taboostudio, memnun oldum tanıştığımıza. ya beni burda belki taşlayacaksınız, sopayla kovalayacaksınız ama ben motorlara biraz uzak kalıyorum. öncelikle ailem izin vermiyor, kötü haber almak istemediklerini söylüyorlar. ama ondan da önemlisi ben nerdeyse kendimi bir otomobil olarak görüyorum. ne bileyim işte ayağım ağrıyor, aha tekerler yamuldu diyorum, kalabalıkta aralardan yürürken sanki arabayla makas atarmışım gibi yürüyorum. bir ayakkabıdan, cep telefonundan bile otomobil tasarlayabiliyorum kafamda. umutsuz vakayım yani.. (:
yani çok ufak yaştan beri olan tek hobimdir. o yüzdendir ki dayım beni de davet etti ya bu işe. dayımın uzmanlık alanı motorsikletler, benim otomobiller.
Tarih: 18.05.2007 - 20:59 Mesaj konusu:
hmm ama abi benım elimden gelse motor yoluna ölecem sırf o rüzgarı bırkere yedım hala içim de hıssı var ama bı de makine alsam inşallah... _________________ sfm2_sparrow
o aırbrush lı opeli izmir sokaklarında cok gordüm we aynı zamanda alsancak bir adam war inanılmaz dowmeci heryere heryeşi işliyor gibi şeyler duymuştum eline saglık coskun abi fazla soze gerenk yok.
dogboysairbrush, eline saglık kardeşim guzel olmuş...ayda bır ıstanbuldayım ,,tanışırız..
beter_7,tesekkur ederım ama inanılmaza daha cokkk var kardesım..
tşkkr ederim..tabi tanışırız kardeşim istanbul'a geldiğin zaman haberleşiriz görüşürüz
ya millet çekiniyo sanırım sormaya bu işlemin ücreti nedir?fiyatlandırma neye göre oluyo _________________ HARPUT MD
Elazığ motosiklet ve motorsporları klübü
sercenk, işlemın ucretı tamammen işçilikle alakalı..
yapılacak model alan vs..bir motosiklet 500tlyede cıkar komple 2000tlyede..
tamamen yapılacak işe baglı fakat M.D UYELERINE YARI YARIYA... _________________ www.coskunsakre.comcoskunsakre@hotmail.com
0505 673 53 45 - 0535 888 2 444
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız