Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - urfalı motordelileri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

urfalı motordelileri

urfalı motordelileri
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
afatali
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: sanlıurfa

MesajTarih: 23.04.2007 - 07:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing demiş ki:
musty_gsx-r600, kardeş şanslısın Bravo bende 1. zırhlı tugayda yapmıştım hazerfan'ın orda çok güzel oluyor valla mükemmel insanın kanı kaynıyor bol bol hayal kurmanı tavsiye ederim Çoook seviyorum
slm arkadaşım ben sana hergun ses dınletenım gel bırgun yarışlarıma gotureyım yarışçı afat ıstersen ara benı 3133006

Son Mesajdan 17 dakika sonra eklendi:

bu hafta sonu ara gezdıreyım senı urfalı afat

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
afatali Çevrimdışı afatali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
madyes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MOTOR DİYARI...

MesajTarih: 24.04.2007 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gel tesker gelllll e bıuraz ses duyda motora sevgın artsın kardeşş Alkışlıyorum hayırlı teskerelerr kolay gelsınnn
Başa dön
madyes Çevrimdışı madyes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
musty_gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us" alt="" border="0" />

Nereden: BALIKESYR/EDREMYT

MesajTarih: 06.05.2007 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

urfa dağlarında gezer bi caeylan...merhaba sevgili m.d öncelikle herkesi selamlıyorum... ...CABAL, kardesim hiç gerek yoktu ne zahmet ettinnn ben aradım o numarayı ama bi adam çıktı bende motor falan yok dedi

neyse ben gezmek için değil zaten tanısmak için aramıstım..

m.d delileri siz rahat uyuyun diye askerlik yapıyorum ha..yoksa çekilmez böle motorsuz ortamsız ailesiz askerlik...ama şaka bi yana

hersey vatan içinnn...su askerliği hayırlısıyla bitireyimm hersey çok ii olacak motorumla önce bi tr turu yapacam askerdeki arkadaslara söz verdimmm...
yanımdada alırım bizim tayfayı oluruz 8-10 motor turlarızzz
offf offf biran önce bitsin su askerlik bunaldımmm çok sıcak urfa yawwww
Başa dön
musty_gsx-r600 Çevrimdışı musty_gsx-r600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motodeli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şanlıuRfa

MesajTarih: 06.05.2007 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş hayırlı teskereler. valla sen şanslısın biz dagbaşında yaptık askerliği. değil motosiklet , imsan yüzüne hasrettik Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: PEYGAMBERLER DİYARI Ş.URFA

MesajTarih: 06.05.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam herkese balıkesirli arkadaş cabalı aramış kardeşim o adam dediğin kişide ben oluyorum Gülümsüyorum) motorumda yok tel numarasıda benim kendi telim Gülümsüyorum)
Başa dön
CABAL Çevrimdışı CABAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
yuvammotor
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ?.urfa

MesajTarih: 17.05.2007 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok haklısın kardeşş Ağlıyorum Dans
motodeli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şanlıuRfa

MesajTarih: 17.05.2007 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yuvammotor demiş ki:
cok haklısın kardeşş Ağlıyorum Dans

yalçın ustaa. seni tanımayanlarda var Gülümsüyorum tanışalım topiğine bi şeyler yazzzz Delirdim Dans
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ?.urfa

MesajTarih: 18.05.2007 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkesle tanısalım OK

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

kapımız herkese acık buyrun s. urfada yalcın usta kanberye mah maılcapar cad no 17,a butun motor delısı arkadasları beklerım tum turkıyedekılerı ok mı eyer bu notumu hakan bey okursa bana motor delısı logosundan 20 adet ısteyın parası neyse ok s.urfadan ıyı gaz cevırmeler Bravo
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 18.05.2007 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah hayırlı teskereler versin...Sayılı gün çabuk geçer kavuşursun motoruna Bravo

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
afatali
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.05.2007 - 08:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kolaylık versin mustafa kardessss
Başa dön
musty_gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us" alt="" border="0" />

Nereden: BALIKESYR/EDREMYT

MesajTarih: 20.05.2007 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

afataliyle takılıyoz hafta sonları otbana draglara gidiyoruzzz..askerde bile motorculuğa devam yane...cabal kanka senle yanıssakya yahu bende de motor yok suan...neyse askerlik bozuyo işi ama napalım vatan borcu...motorcu camiası geceleri rahat gazlasın diye askerlik yapıyorum.

ahhh ahhh ne ortamlar bırakıp geldim su askere motorlar hatunlar neyse şafakkk :257
Başa dön
musty_gsx-r600 Çevrimdışı musty_gsx-r600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 20.05.2007 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

musty_gsx-r600, acını anlıyabılıorum aynı seyı bnde yasıyacaım yakındır Çok gülüyorum

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
afatali
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.05.2007 - 09:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
Forza99
Üye
Üye

MesajTarih: 20.05.2007 - 09:36    Mesaj konusu: Re: urfalı motordelileri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

musty_gsx-r600 demiş ki:

bu arada şafak çok karanlık 300 falan herhalde

Bitmez dostum senin askerliğin... Delirdim

Biter biter merak etme...

Neticede zaman akıp gidiyor..

Bir yılın kıymetini sınıfta kalan öğrenci bilir..

Bir ayın kıymetini tezkere sayan asker bilir..

Bir günün kıymetini gece karakolda sabahlayan bilir..

Bir saatın kıymetini, saatını geriye almayı unutup da sınavı kaçıran bilir..

Bir dakikanın kıymetini uçağı kaçıran bilir..

Bir saniyenin kıymetini de Motosiklet kazasından kılpayı yırtan bilir...

Sen bu arada bol bol düşün... Normal zamanlarda düşünmediğin şeyleri düşünüyorsun askerde..

Hadi hayırlı tezkereler..
Başa dön
Forza99 Çevrimdışı Forza99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: PEYGAMBERLER DİYARI Ş.URFA

MesajTarih: 24.05.2007 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asker kardeşim sen bana hangi saatlerde dışarı cıkarsın bildir eğe müsaitsem senle kaynaşalım artık
Başa dön
CABAL Çevrimdışı CABAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal