Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - suzuki gsr 600 mü-honda cbf 600s mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

suzuki gsr 600 mü-honda cbf 600s mi?

suzuki gsr 600 mü-honda cbf 600s mi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
turgutlu__md
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KASABA'DAN

MesajTarih: 20.05.2007 - 07:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iki marka da güzel hangini alırsan al pişman olmnazsın ama ben sana Z750 yi de göz önünde bulundur derim hayırlı olsun hangi makinayı seçersen seç allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
samurai79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 20.05.2007 - 08:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İki makinayı kıyaslama bile bence.Suziki Gsr çok atletik bir makina,gaz koluna dokunduğunda tepki almak istiyorsan düşünme bile. SUZİKİ motosikletin hayırlı olsun şimdiden
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 20.05.2007 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede horneti dusun derım kardes suzukide guzel ama hornet daha gbı guzel duruyor ergonamıde ıyı Bravo
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.05.2007 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya şimdi ben FZ6 Fazer al desem kızarmısınız Çok gülüyorum
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 21.05.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadas V-strom u denemis bile ,
650 mi 1000lik mi sorusunun cevabi 650 ...
Başa dön
Stromer Çevrimdışı Stromer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 22.05.2007 - 11:23    Mesaj konusu: Re: suzuki gsr 600 mü-honda cbf 600s mi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canakkaleli demiş ki:
herkucuk demiş ki:

2:Artçımın rahat olması benim için çok önemli çünkü devamlı eşimle yolculuk yapıyorum,bu rahatlık hangisinde daha iyidir ?

o zaman CBF 600SA ABS diyorum ben Bravo
ama 600cc klasmanında naked olarak GSR 600 tek geçiyorum(şahsen) Gülümsüyorum

kesinlikle + 1 Bravo

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cuneytovuc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul / Kadiköy Mugla / Koycegiz

MesajTarih: 15.06.2007 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende benzer bir ayrımdayım ama listemde er-6f,er-6n,kawasaki z750 gibi motorlarda var ve listemin başını cbf600s ile z750 çekiyor.GSR600 performans olarak motorunu kullandığı abilerini andırıyor ve orjinal eksozuyla dahi verdiği sesle insanı cezbediyor.İşçiliği ise gördüğüm kadarıyla çok iyi,ayrıntılara özen göstermişler ancak dezavantajlarıda var; mesela görüntüsü ! Bence kutu gibi,sade hemde çok sade,agresif ya da estetik bi görüntüsü yok,1300cc lik abisi B-KİNG e benzetmişler ama model bu hacimdeki bi motoru cılız göstermiş.Öte yandan,hondada estetik,güvenlik,başarılı grenaj,sıkıntısız servis,abs,heybet var.Ama onunda son hızı tıksırarak 210-215.Az mı ? Hayır değil ama arada herzaman olmasa bile uygun şartlarda 240-250 görüp,heves köreltmek ister insan.Enjeksiyon olmaması ise dezavantaj değil hatta özellikle tercih sebebi benim için,zira herhangi bir motor ustası dahi,başın sıkıştığında yardımına koşabilir,uzun yolda,dağda,köyde,kampta.

Şuan sana yazarken benim aklmdaki soru işaretleri bile dağılıyo aslında.Her ne kadar diğerlerinin ilginçlikleri gözümü boyasada elime kağıt kalem alıp avantaj-dezavantaj listesi yapınca açıkara cbf600s öne çıkıyor.

http://img155.imageshack.us/my.php?image=dsc02964kopyalatd3.jpg
Başa dön
cuneytovuc Çevrimdışı cuneytovuc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.06.2007 - 07:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim Bence HONDA derim sesiz ve hırçın makina ama karar senin kalbinin sesini dinle Göz kırpıyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 08:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suzukiiii honda ya her konuda 10 çeker
Başa dön
yamahaci_kursat_59 Çevrimdışı yamahaci_kursat_59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakanalbayrak
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul halkalı

MesajTarih: 11.11.2007 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

isteyen varsa gsr 600 bende sıfırı var hic binmedim bilginize bordo mükenmel bir makina diyorlar ben takas yapyım elimde duruyor hakan albayrak daha faturası bile cıkmadı alıcak kişinin üstüne yapılcak bilginize 13000 ytl son fiyatı arkadaşlar 0554 702 24 12
Başa dön
hakanalbayrak Çevrimdışı hakanalbayrak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 23.05.2008 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

al kardesım gsr yı..ben de hanıdır fz6 mı hornet mı dıye düşünüyordum..gsr de karar kıldım sen gıbı..sımdıden hayırlı ugurlu olsun...
Başa dön
loriss Çevrimdışı loriss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal