iki marka da güzel hangini alırsan al pişman olmnazsın ama ben sana Z750 yi de göz önünde bulundur derim hayırlı olsun hangi makinayı seçersen seç allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin _________________ yzf r1+crypton r+hero honda+z750s+er5+gt250r green.island35@hotmail.com
İki makinayı kıyaslama bile bence.Suziki Gsr çok atletik bir makina,gaz koluna dokunduğunda tepki almak istiyorsan düşünme bile. SUZİKİ motosikletin hayırlı olsun şimdiden _________________ -yamaha tdm850-
Kayıt: Jan 20, 2007 Mesajlar: 247 Nereden: Istanbul / Kadiköy Mugla / Koycegiz
Tarih: 15.06.2007 - 20:21 Mesaj konusu:
Bende benzer bir ayrımdayım ama listemde er-6f,er-6n,kawasaki z750 gibi motorlarda var ve listemin başını cbf600s ile z750 çekiyor.GSR600 performans olarak motorunu kullandığı abilerini andırıyor ve orjinal eksozuyla dahi verdiği sesle insanı cezbediyor.İşçiliği ise gördüğüm kadarıyla çok iyi,ayrıntılara özen göstermişler ancak dezavantajlarıda var; mesela görüntüsü ! Bence kutu gibi,sade hemde çok sade,agresif ya da estetik bi görüntüsü yok,1300cc lik abisi B-KİNG e benzetmişler ama model bu hacimdeki bi motoru cılız göstermiş.Öte yandan,hondada estetik,güvenlik,başarılı grenaj,sıkıntısız servis,abs,heybet var.Ama onunda son hızı tıksırarak 210-215.Az mı ? Hayır değil ama arada herzaman olmasa bile uygun şartlarda 240-250 görüp,heves köreltmek ister insan.Enjeksiyon olmaması ise dezavantaj değil hatta özellikle tercih sebebi benim için,zira herhangi bir motor ustası dahi,başın sıkıştığında yardımına koşabilir,uzun yolda,dağda,köyde,kampta.
Şuan sana yazarken benim aklmdaki soru işaretleri bile dağılıyo aslında.Her ne kadar diğerlerinin ilginçlikleri gözümü boyasada elime kağıt kalem alıp avantaj-dezavantaj listesi yapınca açıkara cbf600s öne çıkıyor. _________________ Yamaha FZ6 Fazer (kızıl)
Kayıt: Oct 26, 2007 Mesajlar: 10 Nereden: istanbul halkalı
Tarih: 11.11.2007 - 20:01 Mesaj konusu:
isteyen varsa gsr 600 bende sıfırı var hic binmedim bilginize bordo mükenmel bir makina diyorlar ben takas yapyım elimde duruyor hakan albayrak daha faturası bile cıkmadı alıcak kişinin üstüne yapılcak bilginize 13000 ytl son fiyatı arkadaşlar 0554 702 24 12
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız