Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ***MD grup gezisi kuralları.***

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

***MD grup gezisi kuralları.***

***MD grup gezisi kuralları.***
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hayta_ist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 25.04.2007 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten grup için gerekli bilgiler yani güvenlik ve düzen açısından tebrikler iyi bir çalışma olmuş Alkışlıyorum
Başa dön
hayta_ist Çevrimdışı hayta_ist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 27.04.2007 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seho
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.05.2007 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık abi çok güzel olmuş teşekkürler Bravo
Başa dön
seho Çevrimdışı seho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beatlemania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KUŞADASI

MesajTarih: 19.05.2007 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet hakan abi ellerine sağlık bütün kuralları zevkle okudum güzel olmuş Alkışlıyorum Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
beatlemania Çevrimdışı beatlemania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.05.2007 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler başkanım...çok güzel uygulamalı bi anlatım olmuş...ellerinize sağlık...

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
beatlemania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KUŞADASI

MesajTarih: 01.06.2007 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeğine sağlık
Alkışlıyorum Bravo
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 01.06.2007 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum süperr ancak bizi bu acemilikten siz aydınlatırsınız sizde olmasanız Dans Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 01.06.2007 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Black_Rider,
Alıntı:

bu sanırım tay tay gezi için kurallar. ben başka bir şeyi sorucam, uzun mesafade süratli kullanımda nasıl gidilmelidir? mesela ist.- edirne 5-6 makine yardırıp gidiceksin nasıl bir düzen olmalı?

Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 01.06.2007 - 14:30    Mesaj konusu: grup sürüşü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence gezi önceleri çalışılması gerekli bi topic eline sağlık başgan Gülümsüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
jean48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 01.06.2007 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakında bizde bu kurallara uymaya başlarız sanırım Bravo bilgiler için teşekkürler hakan abi Alkışlıyorum

BMW F650
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 02.06.2007 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeğinize sağlık kendi adıma çok şey öğrendim.teşekkürler.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sfm2
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 02.06.2007 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş ben motor kazalarınıengeller umarım yoksa bizim aile böyle giderse hep karşı gelecekler Ağlıyorum Ağlıyorum
ondan dolayı destekleyorum çok güzel
oktay2058
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 09.06.2007 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce hiç toplu sürüşe katılmadım. Bu konuyu her an hazır olmak için çeşitli kaynaklardan defalarca okumama rağmen bu kadar canlı Gülümsüyorum ve anlaşılır olarak ilk defa okuyorum. Ellerinize sağlık. Şimdi artık bir toplu sürüşe katılıp bu bilgileri pratiğe dökme zamanıdır
Başa dön
oktay2058 Çevrimdışı oktay2058 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
memolee
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 09.06.2007 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tedbirli şürüş için ii bi ders. sağ olasın devamını bekliyoruz
Başa dön
memolee Çevrimdışı memolee Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
YamahaCryptonR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: AKHİSAR

MesajTarih: 11.06.2007 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlatılabılcek en ii şekılde anlatmışsın hakann abı..tessekkurler Alkışlıyorum
Başa dön
YamahaCryptonR Çevrimdışı YamahaCryptonR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
6. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal