Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]

AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 31, 32, 33  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
joushkun
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.05.2007 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taboostudio, memnun oldum tanıştığımıza. ya beni burda belki taşlayacaksınız, sopayla kovalayacaksınız ama ben motorlara biraz uzak kalıyorum. öncelikle ailem izin vermiyor, kötü haber almak istemediklerini söylüyorlar. ama ondan da önemlisi ben nerdeyse kendimi bir otomobil olarak görüyorum. ne bileyim işte ayağım ağrıyor, aha tekerler yamuldu diyorum, kalabalıkta aralardan yürürken sanki arabayla makas atarmışım gibi yürüyorum. bir ayakkabıdan, cep telefonundan bile otomobil tasarlayabiliyorum kafamda. umutsuz vakayım yani.. (:
yani çok ufak yaştan beri olan tek hobimdir. o yüzdendir ki dayım beni de davet etti ya bu işe. dayımın uzmanlık alanı motorsikletler, benim otomobiller. Dil çıkarıyorum
Başa dön
joushkun Çevrimdışı joushkun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.05.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joushkun, sen tatmamışsın o ruzgarı onadandır..bi dene bak ne oluyor Dil çıkarıyorum
taboostudio Çevrimdışı taboostudio Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sfm2
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 18.05.2007 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hmm ama abi benım elimden gelse motor yoluna ölecem sırf o rüzgarı bırkere yedım hala içim de hıssı var ama bı de makine alsam inşallah...
seho
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.05.2007 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi gerçekten hepsi çok güzel çalışmalar ellerine sağlık çoşkun beyin Alkışlıyorum
Başa dön
seho Çevrimdışı seho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.05.2007 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sfm2, aman kardeşim azgından yel alsın...umarım saglam bır makınayada sahıp olabılırsın..
seho, tesekkur ederım..
taboostudio Çevrimdışı taboostudio Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dogboysairbrush
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.05.2007 - 10:35    Mesaj konusu: kawasaki vn_800 drifter airbrush çalışması Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DogBoys AirBrush Team İstanbul'da .. buda bizim ilk çalışmamız. Yorumlarınızı bekliyoruz.

www.dogboysairbrush.com
Başa dön
dogboysairbrush Çevrimdışı dogboysairbrush Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beter_7
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2007 - 07:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o aırbrush lı opeli izmir sokaklarında cok gordüm we aynı zamanda alsancak bir adam war inanılmaz dowmeci heryere heryeşi işliyor gibi şeyler duymuştum eline saglık coskun abi fazla soze gerenk yok. Alkışlıyorum
Başa dön
beter_7 Çevrimdışı beter_7 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.05.2007 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dogboysairbrush, eline saglık kardeşim guzel olmuş...ayda bır ıstanbuldayım ,,tanışırız..
beter_7,tesekkur ederım ama inanılmaza daha cokkk var kardesım..
dogboysairbrush
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.05.2007 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taboostudio demiş ki:
dogboysairbrush, eline saglık kardeşim guzel olmuş...ayda bır ıstanbuldayım ,,tanışırız..
beter_7,tesekkur ederım ama inanılmaza daha cokkk var kardesım..

tşkkr ederim..tabi tanışırız kardeşim istanbul'a geldiğin zaman haberleşiriz görüşürüz
Başa dön
dogboysairbrush Çevrimdışı dogboysairbrush Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 26.05.2007 - 02:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun büyük başarı ve işçilik süper gerçekten ellerinize sağlık Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.06.2007 - 06:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sempatik_1982, tesekkurederım kardeşim..devamı yakında....

Son Mesajdan 133 saat 2 dakika sonra eklendi:

arkadaslarr özel yapım dragstar yakınada!!!tumgece ugarstık bır depomuz kaldı..alev alev yanacak!!!
selamolsun
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 02.06.2007 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
selamolsun Çevrimdışı selamolsun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sercenk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazig

MesajTarih: 02.06.2007 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya millet çekiniyo sanırım sormaya bu işlemin ücreti nedir?fiyatlandırma neye göre oluyo
sercenk Çevrimdışı sercenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2007 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok saol haika olmuş ellerine sağlık..
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.06.2007 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercenk, işlemın ucretı tamammen işçilikle alakalı..
yapılacak model alan vs..bir motosiklet 500tlyede cıkar komple 2000tlyede..
tamamen yapılacak işe baglı fakat M.D UYELERINE YARI YARIYA...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 31, 32, 33  Sonraki
17. sayfa (Toplam 33 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal