musty_gsx-r600, kardeş şanslısın bende 1. zırhlı tugayda yapmıştım hazerfan'ın orda çok güzel oluyor valla mükemmel insanın kanı kaynıyor bol bol hayal kurmanı tavsiye ederim
slm arkadaşım ben sana hergun ses dınletenım gel bırgun yarışlarıma gotureyım yarışçı afat ıstersen ara benı 3133006
Kayıt: Jun 21, 2006 Mesajlar: 272 Nereden: BALIKESYR/EDREMYT
Tarih: 06.05.2007 - 12:18 Mesaj konusu:
urfa dağlarında gezer bi caeylan...merhaba sevgili m.d öncelikle herkesi selamlıyorum... ...CABAL, kardesim hiç gerek yoktu ne zahmet ettinnn ben aradım o numarayı ama bi adam çıktı bende motor falan yok dedi
neyse ben gezmek için değil zaten tanısmak için aramıstım..
m.d delileri siz rahat uyuyun diye askerlik yapıyorum ha..yoksa çekilmez böle motorsuz ortamsız ailesiz askerlik...ama şaka bi yana
hersey vatan içinnn...su askerliği hayırlısıyla bitireyimm hersey çok ii olacak motorumla önce bi tr turu yapacam askerdeki arkadaslara söz verdimmm...
yanımdada alırım bizim tayfayı oluruz 8-10 motor turlarızzz
offf offf biran önce bitsin su askerlik bunaldımmm çok sıcak urfa yawwww
kapımız herkese acık buyrun s. urfada yalcın usta kanberye mah maılcapar cad no 17,a butun motor delısı arkadasları beklerım tum turkıyedekılerı ok mı eyer bu notumu hakan bey okursa bana motor delısı logosundan 20 adet ısteyın parası neyse ok s.urfadan ıyı gaz cevırmeler _________________ yuvam_motor@hotmail.com
Kayıt: Jun 21, 2006 Mesajlar: 272 Nereden: BALIKESYR/EDREMYT
Tarih: 20.05.2007 - 08:56 Mesaj konusu:
afataliyle takılıyoz hafta sonları otbana draglara gidiyoruzzz..askerde bile motorculuğa devam yane...cabal kanka senle yanıssakya yahu bende de motor yok suan...neyse askerlik bozuyo işi ama napalım vatan borcu...motorcu camiası geceleri rahat gazlasın diye askerlik yapıyorum.
ahhh ahhh ne ortamlar bırakıp geldim su askere motorlar hatunlar neyse şafakkk :257
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız