Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Markaları aşagılamak hakkında son günlerde..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Markaları aşagılamak hakkında son günlerde..

Markaları aşagılamak hakkında son günlerde..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 17.05.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Markaları aşagılamak hakkında son günlerde.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son zamanlarda forumlarımızda oldukça marka fanatikliği içeren mesajlar yazılmaya başladı..
Lütfen eger bir markaya eleştri getirecekseniz bunu teknik verilerle ve bilginiz varsa yapın..
Herkes kendi bindiği motoru elbetteki övecektir,ama unutmayınki
Honda,Yamaha,Kawasaki ve Suzuki bu 4 marka dünya nın en önemli markalarıdır ve asla birisinin diğerinden açık ara bir özelliği yoktur..
Bu 4 markanında (+) özellikleri oldugu gibi (-) özellikleride var...
Son zamanlarda bu 4 önemli markadan bazıları için forumlarda yazılan mesajlar yersiz ve tamamen marka fanatikliği duygularıyla yazılmakta..
Kimse bu 4 markadanhewrhangi birisini digerinden ayırmamalı..
Yada birsi ön plana çıkıyor olsa bile diğerlerini karalamak ,kötülemek dogru degil ...

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 17.05.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sonuçta bu 4 markada aynı ülkenin malları.Yani aynı anneden doğmuş çocuklar kardeşler arasına fitne sokmayın Bravo
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vampir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSIN

MesajTarih: 17.05.2007 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Başkan bahsettiğin konuyla ilgili aynı şeyleri az önce 2007 Süperbike Test topiğinde vurguladım.Markaları takım tutar gibi tutmanın mantığını anlayamadım.Herkesin motoru kendisi için en iyisidir.Ne diye bukadar tartışma içine giriliyor.Görende , arkadaşları bu markaların mühendisi yada şirket ortağı zannedecek...
Başa dön
vampir Çevrimdışı vampir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.05.2007 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, Başkanım çok güzel bir konuya değinmişiniz ok. Ama bu, ben kendimi MD de bildim bileli devam eden bir konu ve uyarı sanırım zamansız geç yapılan bir uyarı. Ok yaydan çıkmış bir vaziyette ve kimseyi bu marka fanatikliğinden vazgeçiremeyiz diye düşünüyorum Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 17.05.2007 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, doru soluyon valla baskanım kendı kendımıze gaza gelıyoz hattaga tartısmalar bıle cıkıyo cocuk gıbıyız.. Çok gülüyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 17.05.2007 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, çok haklısın gerçektende hakan,ama NiGhTeXpReSs, in de dediği gibi ok yaydan çıkmış Dil çıkarıyorum
bu arada söylemeden geçemiyeceğim;
r1 den ötesi yoooooooooooooooooook Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, söylediklerinde kesinlikle haklısın, hiç birisi mükemmel deyil hepsinin kusurları var kusursuz olsalar en az iki yılda bir yenilik olmaz zaten hepsinin birbirlerine karşı üstün olan yanları var. fanatik arkadaşlar yıllara göre motorlardaki değişimleri incelerlerse kendileri bunu açık bir şekilde görecekler. hepsini kullandım ve hepsinin birbirlerine olan farklı üstünlükleri var. fanatikk arkadaşlar boşuna bu konuda ısrarcı olmayın.
Başa dön
GSXR61 Çevrimdışı GSXR61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 17.05.2007 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkes birbirini kışkırttığı sürece marka fanatikliği olacaktır Göz kırpıyorum Takım tutmak gibi.Kimse takımına laf attırmaz.Hemen savunmak ister Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 17.05.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, valla yine hondayı başa suzukiyi sona koymusun alfabetik sıra ile olsun lütfen yaptıgın sıralamanın altında birşeyler yatmıyordur umarım suzukiyi başa korsan daha iyi olurdu Çok gülüyorum

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

sıralamanın yeniden yapılmasını talep ediyorun şaibe var bu sıralamada suzuki başta olmalıydı

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

marka fanatikligi var yine Çok gülüyorum
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaplanmn
Üye
Üye

MesajTarih: 18.05.2007 - 08:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şöyle bir gerçek var:bu tür forumlar,motosikletler hakkında oldukça yetkin bilgilere sahip olan bazı arkadaşlarımızı barındırmaktadır.Gerçekten öyle şahane bir bilgi birikimleri var ki ve bazen yazıları öyle teknik kelimelerle donatıyorlar ki sıradan amatör bir motorcu anlamakta güçlük çekebiliyor.
İkincisi burası bir motosiklet sitesi...Burada oturup Nihat Doğan-Seda Sayan ikileşmesini(?) tartışacak değiliz değil mi?Hatta bırakın tek tek markaları,markalar içinde tek tek modeller bile tartışılıyor,tartışılmalıdır.
Öyle geleni öv, gideni öv, "bütün markalar başımızın tacıdır" falan yok öyle...
Üçüncüsü bu tür forumların çekiciliği paylaşımlar ve tartışmalardan ileri gelmektedir.Son derece doğaldır ki bu tartışmalara fanatikler de katılacaktır.Hem "motor bir tutkudur,yaşam biçimidir" diyeceğiz hem de "arkadaşlar,markaların birbirinden üstünlüğü yoktur" diyeceğiz.Oldu mu şimdi?
O yüzden topiği açan abimizin haklı olduğu noktalar olduğu gibi,olmadığı noktalar da var.Aynı nedenden dolayı bazı arkadaşlarımız gibi "saygıdeğer başkanım sen her bakımdan çoooooooook haklısın " diyemeyeceğim.
Özetle,"kimse bilip bilmeden motor markaları hakkında atıp tutmasın" cümlesindeki yargı kanımca doğru; "zaten bütün markalar birbirinin aynıdır,tartışıp durmayın" cümlesi ise kanımca son derece yanlıştır ve bir motosiklet forumunda asla kullanılmaması gereken talihsiz bir cümledir.
Başa dön
kaplanmn Çevrimdışı kaplanmn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 18.05.2007 - 08:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600 demiş ki:
Hakan_Dincer, valla yine hondayı başa suzukiyi sona koymusun alfabetik sıra ile olsun lütfen yaptıgın sıralamanın altında birşeyler yatmıyordur umarım suzukiyi başa korsan daha iyi olurdu Çok gülüyorum

Hay allah ya, sabah sabah öldürdün beni gülmekten Çok gülüyorum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 18.05.2007 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO demiş ki:
Herkes birbirini kışkırttığı sürece marka fanatikliği olacaktır Göz kırpıyorum Takım tutmak gibi.Kimse takımına laf attırmaz.Hemen savunmak ister Bravo

Aynen katılıyorum Alkışlıyorum
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 18.05.2007 - 08:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burda tartışmaya sebep olan arkadasların bir çogunun altında race makina bile yok yada varsada taxi olarak kullanıyor adam hayatında makinanın limitleri ne görmemiş,kordona gel deyince anında ama otobana gel deyince yok olan arkadalar!!yada hergün nette resimlere bakıp teknik özelliklere bakıp birazda hayal gucunu koyup çıkıp burda su iyi bu kötü diye test pilotluğu yapan tipler! adam ybr 125 kullanıyor ama race makinaların oturuş pozisyonlarından tut ara hızlanmalarına kadar hepsinde otorite gibi yazılar yazıp bide tartışıyor! 4tane japon markası arasındaki farkı saliselik degerleri kalkışları v.s birbirinden ayırt edecek biri varsa zaten burda ne işi varki?gitsin test pilotluğu yapsın deli paralar kazansın kaldıki o adamı havada kaparlar çünkü dünyanın en ünlü test dergileri bile bu testleri fotosel ile teknolojik ortamlarda pistlerde ve aynı anda yapıyolar! bizim AVCILAR ise pardon GAZCILAR burda cıkp dün bindim X marka DAHA Bİ SERİ YAAA,yada bunun torku biraz az geldi,bunun dengesi biraz bozuk sanki,yaaa YUHHHHH kardesim ya 50tane muhendis yapmış teknoloji harikası bi alet sen çıkp dengesine MOk atıyosun pesss!!! Gülümsüyorum yada hızlanma degerleri 0.5sn altında fark gösteren bu aletleri kullanarak ayırt ediyosun!(son hız fark edilir bu gercek) gerisi hikaye boş muhabbet!
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2007 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet marka fanatikligine son verin..Herkes suzuki alsın olayı kapatalım...
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 18.05.2007 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geç kalınmışta olsa yerinde mudahele umarım sorumsuz yorumların sonu gelir.Nitekim dün x markaya şiir yazan yarın y markayı övebiliyor.Dört japonda segmentlerinde küçük farklarla da olsa değişerek liderliği kapıyor.Bu marka istisnasız son 10 yılın kralı denilebilecek bir durum yok,olamaz da ,sanırım pilotluk yarıştırılyor da markalar bahane ediliyor ,kazasız belasız sürüşler,saygılarımla
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal