Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - olumlu kazalarin cogunda neden racingler bas rolde??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

olumlu kazalarin cogunda neden racingler bas rolde??

olumlu kazalarin cogunda neden racingler bas rolde??
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul /anadolu yakasi

MesajTarih: 19.05.2007 - 22:54    Mesaj konusu: olumlu kazalarin cogunda neden racingler bas rolde?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dikkatimi cekti bayadir uye oldugum bi kac motosikletci sitesinde olum haberlerini okuyorum. cok uzuldum gercekten bi cok abimizi arkadasimizi kaybettik.

ama nedense olumlu kazalarin cogunda racing motosikletler bas rolde ve genellikle virajlarda asiri hizdan ve dikkatsizlikten kaynakli kazalar.

bizimle konusurken racing motosiklet ustalik ister diyen bi cok insan war ustalik bi nefse ama dikkat ve hiz tutkusunu dizginleyebilmek ondan once geliyomus gibi bir hisse kapildim.

kissadan hisse bu durumda herkes racing motosikletle ogrenmeye basliyabiliri hatta kullanip gezebilir ama ucunda kendini dizginleyip motosikletin eglence amacli kullanilip hiz tutkusuna yenik dusmemek senin asil ustaligin deilmidir.

kisaca arakdaslar altinizda r1 ler 600f ler hayabusalar dahi olsa kendinizi dizginleyip kurallara uyarsaniz hayatiniz kurtulur .

unutmayin trafik kurallari haaytinizi olabilicek tehlikelerden korumaktir oraya max hiz 90 die bi tabela asmislarsa bi bildikleri war demektir.

yeni bir motorcudan abilerine nacizane nasihatlar yanlisim warsa affedin
Başa dön
kabuto Çevrimdışı kabuto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 19.05.2007 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten büyük ve ölümlü kazaların çoğunu o ustalar diye tabir ettiğmiz kişiler yapıyor..

kazasız sürüşün ustalıkla alaksı yok tamamen irade ile alakalı eğer buna sahip olmayan bir sürücü.......eğer ustaysa ya dikkatsizlikten yada aşırı gözü karalıktan yada başkalarının hatası yüzünden ve de diğer bildiğiniz sebeplerden kazayı yapıor...

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.05.2007 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence racıng kullanıcılarını kendılerını cok cok usta goruyor ve tamam biz artık aştık dıyorlar bence aşırı guven ve hırs yuzunden maglum sonuçlar orataya cıkıyo Üzgünüm
bsa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 19.05.2007 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Henry, kesinlikle haklısın Bravo
Başa dön
bsa Çevrimdışı bsa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.05.2007 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racing motoru rytang(eray) gibi kullanırsan hiç bişiii olmaz Çok gülüyorum
Capirossi, kendilerini çok usta değil fakat tr hız ortalamalarının az üzerinde yol aldıklarından desek???bana parmağınla kaç tane racing çinin 100 km hızla gittiğini söyleyebilirsin(rytang)haricinde
maaalesef güzide memleketimize racing motorlar sanırım bi numara bol geliyor
allah hepimizi korusun Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.05.2007 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, rytang baya ııı gazlıyo ben şahıdım Çok gülüyorum ama otobanda
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.05.2007 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba: Erbil abi büyüğümsün sana saygım sonsuz.Hörmetler abi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.05.2007 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racing hızı rüzgarı sewer düşük dewirler onu bozar.hani bi laf wardır ya kontrolsüz güç güç değildir! 2 gün onceki kazayı duymussunuzdur bizde guzelyalıdaydık wallahi durum çok acıydı allah kimseye gostermesin boyle bir kaza Üzgünüm
Başa dön
beter_7 Çevrimdışı beter_7 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
atillaadn
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.05.2007 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar 900RR'ım yatak sardı; yurtdışından komple motor getirtmiş olan var mı? İstanbul'daki ustalardan kalite/fiyat oranı en makul olan kim?
(47binde normal mi yav?) Saygılar
Başa dön
atillaadn Çevrimdışı atillaadn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OdalRune
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Ortaköy

MesajTarih: 20.05.2007 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu motorlar hız makinesidir ,aslında şehir içi trafiğe de uygun değildirler gerek oturma pozisyonu açısından gerek çok devirli olmaları açısından rahat makineler değildir,kullanımları belli bir tecrübe gerektirebilir kullanışına göre diyelim ama hiçte ustalık gerektirmez aslında mesele bu motorları şehir içinde performanslı kullandığın zaman başına gelebilecek riskler fazlalaşır
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 20.05.2007 - 06:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bazı Race kullanan motorcular kendileri için işte ben buyum race kullanıyorum en kralı benim basarım makas atarım havalarına giriyorlar ve en umulmadık anda patlıyorlar,ben race alma taraftarı değilim(şahsen) coğrafi açıdan bulunduğum yere en uygun makina Enduro ama yinede yabancı bir ülkede kaymak gibi yolda dahi olsam yinede race alma taraftarı değilim ve arkadaşlarımızın dediği gibi birde irade meselesi hani diyorlar ya motor öldürür aslında alakası pek yok çünkü motora hükmeden insandır insan kendi kendisini tehlikeye atar öldürür,bir olayda hemen race ile başlamak isteyenler onlar merdiveni onar beşer atlayayım diyorlar aslında en güzel merdivenleri teker teker çıkmakdır şahsen ben öyle yaptım 125 ile başladım 250 ardından en son virago 535 kullandım ve artı olarak sadece vitesli motorla 100.oookm devirdim ve hala daha kendimde race kullanıcak cesareti bulamıyorum ve race ile başlayanların cürretine şaşırıyorum RACE kullanan arkadaşlara sesleniyorum iradenize sahip olun ve arkada kalıcakları bir düşünün Bravo

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.05.2007 - 07:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bu motorlar hız makinesidir ,aslında şehir içi trafiğe de uygun değildirler gerek oturma pozisyonu açısından gerek çok devirli olmaları açısından rahat makineler değildir,kullanımları belli bir tecrübe gerektirebilir kullanışına göre diyelim ama hiçte ustalık gerektirmez aslında mesele bu motorları şehir içinde performanslı kullandığın zaman başına gelebilecek riskler fazlalaşır

Bravo
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 20.05.2007 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canakkaleli, Çok Güzel Anlatmış Ama Şunu Soruyorum Arkadaşlar Size

90 km/h Sınırı Çok Az Değil mi R1 gibi bir makinayla 1. Viteste Yapabileceğin İş. Aslında Türkiye İçin Enduro Gibi Makinalar Uygun Ama İşte Türk İnsanıyız Heyecanı Seviyoruz...
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 20.05.2007 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, peki kardeş Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
securtyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 20.05.2007 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yav arkadaşlar bırakın motoru bütün araçlarda hız ve alkol;
boş yere ölüm makinaları denmiyor bu makinalara binenler heralde bunu
göze alarak biniyorlardır '''' ölüm makinaları !!!! hız yapmasa bile yanlışlıkla gaz pedalını azcık fazla çek 150 eee literatürde bir çok kişi sen ne yaptın 150 basılırmı hiç ama videoları izleyelim 296 lar 300 ler
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal