Tarih: 17.01.2005 - 14:01 Mesaj konusu:
Büyük geçmiş olsun Rabbit , DarkHaze'ede katılıyorum , bu kadar da güzel süslenmezki motor . Benim makine büro'da duruyor , geçen akşam kapıcı dikkat etmiş iki kişi camdan içeri bakmaya çalışıyormuş , kapıcıyı görünce bir kamyonete binip kaçmışlar . Bıraktığınız her yerde bağlamaya çalışın motoru. _________________ BMW R1100RT
Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa sen üzerine tekila ve tuz iste.
rabbit çok geçmiş olsun ..merhaba bu benim ilk üyelik mesajım gerçekten çok üzücü bir durum bu çalınma olayı, motor hastasıyım ama bu çalınma işi hiç kafamı meşgul etmemişti..
bana yardımcı olun motorunuzu nasıl koruyorsunuz hırzızlardan veöneriniz varmı?? örneğin bir scooter çalınma riski ile 750cclik shadow un çalınma riski nedir aynı demeyin sakın shadow çalınamaz deyin !! çalışıp didinip almak istediğim shadowumu veya dragstarımı hırsızlara emanet edemem
Kayıt: Jan 05, 2005 Mesajlar: 232 Nereden: edremit/balykesir
Tarih: 17.01.2005 - 15:06 Mesaj konusu:
geçmiş olsun valla.umarım bulunur.yanlız şöylede bişey var ben balıkesir edremit teyim geçen ay bura 4 tane izmirden çalınan motor bulundu.oradan çalıp plakasız olarak bu gibi yerlerde satıyorlar.civar illerde ve semtlerde oturan arkadaşlarda bakınsınlar.sevgiler..
Kayıt: Sep 25, 2004 Mesajlar: 291 Nereden: Istanbul - Bostancy
Tarih: 17.01.2005 - 16:39 Mesaj konusu:
geçmiş olsun..
kim bilir, belki hırsızlar da motorun bayandan olmasını tercih ediyordur.
umarım kısa zamanda tekrar bulunur, yerine daha ağır, kaldırılıp götürülemeyecek bir çerez-motor alınır.. (fındık, ceviz, badem vs..) _________________ CBF Bin, ba?ka motora binmezsin.
XMAX, The Xcooter
Tarih: 17.01.2005 - 18:25 Mesaj konusu:
adileeeerrrrrrrr şerefsizleeeeerrrrrrrrr. çok üzüldüm çek kızdımmmmmmmm rabbit hanıma çok geçmiş olsun umarım bulunur..istanbulda görürsem motoru alır çalana gerekeni yaparımmmmmmmm _________________ pikaçu...ocak başı team
[b]34 sau 63
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 17.01.2005 - 18:28 Mesaj konusu:
Ama adi şerefsiz insanlar var dünyada ya!.
Bu duruma gerçekten çok üzüldüm . İnşallah en kısa
zamanda geri bulunur. _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız