Tarih: 19.05.2007 - 14:16 Mesaj konusu: yağış uyarısı !
arkadaşlar 20 mayıs pazar akşamından itibaren başlayacak ve özellikle batı bölgelerimizi (ege,marmara) etkisi atına alacak yağışlar, şiddetli rüzgarların getirdiği sahra tozlarıyla dolu olacak. buda yolların normalden fazla kayganlaşması demektir. lutfen motosiklet (otomobildede olsanız farketmez) üzerinde iseniz çok dikkatli olun _________________
valla bizim burda(izmir çeşme)dün akşam başladı yağmur,ara ara yağıyor.1 haftada yağacakmış diyorlar....bugün motora binemedim zaten... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 490 Nereden: balıkesir,denizli
Tarih: 19.05.2007 - 17:02 Mesaj konusu:
ya arkadaşlar yağmur su sorunu için iyi oldu ama ben perşembe günü istanbul dan balıkesir e gidicektim motorla bi arkadaşımın düğününe onun için çok kötü oldu ne zamana kadar yağıcakmış ya kötü oldu bak şimdi
son aldığım haberlere göre izmirde sel baskınları olabilirmiş.......mayıs ayında havaya bak yaa...... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız