Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorumuz yine çalındı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorumuz yine çalındı

Motorumuz yine çalındı
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Albatros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.01.2005 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun Rabbit , DarkHaze'ede katılıyorum , bu kadar da güzel süslenmezki motor . Benim makine büro'da duruyor , geçen akşam kapıcı dikkat etmiş iki kişi camdan içeri bakmaya çalışıyormuş , kapıcıyı görünce bir kamyonete binip kaçmışlar . Bıraktığınız her yerde bağlamaya çalışın motoru.
Albatros Çevrimdışı Albatros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 17.01.2005 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buyuk gecmıs olsun umarım kısa sure ıcınde bulunur Ağlıyorum
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Bakkalgazi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 17.01.2005 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda bulunur.
Bakkalgazi Çevrimdışı Bakkalgazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ibanez
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 17.01.2005 - 14:32    Mesaj konusu: güvenlik Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rabbit çok geçmiş olsun ..merhaba bu benim ilk üyelik mesajım gerçekten çok üzücü bir durum bu çalınma olayı, motor hastasıyım ama bu çalınma işi hiç kafamı meşgul etmemişti..
bana yardımcı olun motorunuzu nasıl koruyorsunuz hırzızlardan veöneriniz varmı?? örneğin bir scooter çalınma riski ile 750cclik shadow un çalınma riski nedir aynı demeyin sakın shadow çalınamaz deyin !! çalışıp didinip almak istediğim shadowumu veya dragstarımı hırsızlara emanet edemem

..netür güvenlik yapmak lazım motora?? Ağlıyorum
Başa dön
ibanez Çevrimdışı ibanez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.01.2005 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun inşaallah bulunur en yakın zamanda Ağlıyorum
Başa dön
mezar şimdi Çevrimiçi mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hussar125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: -Ystanbul-

MesajTarih: 17.01.2005 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla pes....geçmiş olsun.. Üzgünüm ..

hakangursu@hotmail.com
Başa dön
hussar125 Çevrimdışı hussar125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
apple_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: edremit/balykesir

MesajTarih: 17.01.2005 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun valla.umarım bulunur.yanlız şöylede bişey var ben balıkesir edremit teyim geçen ay bura 4 tane izmirden çalınan motor bulundu.oradan çalıp plakasız olarak bu gibi yerlerde satıyorlar.civar illerde ve semtlerde oturan arkadaşlarda bakınsınlar.sevgiler..
Başa dön
apple_wolf Çevrimdışı apple_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
auslander
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.01.2005 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım motorun üstünde ciddi bir nazar var - ve,veya alet çok albenili duruyor. Gören dayanamıyor Üzgünüm

İlki gibi geri gelecektir, bundan sonra mutlaka bir direk yanına parkedin.

Yinede cana gelecegine mala gelsin ...

Büyük geçmiş olsun Dinçer ler...
denizest
Üye
Üye

Nereden: izmir/bandyrma

MesajTarih: 17.01.2005 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum umarım motorun bulunur ve bu üzücü durum bir öncekisi sona erer
ama böyle eşkiyalar varken nolucak halimiz geçmiş olsun Üzgünüm
Başa dön
denizest Çevrimdışı denizest Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
knight_rider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 17.01.2005 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hay ben böle işin ulan ayıp bea adi adamlar şerefsizler
Başa dön
knight_rider Çevrimdışı knight_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kayhan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul - Bostancy

MesajTarih: 17.01.2005 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun..
kim bilir, belki hırsızlar da motorun bayandan olmasını tercih ediyordur. Üzgünüm
umarım kısa zamanda tekrar bulunur, yerine daha ağır, kaldırılıp götürülemeyecek bir çerez-motor alınır.. (fındık, ceviz, badem vs..) Bravo
kayhan Çevrimdışı kayhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cheyenne
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.01.2005 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rabbit tekrar geçmiş olsun ve tekrar kısa sürede bulunur diyorum.inatla iki sefer gidiş. Şok oldum bencede bulununca sat.cana gelmesin boşver.
Başa dön
cheyenne Çevrimdışı cheyenne Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.01.2005 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adileeeerrrrrrrr şerefsizleeeeerrrrrrrrr. Ağlıyorum çok üzüldüm çek kızdımmmmmmmm rabbit hanıma çok geçmiş olsun umarım bulunur..istanbulda görürsem motoru alır çalana gerekeni yaparımmmmmmmm Dil çıkarıyorum
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 17.01.2005 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ama adi şerefsiz insanlar var dünyada ya!.
Bu duruma gerçekten çok üzüldüm Üzgünüm . İnşallah en kısa
zamanda geri bulunur.
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kemerli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul/Kemerburgaz

MesajTarih: 17.01.2005 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun.... inşallah bulunur
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.32 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal