Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr 250 aşıklarına (video)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr 250 aşıklarına (video)

cbr 250 aşıklarına (video)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Levent, İstanbul

MesajTarih: 17.05.2007 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar sesden daha önemlisi bence lastikler bisiklet lastiği gibi değil kalın ve güzel bence.
-spawn- Çevrimdışı -spawn- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 17.05.2007 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa hiç ama hiç hiç hiç hiç hiç hiçmi şansı yok bu motorun türkiyeye gelmesiyle alakalı Ağlıyorum öyleyse eğer kınıyorum ben bu hondayı Beğenmedim racingdelisi, onu getittirse 600 ve 1000 cc motorları satamaz ondan getirmiyo dedi Üzgünüm
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deli_cevat1988
Üye
Üye

Nereden: antlya

MesajTarih: 17.05.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesıne fızıınee gurban olıım ben be
deli_cevat1988 Çevrimdışı deli_cevat1988 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Crazy_Ceza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 17.05.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine saglık babacan onnumara bir videoo
Delirdim
skp
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu topicin hep en üstte kalmasını istiyorum Göz kırpıyorum cok sevdim bunu daha önce görmemiştim Çok gülüyorum Delirdim
Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 17.05.2007 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar internetten araştırdım biraz motor 4 silindir o kadar ses çıkar tabi,40-45 hp ......çok süper makina mış bu yaa......
birkaçta site vereyim..
http://www.wemoto.com/library/bikes/japanese/honda/cbr-250-rr-1998/
http://tr.wikipedia.org/wiki/Honda_CBR250
http://www.birseyogren.com/hakkinda/honda-cbr250/
işte cbr250rr resimleri..

bu repsol çok güzel.2006 model olduğu yazıyordu.....

En son racingdelisi tarafından 17.05.2007 - 18:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
skp
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi, tuttum bu tawrıını Dil çıkarıyorum
Başa dön
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 17.05.2007 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi, evet bunlar 2006 modeliydi sanırsam.. daha once vermsıtım ben yıne bır kac resım ordan hatırladım bunu Göz kırpıyorum neyse bizde zzr 250 ile idare edicez tr de Çok gülüyorum

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

super ya valla sese bak Bravo Bravo
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.05.2007 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoGaN_FaLcOn, valla süper di Bravo ama bi arada benim motorun bi ses videosunu koysak diyorum hanii konya biliyor Delirdim Delirdim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, herzaman halit abi Dil çıkarıyorum nerde ses orda biz Çok gülüyorum Delirdim

Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.05.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, kapışsana bunlada. Nede olsan sadece 250 cc le kapışırmışsın. Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GrandStreetRacer, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
SuperHang-On
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.05.2007 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu makinanın sattışı avrupada 94 te durdu diye biliyorum. Ondan sonra sadece japonyada üretildi ve satıldı. Zaten dikkat ederseniz dizaynı aynı 92 Fireblade gibi.

Bu arada makine 4 silindirli(250 cc ye rağmen) Şok oldum Eski model olmasına rağmen bir dünya rekoruna sahip ve kırılamadı halen. 18500 devir çeviriyor. Hatırlayın R6 16500 de kalmıştı. Pistonlar küçük olunca arı gibi çalışıyo, sesi çok yırtıcı.
Başa dön
SuperHang-On Çevrimdışı SuperHang-On Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2007 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SuperHang-On, evet bnce harıka sesıde gereğinden fazla yırtıcı harika bir sese sahip Bravo

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal