Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arkadaşlar sadece tecrübeli kullanıcılar cevaplasın

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arkadaşlar sadece tecrübeli kullanıcılar cevaplasın

arkadaşlar sadece tecrübeli kullanıcılar cevaplasın
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spawn kardeşim olayları kendi açından değerlendirmektesin.sana şuan cevap vermiyorum.arkadaşım var onun iiçin sordum o dedi çünkü bana araştır diye bende buraya danıştım.yargısız infaz yapma beni kızdırma Sinirlendim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
herkucuk
Üye
Üye

Nereden: manisa-turgutlu

MesajTarih: 17.05.2007 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu_seyhan_250_arda, Soruların bazen beni hayretler içerisinde bırakıyor.. Şok oldum

Büyümesine çok az kaldı
Başa dön
herkucuk Çevrimdışı herkucuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 18.05.2007 - 07:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu_seyhan_250_arda, Kardeşim Bu Sitede Moderatör Olmak Talebinde Bulunuyosun.. Ama Bi Moderatörün İlk Görevi Seni Durdurmak Olmalı Önüne Gelen Her Şeye Topic Açıyorsun Ayrıca TMF nin Sitesini Nasıl Bulacağını Bile Başkalarından Öğrenmek İstiyosun.. Amacım Seni Küçük Düşürmek Vs. Değil.. Ama Biraz Dikkat Etsen İyi Olur Dostum...

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ondeer
Üye
Üye

Nereden: ESKİŞEHİR

MesajTarih: 18.05.2007 - 08:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu_seyhan_250_arda,
şimdiye kadar açtığın birçok topiğe denkgeldim ve okudum. inan bana ne bir faydasını gördüm ve bu topikleri niye açıyosun onu bile anlamadım. garip garip motor kullanımıyla alakalı en basit şeyleri bile sormak için topic açtın.yanlış hatırlamıyorsam vites nasıl değiştirlir diye bile topic açmıştın. bence lüzumsuz şeyler hakkında topic açıp milletin zamanını harcayacağına , oturup araştırma yapsan topiğe gerek kalmadan sorularına cevap bulursun.
daha bilinçlendirici ve faydalı olacak topicler açman dileğiyle

inadına kırmızı
Başa dön
ondeer Çevrimdışı ondeer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 18.05.2007 - 08:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle biraz araştırmacı olalım arkadaşlar
kaplanmn
Üye
Üye

MesajTarih: 18.05.2007 - 08:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ya boş konular hakkında hiç araştırma yapmadan yeni konular açıyorsun lütfne biraz objektif bak kendine...

Yav son günlerde bi ayar verme modası çoktı.Be güzel insan,be mümtaz şahsiyet,be güzide arkadaş madem boş bir konu, niye cevap verirsin;niye ayar verme zorunluluğunda hissediyorsun kendini;kendi psikolojini bu şekilde mi tatmin etmeye çalışıyorsun,Allah Allah yav.Bakıyorum bu arkadaş ne zaman bir başlık açsa bazıları hurraaaaa,hücum.Yok efendim ne boş bir insansın,yok efendim seni bize parayla mı verdiler,seni buraya sınavla mı aldılar...

Topiği açan arkadaş belli ki çok hevesli...Bu hevesten ileri gelen heyecanla olur olmaz işler yapabiliyor.Fakat tutup da adama ayar vermek bana düşmez.Neticede bu onun tercihi...Ben en fazla topiğine entry girmeyip görmezden gelirim, o kadar.Daha fazlası benim haddime değildir.

Herkesten özür diliyorum,lütfen kimse kusura bakmasın.Sadece biraz daha anlayış dileniyorum.Herkes için;zira bir gün mutlaka senin de birilerinin anlayışına ihtiyacın olur.Tekrar özür...
Başa dön
kaplanmn Çevrimdışı kaplanmn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2007 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ne yapsam hep olumsuz düşünüyor md Şok oldum
TumaySky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.05.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir kahve içseydi daha iyi olmazmıydı ?
Başa dön
TumaySky Çevrimdışı TumaySky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 23.05.2007 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaplanmn, Burada Hiç Kimse Kendi Piskolojisini Bu Şekilde Tatmin Etmiyorr Biz Sadece Bazı Basit Şeylere İnternetten VE Bu Forum İçinden Araştırarak Bulmasını Ve Topicleri Olup Olmadık Kirlenmemesinden Yanayız O Yüzdenn... Burda Herkes Gayet Düzgün İnsanlar Var Ve Kimsenin Kötü Niyetle Yaklaştığını Zannetmiyorum...

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 27.09.2007 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaplanmn demiş ki:
Alıntı:

Ya boş konular hakkında hiç araştırma yapmadan yeni konular açıyorsun lütfne biraz objektif bak kendine...

Yav son günlerde bi ayar verme modası çoktı.Be güzel insan,be mümtaz şahsiyet,be güzide arkadaş madem boş bir konu, niye cevap verirsin;niye ayar verme zorunluluğunda hissediyorsun kendini;kendi psikolojini bu şekilde mi tatmin etmeye çalışıyorsun,Allah Allah yav.Bakıyorum bu arkadaş ne zaman bir başlık açsa bazıları hurraaaaa,hücum.Yok efendim ne boş bir insansın,yok efendim seni bize parayla mı verdiler,seni buraya sınavla mı aldılar...

Topiği açan arkadaş belli ki çok hevesli...Bu hevesten ileri gelen heyecanla olur olmaz işler yapabiliyor.Fakat tutup da adama ayar vermek bana düşmez.Neticede bu onun tercihi...Ben en fazla topiğine entry girmeyip görmezden gelirim, o kadar.Daha fazlası benim haddime değildir.

Herkesten özür diliyorum,lütfen kimse kusura bakmasın.Sadece biraz daha anlayış dileniyorum.Herkes için;zira bir gün mutlaka senin de birilerinin anlayışına ihtiyacın olur.Tekrar özür...

Ayar verme modası için geç bir cvp oldu ama kusura bakma...MAdem ben yargılayamıyorum senin de şu an yaptığın beni yargılamak oluyor Göz kırpıyorum Buyrun burdan yakın...Her hangi kötü bir üslup kullanmadım...Psikolojime gelince ayarlayacak başka şeyler buluyorum rahat ol Beğenmedim

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 27.09.2007 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Forza99 demiş ki:
O arkadaşına sahip ol... Bu ruh hali ile bi sakatlak yapacaktır kesin... İstemiyorum

Allah senin iyiligini versin... Çok gülüyorum
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 27.09.2007 - 01:25    Mesaj konusu: Re: arkadaşlar sadece tecrübeli kullanıcılar cevaplasın Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

-spawn- demiş ki:
motorcu_seyhan_250_arda demiş ki:
arkadaşlar bir arkadaşım için soruyorum.kendisinin motoru var ve motorlara çok düşkün.yani yanından motor geçerken keşke benimde motorum şuan altımda olsaydı diyor çokta iyi sürüyor.şuan kendisinde chopper türü motor var.bana dedide bu sitede yaz diye acaba arkadaş için ilerde yarışlara katılmasını önerirmisiniz motorcu arkadaşlarım.şartlar nelerdir ben sizden onu istiyorum.

ahahah Çok gülüyorum
bu anlattığın kişi sen değilsen dişimi kırarım.
insanlar dalga geçmesin diye mi arkadaşının hikayesiymiş gibi gösterdin olayı Gülümsüyorum kim niye dalga geçsin..

Önyargılı olmuş bence...

Kişileri rencide etmemek lazım kanaatindeyim.....

İstemiyorum
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 27.09.2007 - 02:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel tartışma olmuş. Eğitici, seviyeli,kibar,.. İşte böyle arkadaşlar? Tartışmalar "kiminki daha büyük" boyutuna gelince işe yaramıyor zaten.
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.10.2007 - 07:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ogz_r1 demiş ki:
Türkiye de işler para ile döner paran varsa gir pist e at turunu

Aynen katılıyorum, yarışlara bir bak vermiş parayı çekmiş tulumları dönüyor pistte çoğunu gömlek şortla yalarsın.
Başa dön
blt69 Çevrimdışı blt69 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 07.10.2007 - 08:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arda-90 hortladımı ne Delirdim
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal