Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MVAgusta Nasıl Dünyanın En Hızlı Motoru Olur

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MVAgusta Nasıl Dünyanın En Hızlı Motoru Olur

MVAgusta Nasıl Dünyanın En Hızlı Motoru Olur
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
profi66
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 10.05.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:

Hocam sağol bilgiler için...Bağdat Caddesi şubeniz kapandı gördüğüm kadarıyla...satışlar beklediğiniz gibi değilmi...özel değilse öğrenebilirmiyim...

Üzgünüm Biliyorum, garip bir cevap olacak ama, doğrusu bunu yeni duydum, yönetime sormak gerek, belki umulan sonuç alınamamıştır bir ayda ne ummuşlarsa Gülümsüyorum
Başa dön
profi66 Çevrimdışı profi66 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
TT600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Taşdelen Illegals

MesajTarih: 11.05.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

profi66 demiş ki:
ekamba demiş ki:
japon dururken kim takar agustayı,hantal,çirkin ve ağır Beğenmedim Beğenmedim (kişisel fikrim) Göz kırpıyorum

İtalyanların şöyle bir felsefesi var "Herkes Agusta'ya binmesin"
Yine italyanlar şu kavramı da bütün dünyaya kabul ettirmişler "Agusta = Motosikletlerin Ferrarisi"

Kısaca caddelerde nasıl Ferrari göremiyorsak ve "Kim takar Ferrari'yi" diyebiliyorsak sizin kurduğunuz cümleyi de bir çoğumuzun kurması mümkün. Bravo

Herkes KTM ye binmesin Mehmet Abi , herkes KTM ye binerse siz naaparsınız Gülümsüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Hem caddede Mv Agustanın ne işi var Mehmet abi, bu motor mağza ile satılmaz ki Gülümsüyorum Bu motoru anlayan bilen alır , Kızılay dağıtıyormuş gibi satılan motordan hayırmı gelir eheheheh
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 11.05.2007 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

profi66 demiş ki:
mete_han demiş ki:

Hocam sağol bilgiler için...Bağdat Caddesi şubeniz kapandı gördüğüm kadarıyla...satışlar beklediğiniz gibi değilmi...özel değilse öğrenebilirmiyim...

Üzgünüm Biliyorum, garip bir cevap olacak ama, doğrusu bunu yeni duydum, yönetime sormak gerek, belki umulan sonuç alınamamıştır bir ayda ne ummuşlarsa Gülümsüyorum

işte buna tebessüm edilir vallahi... Gülümsüyorum

sende bilmezsen yani.... Dil çıkarıyorum dükkanda KİRALIK yazıyor...zaten kıç kadar dükkan...orda showroom falanda olmaz...işin ilginc yanı motorların 6 tanesi dükkan önünde kaldırıma doğru öyle garip garip duruyor...yani sahipsiz gibi...1-2 tane Hsugvarna...vs.vs...yani sanki motorlar komşuya emanet gibi...dükkan kilitli... Gülümsüyorum valla hocam biz Bağdat Caddesindeki şubeye her ay 5000 lira bayılıyoruz...yani oralarda bu işler zor...bence Bağdat Caddesinde tek tutunabilecek distribütör KORLAS tır...Kızıltoprağı saymıyorum bak...orası başlıbaşına Motosiklet Satış Cumhuriyeti... Dil çıkarıyorum
profi66
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2007 - 08:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Barbaros valla haklısın, ne deyelim, allah bize imkan verse de şööle plazalarda satsak Agusta gibi makinaları.

Metehan şimdi uyandım işi, orası çift taraflı kiralanmıştı, diğer taraftaki PROTON'da Ulumotor'a ait, nedense bir tarafın kiralanmasından vazgeçti firma ve motorları Proton tarafından sunuyorlar, hani sen söyleyince yoksa orayı da mı boşalttılar diye şüpheye düştüm doğrusu Göz kırpıyorum
Başa dön
profi66 Çevrimdışı profi66 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 13.05.2007 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam şimdi anlaşıldı mesele...Protonlarda pek satmıyordur...Jetpadan sonra biliyorsun durumları...sizin patronlar nerde ölü yatırım var orayamı el atıyorlar ne.... Dil çıkarıyorum
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.05.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Japon motorlar, performans olarak Agusta'nın güzel bir taklididir.
1984 yılında ilk 4 silindirli makinayı honda çıkarttı, cb 750 adında,
tam bir naked idi,hemen ardından Agusta dünyanın ilk race motorunu çıkarttı ve ogün bugündür japonlar bu motorun performansına yaklaşamadı, alanlar 40.000 ytl den fazla parayı o hantal görünümünemi veriyor sanki, arayın bakalım kaç tane ikinci eli var piyasada bulursanız da kaçırmayın derim Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 14.05.2007 - 07:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blt69, ona kalırsa modifiyeli "Amerikan Indian Scout" uda hatırlatmamız gerek.
Fiyat/Başarım oranına bakarsak yine en makul motosikletler bizim için japonlardır.
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 14.05.2007 - 07:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

italyanlar bence japonlardan daha sağlam ve sexi maina yapıyorlar ne olursa olsun
rebel_punto
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2007 - 08:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Azami Hız: 301 km/s

Ya iyide hayabusa bu hızı abanınca 5. viteste görüyor be kardeşim. Cbr1100xx bile videolarda 320 ye dayıyor ibreyi. Beğenmedim Reklam kokan hareketler bunlar Agusta
Başa dön
rebel_punto Çevrimdışı rebel_punto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 14.05.2007 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rebel_punto demiş ki:
Alıntı:

Azami Hız: 301 km/s

Ya iyide hayabusa bu hızı abanınca 5. viteste görüyor be kardeşim. Cbr1100xx bile videolarda 320 ye dayıyor ibreyi. Beğenmedim Reklam kokan hareketler bunlar Agusta

Testlerde sürat motorun kendi ibresine bakarak ölçülmez, hele de o denli yüksek süratlerde. Radar ağı kurulur, sürat öyle ölçülür.
X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

MesajTarih: 15.05.2007 - 05:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoaktuel dergisinin geçen ay ki sayısında bu makineden bahsediyor. yazıyı aynen aktarıyorum;

MV Agusta yeni F4R312 modeli ile "dünyanın en hızlı üretim motosikleti" tahtına göz koydu! İsimde ki 312, 312km/h hızı temsil etmekte, bu da aracı ZX-14 dahil tüm hız limitli araçları geride bıraktığına işaret ediyor. Peki kısıtlamalar olmadan Kawasaki ya da diğer firmalar ne yapardı? Eğer MV Agusta kısıtlama yapmadan bu modeli satarsa diğer firmaların tepkisi ne şekilde olur?

evet arkadaşlar yani makine de limitör olmadığı için bu hıza çıkabiliyor. bildiğiniz gibi bütün japon makineler 299 da kalıyor. eğer seri üretim de en yüksek hızı soruyorsanız biraz geçmişe gidip 99-2000 model hayabusaların kadranlarını ve binicilerini incelemenizi isterim. makineler 350 kadran ile piyasaya girdi. daha sonra limitörlü 300 sınırlı kadranlı olarak üretimine devam etti.
Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 15.05.2007 - 06:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

duyda ınanma, dünyanın en hızlısıymış!! pehhhh Beğenmedim
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hayta_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 15.05.2007 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel makıne 1000 lık ama dunyanın en hızlısı olduguna ınanmıyorum
profi66
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 06:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rebel_punto demiş ki:

Bu tamamen sizin bakış açınıza, ve neleri kritik ettiğinize bağlı, adamlar test yapmışlar, test koşullarını ve katılan makinaların kriterlerini yazmışlar, sonuçta eğer yalansa biz onların yalancısıyız.
Ancak kendinizden eminseniz, atlayın makinanıza test makinası Güneşli'de gidin deneyin Bravo

Son Mesajdan 13 dakika sonra eklendi:

X-rinG demiş ki:
..........................
Peki kısıtlamalar olmadan Kawasaki ya da diğer firmalar ne yapardı?
Eğer MV Agusta kısıtlama yapmadan bu modeli satarsa diğer firmaların tepkisi ne şekilde olur?
Evet arkadaşlar yani makine de limitör olmadığı için bu hıza çıkabiliyor.
.....................

Hocam aynı çeviri (orjinali italyan moto dergisinde) Motoron dergisi tarafından da yayınlandı ancak, sizin yaptığınız alıntıda ya bir çeviri hatası ya da eksik bilgilendirme var, şöyleki;
Kısıtlama MvAgusta için de söz konusu, sonuçta o da EURO3 normlarına göre üretimden çıkmış bir makine, gazın dibini görmeniz onda da mümkün değil.
Teste katılan makinalar tamamen aynı üretim ve sunum şartlarına sahip, piyasaya sunulan şekilleri ile test edilmişler.

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

2move demiş ki:
duyda ınanma, dünyanın en hızlısıymış!! pehhhh Beğenmedim

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

hayta_ demiş ki:
cok guzel makıne 1000 lık ama dunyanın en hızlısı olduguna ınanmıyorum

Dostlar, düzeltelim;

"Dünyanın en hızlısı değil, En hızlı Seri Üretim makinesi"

Dünyanın en hızlısı sayılabilecek makina bu olabilir:
MTT Y2K

Biraz teknik data:
Engine: Rolls Royce Allison 250 series gas turbine
Power : 320 HP @52,000 rpm (286 HP @ rear wheel)
Torque: 425 ft/lbs @ 2,000 rpm
Output RPM: 6,000 rpm
Compressor Speed: 54,000 rpm
Weight: 500 lbs
Frame: aluminum alloy
Fairings: carbon fiber
Rake: 27 degrees
Seat Height: 31.5 in
Wheel Base: 68 in
Wheels: 17" carbon fiber, Dymag
Tires - Front: 120 60ZR17, Pirelli - Rear: 200 50ZR17, Pirelli
Brakes: 3x320 mm floating system- 4 piston calipers, Brembo
Shocks: mono-shock adjustable oleopneumatic, Ohlins
Front Forks: 55 mm inverted
Fuel: diesel, kerosene
Fuel Capacity: 8.5 gallons (34 liters)
Lubrication: dry-sump/3.5 quarts turbine oil
Transmission: 2 speed automatic
Rear View: rear mounted camera with LCD color display plus side mirrors
Seat: single or double
Colors: infinite custom colors

Sıkı durun bu da fiyatı:$150,000 USD
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal