Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sizce 220 km/h yapar mı ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sizce 220 km/h yapar mı ?

sizce 220 km/h yapar mı ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
20de20
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 19.05.2007 - 06:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:Kadranda yazan 220 dir ve sadece ordaki yaıda kalır oda 220 değil 120 km sürat yapsın öpsün başına koysun
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hera09
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ada

MesajTarih: 19.05.2007 - 06:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne 220 si yahu olsa olsa en fazla 120 yapar. Beğenmedim
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 23.05.2007 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mümkün değildir olamazda sen boşver km aldanma yapacağı enfazla iniş aşşağı oda 130 dahası yokkkkkkkkkkkkk Delirdim Delirdim Delirdim Dans Dans
Başa dön
tnevel Çevrimdışı tnevel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 23.05.2007 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya bu motorun kadranıda 220 ama 150 cc scooterlar geçiyo sakın aldanıpta lamayn ?
Başa dön
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 23.05.2007 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok be aslan o motordan cacık olmaz yawwww. Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
theplayrabbit Çevrimdışı theplayrabbit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ILoveBass
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyatağı

MesajTarih: 23.05.2007 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor değil ya sadece vitesli scooter desek daha iyi Beğenmedim
Başa dön
ILoveBass şimdi Çevrimiçi ILoveBass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
smallboy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KUŞADASI

MesajTarih: 23.05.2007 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o motor 220 yapsın,taksimde eşşek ile nikah kıydırmazsam ne olayım Delirdim
Başa dön
smallboy Çevrimdışı smallboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
md27
Üye
Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 23.05.2007 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bakıyorumda cevap yazan arkadaşlar hep kullanmayıp sağsan soldan duyma bilgilerle yazı yazı yazıyor bu konuya. Hiç kullananların fikrini sordunuz mu? Ben kullanıcısıyım ve bu sadece kubaya ait değil. Çelikmotor, Aroramotor,Ramzeymotor,Kubamotor,Sanitomotor; bu motorların distribitörleri.Bu motor aslen Avustralyan menşeeli Skyjet firmasının, Çin de ki fabrikalarında yapılan bir motor.Çin de Skyjet,Xgjao,yuan diye farklı adlarla, farklı fabrikalardan tüm dünyaya dağıtılıyor.Şurası da bir gerçek ki; Hondayla kıyaslanamayacak dercede kalite farkı var. Honda bir dünya markası kendini ispat etmiş.Bu adamlarda sadece bu motorun Türkiye de olmayan versiyonunu taklit yapmışlar. Cbr 150 nin, Cbr 125 değil. Google biraz araştırırsanız sanırım göreceksiniz.
Ha bu motor 220 km/h yapar mı? diye. O firmanın yanlışlığı bence ama kadranda 220 km/h var 90 km/h max speed diyen diğer yukarıda saydığım distribitör firmalar da var.Bu motorun göstergeleri genelde fazla gösteriyo hemen bir arabayla ölçtüm. ve ybr ile de ölçtüm ama japon yapımı olanla. 10 km/h fazla gösteriyor benimkisi.Tek kusuru titremesi çok fazla. Öyleki her hafta sonu vida ve somunları kontrol ediyorum. Ancak çözümü yok değil. Dişliyi bir diş büyüterek bu sorunu tam olmasada kısmen çözebiliyorlar.Bu motor max gerçek km/h olarak 130-140 km/h arası hız yapıyor.140 km/h redline da vuruyor.11500 devir de ise 130 km/h vuruyo yani red line çizgisinine varmadan(çok yakın)Ama o süratte motor da mükemmel bir titreşim var. herkese sevgiler saygılar. tekeriniz yola düz bassın
Başa dön
md27 Çevrimdışı md27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 23.05.2007 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kendini yırtsa 130 kardeşim denedik başka gitmiyo cbr 125 taklidi sitede ara çok bulursun bunlardan Delirdim
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reo
Üye
Üye

MesajTarih: 30.05.2007 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md27 kardesim agzına saglık. gercekci ve dogru sozleri cok da yerinde kullanmıssın.

yoksa sen antepli misin Göz kırpıyorum
Başa dön
reo Çevrimdışı reo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2007 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motor değil 220.. 120 yapsın ben kendime benzin döküp yakarım yakarım
alp45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 31.05.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla biraz zor yapar hemde 150cc valla allah akıl fikir versin
Başa dön
alp45 Çevrimdışı alp45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ILoveBass
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyatağı

MesajTarih: 31.05.2007 - 07:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten samalamışlar diyebilirim yada bunlar bizi kek sanıyor. herneyse ilginç Dil çıkarıyorum

1949 650cc 6T Triumph Thunderbird
Başa dön
ILoveBass şimdi Çevrimiçi ILoveBass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 31.05.2007 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapar yapar, ama geri viteste yapar Dil çıkarıyorum
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
TurKWoLf
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 31.05.2007 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motor 200 vursun yolda gıderken parcaları havada ucar be Çok gülüyorum Dans
Başa dön
TurKWoLf Çevrimdışı TurKWoLf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal