Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 19.05.2007 - 12:41 Mesaj konusu: İZMİR 27 Mayıs Didim-Altınkum Tüplü Dalış ve BÜYÜK konvoy
Sevgili Arkadaşlarım;
Pamukkaleden sonra şu güzelim bahar havalarını kaçırmadan güzel bir gezi programı hazırladık.
İşte çok büyük ,eglenceli,deli-dolu bir MOTORDELİSİ gezisi daha..
Gün geçtikçe büyüyen MOTORDELİSİ ailesi,YAZ etkinliklerine başlıyor..
Geçtiğimiz haftalarda yaptıgımız PAMUKKALE Gezisinde unutulmayacak bir Motosiklet konvoyu oluşturmuştuk ve yeri-göğü inletmiştik,katılmayanlar sonradan çok pişman olmuşlardı..PİŞMAN olmamak için bu etkinliği kaçırmayın ve BÜYÜK KONVOY daki yerinizi alın.........
Hem çok kısa olmasın, hem çok uzak olmasın derken, Didim Altınkum un tam aradığımız yer olduğuna dahada gitmemiş olmamızın da etkisiyle karar verdik.
Havalarında sıcak olduğunu bildiğimizden dolayı, gittiğimiz yerde serinleme olanağımızında olmasını göz önünde bulundurarak,proğramımıza tüplü dalışıda ekledik.Tabi sadece bu değil aynı zamanda muza yada simite binmek isteyenler, deniz sörfü yapmak isteyenler ve ben jetsky i motor gibi kullanırım diyenlerde hazırlıklı gelsinler.
Motordelisinin en eski üyelerinden gönlümün sultanı Tayfun kardeşimde şuanda Didimde ve bu su sporlarıyla ilgili bütün ayarlamaları yapmakta.Kulübümüze has indirimlerden ve ayrıcalıklardan Tayfun kardeşim sayesinde faydalanacağız.
Kahvaltıyı ise Söke tarafında bir yerle anlaşma çalışmaları içindeyiz.Ve büyük olasılıkla o civarlarda kahvaltı edip yolumuza devam edeceğiz.
Öğle yemeği için Tayfun kardeşim bir kaç yerle görüşmede.Bizim için en uygun yerde yemeğimizi yiyeceğiz.
Etkinlik:Didim Altınkum Tüplü Dalış ve Su sporları
Toplanma Yeri:Lozan Meydanı Atatürk Lisesi Kapısı önü
Toplanma Tarihi:27 Mayıs 2007 Pazar
Toplanma Saati:10:00
Hareket Saati:10:30 Güzergah:Otobandan Söke,Burada kahvaltı ve Didim.Dönüş yine aynı yol üzerinden.Tahmini olarak gidiş geliş toplamda 300-350 km lik bir yol katedilecektir.
Herzamanki gezi kurallarımız geçerlidir.Ve depolarımızın dolu olmasına lütfen hassasiyet gösterelim yolda zaman kaybetmeyelim.
Bu gezimize Kuşadası,Söke ve Nazilli gruplarımızıda bekliyoruz.
Gideceğimiz yerden bir kaç kare koyalım bakalım.
_________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
çok isterdim ancak yurtdışında olucam. bir sonraki haftasonu güzel bir etkinlik olursa hazırım. hem uzunyol (+otoban) ve deniz daha ne olsun. _________________
Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Ben ufaktan agoşaya yatayım, siz kaç metrede olacaksınız? Elimde zıpkın yerine deniz yosunlarından bir demetle "süpriiiiiiiz" yapayım . Ah ahh yıllık izni denk getiremeyeceğim sanırım bu aralar. Temmuzda bir aksilik olmazsa inşallah... Bu arada şimdiden iyi eğlenceler. Çok güzel bir yermiş, fotolara bakınca içim eridi. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tarih: 19.05.2007 - 23:28 Mesaj konusu:
freewing, Tamam kardeşim aşağılarda biryerlerde buluşuruz seninle
ibRRahim, Valla bana uyar kardeşim ben dalarım hertürlü.Sen düşün kendi sonunu _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 20.05.2007 - 20:34 Mesaj konusu:
İşte çok büyük ,eglenceli,deli-dolu bir MOTORDELİSİ gezisi daha..
Gün geçtikçe büyüyen MOTORDELİSİ ailesi,YAZ etkinliklerine başlıyor..
Geçtiğimiz haftalarda yaptıgımız PAMUKKALE Gezisinde unutulmayacak bir Motosiklet konvoyu oluşturmuştuk ve yeri-göğü inletmiştik,katılmayanlar sonradan çok pişman olmuşlardı..PİŞMAN olmamak için bu etkinliği kaçırmayın......... _________________
Tarih: 21.05.2007 - 11:56 Mesaj konusu:
blackheart, Tamam yerin ayrılmıştır. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
bende gelmeyi çok isterdim ama o gün yılmaz erdoğan'la randevum var benim oyunculuğumu çok beğenmiş kendisi telefon açtı beni tebrik etti ona sözüm var kusura bakma HalilRR _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız