:Kadranda yazan 220 dir ve sadece ordaki yaıda kalır oda 220 değil 120 km sürat yapsın öpsün başına koysun _________________ 1997 mz 301, 1998 yamaha tdm 850, 2007 honda cbr 1100xx...
Tarih: 23.05.2007 - 20:32 Mesaj konusu:
bakıyorumda cevap yazan arkadaşlar hep kullanmayıp sağsan soldan duyma bilgilerle yazı yazı yazıyor bu konuya. Hiç kullananların fikrini sordunuz mu? Ben kullanıcısıyım ve bu sadece kubaya ait değil. Çelikmotor, Aroramotor,Ramzeymotor,Kubamotor,Sanitomotor; bu motorların distribitörleri.Bu motor aslen Avustralyan menşeeli Skyjet firmasının, Çin de ki fabrikalarında yapılan bir motor.Çin de Skyjet,Xgjao,yuan diye farklı adlarla, farklı fabrikalardan tüm dünyaya dağıtılıyor.Şurası da bir gerçek ki; Hondayla kıyaslanamayacak dercede kalite farkı var. Honda bir dünya markası kendini ispat etmiş.Bu adamlarda sadece bu motorun Türkiye de olmayan versiyonunu taklit yapmışlar. Cbr 150 nin, Cbr 125 değil. Google biraz araştırırsanız sanırım göreceksiniz.
Ha bu motor 220 km/h yapar mı? diye. O firmanın yanlışlığı bence ama kadranda 220 km/h var 90 km/h max speed diyen diğer yukarıda saydığım distribitör firmalar da var.Bu motorun göstergeleri genelde fazla gösteriyo hemen bir arabayla ölçtüm. ve ybr ile de ölçtüm ama japon yapımı olanla. 10 km/h fazla gösteriyor benimkisi.Tek kusuru titremesi çok fazla. Öyleki her hafta sonu vida ve somunları kontrol ediyorum. Ancak çözümü yok değil. Dişliyi bir diş büyüterek bu sorunu tam olmasada kısmen çözebiliyorlar.Bu motor max gerçek km/h olarak 130-140 km/h arası hız yapıyor.140 km/h redline da vuruyor.11500 devir de ise 130 km/h vuruyo yani red line çizgisinine varmadan(çok yakın)Ama o süratte motor da mükemmel bir titreşim var. herkese sevgiler saygılar. tekeriniz yola düz bassın
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız