Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Moto GP de arka tekerlekleri kaydırarak nasıl dönüyorlar?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Moto GP de arka tekerlekleri kaydırarak nasıl dönüyorlar?

Moto GP de arka tekerlekleri kaydırarak nasıl dönüyorlar?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
alper44
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Malatya

MesajTarih: 28.12.2004 - 19:45    Mesaj konusu: Moto GP de arka tekerlekleri kaydırarak nasıl dönüyorlar? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu yarışları seyretmek çok güzel, elbette biz bu yarışlarda yapılanları yapmamız zor.
Ancak ben başka bir şey sormak istiyorum. özellikle moto gp yarışlarında dikkat ediyorum virajlara girerken özellikle arka tekerleklerini hafif hafif kaydırıyorlar. benim okuduğum yazılar da arka teker kayar sa işimiz bitti demek. ama bu adamlar arka tekeri kaydırarak virajları daha güzel dönüyorlar. bu nasıl bir teknik ve nasıl yapıldığını bilen varmı.
Bunun bir benzerini ralli arabalarında dört tekerden çekişli arabalarda kayarak viraj alma tekniğine benziyor. Eğer bu konuyuda açıklarsanız sevinirim.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
peugeot-cu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 28.12.2004 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum pek bilmiyorum ama tek bildigim virajda biraz gaz açtıkları Dil çıkarıyorum
Başa dön
peugeot-cu Çevrimdışı peugeot-cu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TEK_TEKER
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.01.2005 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BİLADER BENİ İYİ DİNLE
VİRAJA GİRERKEN ARKA FİRENİ SIKTIN MI MOTOR DOĞAL OLARAK KENDİNİ SAĞADÖNERKEN SOLA ATTIRIR SAĞA DÖNERKEN DE SOLA ATTIRIR ORDAN DURUMU KIVIR İŞTE Dil çıkarıyorum
Başa dön
TEK_TEKER Çevrimdışı TEK_TEKER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 17.01.2005 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunu yollar1m1zda denemeyelim lütfen :!:
Viraja girerken debriyaja bas1p ara gaz1 veriyorlar, ondan sonra gaz1 b1rak1p debriyajdan eli çektiginde motor otomatikman arkas1n1 sall1yor... Ondan sonra gaz verincede güzel bir görüntü olusuyor... Umar1m dedigini anlam1s1md1r...
Bunu 250cc ve üzeri makinelerde yumusak bir virajda yavasça dene... Kafanda ? kalmayacak... Dil çıkarıyorum
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
biker07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul-Antalya

MesajTarih: 17.01.2005 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Forumlarda konusuldu bu konu geniş geniş ordan bak bir cok yorum var, yardımcı olur sana...
Dil çıkarıyorum
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1030&highlight=power

Arama modülü büyük bir nimet bu arada faydalanalım..! Bravo
Başa dön
biker07 Çevrimdışı biker07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal