spawn kardeşim olayları kendi açından değerlendirmektesin.sana şuan cevap vermiyorum.arkadaşım var onun iiçin sordum o dedi çünkü bana araştır diye bende buraya danıştım.yargısız infaz yapma beni kızdırma _________________ motorculuk felsefesine göre hızlı yaşa genç ölki cesedin genç olsun dime
Tarih: 18.05.2007 - 07:52 Mesaj konusu:
motorcu_seyhan_250_arda, Kardeşim Bu Sitede Moderatör Olmak Talebinde Bulunuyosun.. Ama Bi Moderatörün İlk Görevi Seni Durdurmak Olmalı Önüne Gelen Her Şeye Topic Açıyorsun Ayrıca TMF nin Sitesini Nasıl Bulacağını Bile Başkalarından Öğrenmek İstiyosun.. Amacım Seni Küçük Düşürmek Vs. Değil.. Ama Biraz Dikkat Etsen İyi Olur Dostum... _________________ ÖLÜMSE BEDENİNİ TRİBÜNLERDEN AYIRAN RUHUN KALIR YANIMIZDA KAF SİN KAF DİYE HAYKIRANN.......
Tarih: 18.05.2007 - 08:09 Mesaj konusu:
motorcu_seyhan_250_arda,
şimdiye kadar açtığın birçok topiğe denkgeldim ve okudum. inan bana ne bir faydasını gördüm ve bu topikleri niye açıyosun onu bile anlamadım. garip garip motor kullanımıyla alakalı en basit şeyleri bile sormak için topic açtın.yanlış hatırlamıyorsam vites nasıl değiştirlir diye bile topic açmıştın. bence lüzumsuz şeyler hakkında topic açıp milletin zamanını harcayacağına , oturup araştırma yapsan topiğe gerek kalmadan sorularına cevap bulursun.
daha bilinçlendirici ve faydalı olacak topicler açman dileğiyle _________________ ybr 125 2005
olma keser gibi hep bana hep bana, ol testere gibi bir sana bir bana.
Ya boş konular hakkında hiç araştırma yapmadan yeni konular açıyorsun lütfne biraz objektif bak kendine...
Yav son günlerde bi ayar verme modası çoktı.Be güzel insan,be mümtaz şahsiyet,be güzide arkadaş madem boş bir konu, niye cevap verirsin;niye ayar verme zorunluluğunda hissediyorsun kendini;kendi psikolojini bu şekilde mi tatmin etmeye çalışıyorsun,Allah Allah yav.Bakıyorum bu arkadaş ne zaman bir başlık açsa bazıları hurraaaaa,hücum.Yok efendim ne boş bir insansın,yok efendim seni bize parayla mı verdiler,seni buraya sınavla mı aldılar...
Topiği açan arkadaş belli ki çok hevesli...Bu hevesten ileri gelen heyecanla olur olmaz işler yapabiliyor.Fakat tutup da adama ayar vermek bana düşmez.Neticede bu onun tercihi...Ben en fazla topiğine entry girmeyip görmezden gelirim, o kadar.Daha fazlası benim haddime değildir.
Herkesten özür diliyorum,lütfen kimse kusura bakmasın.Sadece biraz daha anlayış dileniyorum.Herkes için;zira bir gün mutlaka senin de birilerinin anlayışına ihtiyacın olur.Tekrar özür...
Tarih: 23.05.2007 - 22:35 Mesaj konusu:
kaplanmn, Burada Hiç Kimse Kendi Piskolojisini Bu Şekilde Tatmin Etmiyorr Biz Sadece Bazı Basit Şeylere İnternetten VE Bu Forum İçinden Araştırarak Bulmasını Ve Topicleri Olup Olmadık Kirlenmemesinden Yanayız O Yüzdenn... Burda Herkes Gayet Düzgün İnsanlar Var Ve Kimsenin Kötü Niyetle Yaklaştığını Zannetmiyorum... _________________ ÖLÜMSE BEDENİNİ TRİBÜNLERDEN AYIRAN RUHUN KALIR YANIMIZDA KAF SİN KAF DİYE HAYKIRANN.......
Ya boş konular hakkında hiç araştırma yapmadan yeni konular açıyorsun lütfne biraz objektif bak kendine...
Yav son günlerde bi ayar verme modası çoktı.Be güzel insan,be mümtaz şahsiyet,be güzide arkadaş madem boş bir konu, niye cevap verirsin;niye ayar verme zorunluluğunda hissediyorsun kendini;kendi psikolojini bu şekilde mi tatmin etmeye çalışıyorsun,Allah Allah yav.Bakıyorum bu arkadaş ne zaman bir başlık açsa bazıları hurraaaaa,hücum.Yok efendim ne boş bir insansın,yok efendim seni bize parayla mı verdiler,seni buraya sınavla mı aldılar...
Topiği açan arkadaş belli ki çok hevesli...Bu hevesten ileri gelen heyecanla olur olmaz işler yapabiliyor.Fakat tutup da adama ayar vermek bana düşmez.Neticede bu onun tercihi...Ben en fazla topiğine entry girmeyip görmezden gelirim, o kadar.Daha fazlası benim haddime değildir.
Herkesten özür diliyorum,lütfen kimse kusura bakmasın.Sadece biraz daha anlayış dileniyorum.Herkes için;zira bir gün mutlaka senin de birilerinin anlayışına ihtiyacın olur.Tekrar özür...
Ayar verme modası için geç bir cvp oldu ama kusura bakma...MAdem ben yargılayamıyorum senin de şu an yaptığın beni yargılamak oluyor Buyrun burdan yakın...Her hangi kötü bir üslup kullanmadım...Psikolojime gelince ayarlayacak başka şeyler buluyorum rahat ol _________________
arkadaşlar bir arkadaşım için soruyorum.kendisinin motoru var ve motorlara çok düşkün.yani yanından motor geçerken keşke benimde motorum şuan altımda olsaydı diyor çokta iyi sürüyor.şuan kendisinde chopper türü motor var.bana dedide bu sitede yaz diye acaba arkadaş için ilerde yarışlara katılmasını önerirmisiniz motorcu arkadaşlarım.şartlar nelerdir ben sizden onu istiyorum.
ahahah
bu anlattığın kişi sen değilsen dişimi kırarım.
insanlar dalga geçmesin diye mi arkadaşının hikayesiymiş gibi gösterdin olayı kim niye dalga geçsin..
Önyargılı olmuş bence...
Kişileri rencide etmemek lazım kanaatindeyim.....
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız