıyor ibreyi. Reklam kokan hareketler bunlar Agusta
Testlerde sürat motorun kendi ibresine bakarak ölçülmez, hele de o denli yüksek süratlerde. Radar ağı kurulur, sürat öyle ölçülür. _________________ RESISTANCE IS FUTILE
Tarih: 15.05.2007 - 05:45 Mesaj konusu:
motoaktuel dergisinin geçen ay ki sayısında bu makineden bahsediyor. yazıyı aynen aktarıyorum;
MV Agusta yeni F4R312 modeli ile "dünyanın en hızlı üretim motosikleti" tahtına göz koydu! İsimde ki 312, 312km/h hızı temsil etmekte, bu da aracı ZX-14 dahil tüm hız limitli araçları geride bıraktığına işaret ediyor. Peki kısıtlamalar olmadan Kawasaki ya da diğer firmalar ne yapardı? Eğer MV Agusta kısıtlama yapmadan bu modeli satarsa diğer firmaların tepkisi ne şekilde olur?
evet arkadaşlar yani makine de limitör olmadığı için bu hıza çıkabiliyor. bildiğiniz gibi bütün japon makineler 299 da kalıyor. eğer seri üretim de en yüksek hızı soruyorsanız biraz geçmişe gidip 99-2000 model hayabusaların kadranlarını ve binicilerini incelemenizi isterim. makineler 350 kadran ile piyasaya girdi. daha sonra limitörlü 300 sınırlı kadranlı olarak üretimine devam etti.
Tarih: 15.05.2007 - 12:15 Mesaj konusu:
cok guzel makıne 1000 lık ama dunyanın en hızlısı olduguna ınanmıyorum _________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
Tarih: 17.05.2007 - 06:34 Mesaj konusu:
rebel_punto demiş ki:
Bu tamamen sizin bakış açınıza, ve neleri kritik ettiğinize bağlı, adamlar test yapmışlar, test koşullarını ve katılan makinaların kriterlerini yazmışlar, sonuçta eğer yalansa biz onların yalancısıyız.
Ancak kendinizden eminseniz, atlayın makinanıza test makinası Güneşli'de gidin deneyin
Son Mesajdan 13 dakika sonra eklendi:
X-rinG demiş ki:
..........................
Peki kısıtlamalar olmadan Kawasaki ya da diğer firmalar ne yapardı?
Eğer MV Agusta kısıtlama yapmadan bu modeli satarsa diğer firmaların tepkisi ne şekilde olur?
Evet arkadaşlar yani makine de limitör olmadığı için bu hıza çıkabiliyor.
.....................
Hocam aynı çeviri (orjinali italyan moto dergisinde) Motoron dergisi tarafından da yayınlandı ancak, sizin yaptığınız alıntıda ya bir çeviri hatası ya da eksik bilgilendirme var, şöyleki;
Kısıtlama MvAgusta için de söz konusu, sonuçta o da EURO3 normlarına göre üretimden çıkmış bir makine, gazın dibini görmeniz onda da mümkün değil.
Teste katılan makinalar tamamen aynı üretim ve sunum şartlarına sahip, piyasaya sunulan şekilleri ile test edilmişler.
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
2move demiş ki:
duyda ınanma, dünyanın en hızlısıymış!! pehhhh
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
hayta_ demiş ki:
cok guzel makıne 1000 lık ama dunyanın en hızlısı olduguna ınanmıyorum
Dostlar, düzeltelim;
"Dünyanın en hızlısı değil, En hızlı Seri Üretim makinesi"
Dünyanın en hızlısı sayılabilecek makina bu olabilir:
MTT Y2K
Biraz teknik data:
Engine: Rolls Royce Allison 250 series gas turbine
Power : 320 HP @52,000 rpm (286 HP @ rear wheel)
Torque: 425 ft/lbs @ 2,000 rpm
Output RPM: 6,000 rpm
Compressor Speed: 54,000 rpm
Weight: 500 lbs
Frame: aluminum alloy
Fairings: carbon fiber
Rake: 27 degrees
Seat Height: 31.5 in
Wheel Base: 68 in
Wheels: 17" carbon fiber, Dymag
Tires - Front: 120 60ZR17, Pirelli - Rear: 200 50ZR17, Pirelli
Brakes: 3x320 mm floating system- 4 piston calipers, Brembo
Shocks: mono-shock adjustable oleopneumatic, Ohlins
Front Forks: 55 mm inverted
Fuel: diesel, kerosene
Fuel Capacity: 8.5 gallons (34 liters)
Lubrication: dry-sump/3.5 quarts turbine oil
Transmission: 2 speed automatic
Rear View: rear mounted camera with LCD color display plus side mirrors
Seat: single or double
Colors: infinite custom colors
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız