Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kaskını kız arkadaşına verdi, hayatını kaybetti

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kaskını kız arkadaşına verdi, hayatını kaybetti

Kaskını kız arkadaşına verdi, hayatını kaybetti
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 17.05.2007 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, Ağlıyorum Daha önce aynı acıyı yaşamış annenin bu sözleri beni derinden yaraladı
Alıntı:

ben ıkıncıye nasıl dayanıcam

Çok üzücü giden gidiyor ama geride kalanlara allah sabır versin çok zor bir durum ateş düştüğü yeri yakar kabullenilebilecek gibi değil bir evladını kazada kaybetmiş bir aile İKİNCİ EVLATTA TOPRAĞA VERİLİYOR okurken ağlamamak için dişlerimi nasıl sıkmışım anlamadım çenemin ağrısına farkettim.
Nedenmi bukadar etkilendim çok uzak değil yaşananlar ben iki abimi kazada kaybettim ve annemide bu evlat acısı yüzünden kaybettim ana yüreği dayanmıyor.Sıkıntıdan dermotomiyozit olmuş nasıl yazıldığını şuan hatırlamıyorum ama kısaca sıkıntıdan karaciğeri bitmiş binde bir olacak birşey.Duvarı nem insanı dert yıkar.Yapmayın arkadaşlar nolur şu kasklarınızı takın korumalarınızı giyin. Kimseyi üzmeye hakkınız yok özellikle hakkını ödeyemeyeceğimiz anne ve babamızı üzmeye.Ağlıyorum Ağlıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 18.05.2007 - 08:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar dun aksam saat 9 gıbı ısyerımı kapattıktan sonra hatıce karakaya kardesımızı ege unıversıtesı hastanesıne zıyarete gıttım.kendısı aynı hastanede hemsıre olarak gorevlı oldugu ıcın muhtesem bır ılgı oldugunu gordum..ben gıttıgımde acık yaralarına pansuman yapılıyodu ve morfın vuruluyodu..dıger hemsıre arkadasları hem ıslerını yapıyolardı hemde hatıceyı bır bebek sever edasıyla ıyıles artık sana yakısmıyor dıyıp yuzunu oksuyorlardı..hatıce kardesın bılıncı yerındeydı ama goz kapakları sıs oldugu ıcın acmakta zorluk cekıyordu..ama hatıceye karsı gosterılen sıcak ılgıden dolayı emınımkı hatıce kardes en kısa zamanda bu durumdan kurtulup normal yasantısına donecek dıye umut edıyorum arkadaslar...
doktorundan edındıgım bılgılere goe hatıce karakayanın ıkı bacagında ve ıkı kolunda kırıkların oldugu suan alcıya alındıgını Üzgünüm
carpmanın etkısıyle kafa kemıgının on tarafında kırık oldugunu Üzgünüm
kafa kemıgının kırılmasıyla beyın dokusunda kontızyon olustugunu Üzgünüm
beyın cerrahı ve ortopedı profosorlerınce takıp altında tutuldugunu ogrenmıs bulunmaktayım..
hayatı tehlıkeyı tam olarak atlattı dıyemıyorlar (beyın dokusunda kontızyon olustugundan dolayı)ama ınsallah ıyı olacak dıyebılıyorlar Üzgünüm
sımdılık edındıgım bılgıler bunlar arkadaslar..
ılerleyen gunlerde ınsallah guzel haberlerle sızlere bılgı vermek dılegı ıle...
dualarınızı esırgemeyın nıtekım hatıce kardesın suan en cok ıhtıyacı olan sey sızlerın dualarıdır..
kazasız belasız surusler dılerım...

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mice_of_autobahn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: autobahn

MesajTarih: 18.05.2007 - 08:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yardımcısı olsun...işallah kısa zamanda toparlanır..
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 18.05.2007 - 08:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, vermiş olduğun bilgiler için çok saol Bravo umarım hatice bir an önce eski sağlığına kavuşur.

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 18.05.2007 - 08:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bütün Dualarımız Onunla Her Ne Kadar Kendisini Fazla Tanımasamda Bütün Dualrım Hatice Karakaya İle Olucak.. Ne Olur Sizde Bütün Dualarınızı Ondan Esirgemeyein...

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 18.05.2007 - 08:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en azından bir nebze olsun iyi haber umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur! bu haberlerden gercekten çok sıkıldım artık hergün bir kaza yapıyor kesinlikle özellikle buyuk hacimli makina almak isteyenlere bi ehliyet CC sınırlaması gelmeli bu kazaların çokkk buyuk çogunluğu tecrubesiz kişilerin 600cc ve üzeri race makina kullanmasından kaynaklanıyor.yazık günahh. İstemiyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2007 - 08:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH Rahmet eğlesin,Hatice arkadaşımızında eski sağlığına kavuşması için ellerimizi semaya açtık ...

10UR1, Arkadaşım bizleri haberdar ettiğin için çok saol ..
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 18.05.2007 - 08:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, verdiğin biligiler için teşekkürler. Anı yaşamış gibi oldum. İçim ezildi. Ağlıyorum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yeschim
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.05.2007 - 08:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah yardımcısı olsun yakınında değilim ki gidip moral vereyim Üzgünüm
Dua ediyorum, çok geçmiş olsun Üzgünüm
Başa dön
yeschim Çevrimdışı yeschim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 18.05.2007 - 08:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başımız sagolsun arkadaşlar Üzgünüm
izmirliavukat
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.05.2007 - 08:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin, ailesi umarım toparlanır. Dün gece de mavişehir girişince bir bisikletliye bir araba çarpmıştı. Toplu taşıma aracındaydım, ilgilenemedim ve akibetini bilmiyorum ama umarım bizim etkilendiğimiz kadar araç sahipleri de bu haberlerden etkilenip, bize daha çok dikkat ediyorlardır. Kardeşimizin mekanı cennet olsun...

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

Hatice kardeşimiz de umarım ağraz kalmadan ayağa kalkar, sağlığına kavuşur. Ama sağlığı yanında kaybı büyük, umarım bedensel acısını yeneceği gibi gönül acısını da yener Ağlıyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Hatice kardeşimiz de umarım ağraz kalmadan ayağa kalkar, sağlığına kavuşur. Ama sağlığı yanında kaybı büyük, umarım bedensel acısını yeneceği gibi gönül acısını da yener Ağlıyorum
Başa dön
izmirliavukat Çevrimdışı izmirliavukat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 18.05.2007 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, onur abi vermiş olduğun bilgiler için teşekkürler öncelikle . arkadaşımızada acil şifalar diliyorum inş en kısa zamanda sağlığına kavuşur..
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.05.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, onur inşaallah biran önce iyileşir Ağlıyorum Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
digitim
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 18.05.2007 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün bu haberi öğrendkten sonra içimde anlatılmaz sıkıntı var. çok eskiden tanıdığım bir arkadaşımı kaybetmek acı verici. Telefonculuk döneminde ramis in eski eşi ve benim eşim okul arkadaşı olduğu için görüşüyorduk. Defalarca motorunun arkasında yolculuk ettim. hayatı ve yaşamayı seven kardeşime allahtan rahmet diliyorum. mekanı cennet olsun.bi daha böyle bi yazı yazmamak dileğiyle.
Başa dön
digitim Çevrimdışı digitim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 18.05.2007 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah yardımcısı olsun isallah biran once iyilesiriz..
dualarımız onunla..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
8. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal