Kayıt: Feb 22, 2006 Mesajlar: 1014 Nereden: Yst_Avr ARh(+)
Tarih: 17.05.2007 - 22:57 Mesaj konusu:
10UR1, Daha önce aynı acıyı yaşamış annenin bu sözleri beni derinden yaraladı
Alıntı:
ben ıkıncıye nasıl dayanıcam
Çok üzücü giden gidiyor ama geride kalanlara allah sabır versin çok zor bir durum ateş düştüğü yeri yakar kabullenilebilecek gibi değil bir evladını kazada kaybetmiş bir aile İKİNCİ EVLATTA TOPRAĞA VERİLİYOR okurken ağlamamak için dişlerimi nasıl sıkmışım anlamadım çenemin ağrısına farkettim.
Nedenmi bukadar etkilendim çok uzak değil yaşananlar ben iki abimi kazada kaybettim ve annemide bu evlat acısı yüzünden kaybettim ana yüreği dayanmıyor.Sıkıntıdan dermotomiyozit olmuş nasıl yazıldığını şuan hatırlamıyorum ama kısaca sıkıntıdan karaciğeri bitmiş binde bir olacak birşey.Duvarı nem insanı dert yıkar.Yapmayın arkadaşlar nolur şu kasklarınızı takın korumalarınızı giyin. Kimseyi üzmeye hakkınız yok özellikle hakkını ödeyemeyeceğimiz anne ve babamızı üzmeye. _________________
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3887 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 18.05.2007 - 08:06 Mesaj konusu:
arkadaslar dun aksam saat 9 gıbı ısyerımı kapattıktan sonra hatıce karakaya kardesımızı ege unıversıtesı hastanesıne zıyarete gıttım.kendısı aynı hastanede hemsıre olarak gorevlı oldugu ıcın muhtesem bır ılgı oldugunu gordum..ben gıttıgımde acık yaralarına pansuman yapılıyodu ve morfın vuruluyodu..dıger hemsıre arkadasları hem ıslerını yapıyolardı hemde hatıceyı bır bebek sever edasıyla ıyıles artık sana yakısmıyor dıyıp yuzunu oksuyorlardı..hatıce kardesın bılıncı yerındeydı ama goz kapakları sıs oldugu ıcın acmakta zorluk cekıyordu..ama hatıceye karsı gosterılen sıcak ılgıden dolayı emınımkı hatıce kardes en kısa zamanda bu durumdan kurtulup normal yasantısına donecek dıye umut edıyorum arkadaslar...
doktorundan edındıgım bılgılere goe hatıce karakayanın ıkı bacagında ve ıkı kolunda kırıkların oldugu suan alcıya alındıgını
carpmanın etkısıyle kafa kemıgının on tarafında kırık oldugunu
kafa kemıgının kırılmasıyla beyın dokusunda kontızyon olustugunu
beyın cerrahı ve ortopedı profosorlerınce takıp altında tutuldugunu ogrenmıs bulunmaktayım..
hayatı tehlıkeyı tam olarak atlattı dıyemıyorlar (beyın dokusunda kontızyon olustugundan dolayı)ama ınsallah ıyı olacak dıyebılıyorlar
sımdılık edındıgım bılgıler bunlar arkadaslar..
ılerleyen gunlerde ınsallah guzel haberlerle sızlere bılgı vermek dılegı ıle...
dualarınızı esırgemeyın nıtekım hatıce kardesın suan en cok ıhtıyacı olan sey sızlerın dualarıdır..
kazasız belasız surusler dılerım... _________________
Tarih: 18.05.2007 - 08:12 Mesaj konusu:
Bütün Dualarımız Onunla Her Ne Kadar Kendisini Fazla Tanımasamda Bütün Dualrım Hatice Karakaya İle Olucak.. Ne Olur Sizde Bütün Dualarınızı Ondan Esirgemeyein... _________________ ÖLÜMSE BEDENİNİ TRİBÜNLERDEN AYIRAN RUHUN KALIR YANIMIZDA KAF SİN KAF DİYE HAYKIRANN.......
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 18.05.2007 - 08:14 Mesaj konusu:
en azından bir nebze olsun iyi haber umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur! bu haberlerden gercekten çok sıkıldım artık hergün bir kaza yapıyor kesinlikle özellikle buyuk hacimli makina almak isteyenlere bi ehliyet CC sınırlaması gelmeli bu kazaların çokkk buyuk çogunluğu tecrubesiz kişilerin 600cc ve üzeri race makina kullanmasından kaynaklanıyor.yazık günahh. _________________
ALLAH Rahmet eğlesin,Hatice arkadaşımızında eski sağlığına kavuşması için ellerimizi semaya açtık ...
10UR1, Arkadaşım bizleri haberdar ettiğin için çok saol .. _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
allah rahmet eylesin, ailesi umarım toparlanır. Dün gece de mavişehir girişince bir bisikletliye bir araba çarpmıştı. Toplu taşıma aracındaydım, ilgilenemedim ve akibetini bilmiyorum ama umarım bizim etkilendiğimiz kadar araç sahipleri de bu haberlerden etkilenip, bize daha çok dikkat ediyorlardır. Kardeşimizin mekanı cennet olsun...
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
Hatice kardeşimiz de umarım ağraz kalmadan ayağa kalkar, sağlığına kavuşur. Ama sağlığı yanında kaybı büyük, umarım bedensel acısını yeneceği gibi gönül acısını da yener
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Hatice kardeşimiz de umarım ağraz kalmadan ayağa kalkar, sağlığına kavuşur. Ama sağlığı yanında kaybı büyük, umarım bedensel acısını yeneceği gibi gönül acısını da yener
10UR1, onur abi vermiş olduğun bilgiler için teşekkürler öncelikle . arkadaşımızada acil şifalar diliyorum inş en kısa zamanda sağlığına kavuşur.. _________________
Dün bu haberi öğrendkten sonra içimde anlatılmaz sıkıntı var. çok eskiden tanıdığım bir arkadaşımı kaybetmek acı verici. Telefonculuk döneminde ramis in eski eşi ve benim eşim okul arkadaşı olduğu için görüşüyorduk. Defalarca motorunun arkasında yolculuk ettim. hayatı ve yaşamayı seven kardeşime allahtan rahmet diliyorum. mekanı cennet olsun.bi daha böyle bi yazı yazmamak dileğiyle.
Tarih: 18.05.2007 - 09:21 Mesaj konusu:
Allah yardımcısı olsun isallah biran once iyilesiriz..
dualarımız onunla.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız