Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 213 Nereden: izmir/Çanakkale
Tarih: 20.05.2007 - 07:54 Mesaj konusu: motorun naklini izmire alcam yardım edebilecek var mi?
yaklaşık 3 hafta önce aldığım motorun naklini izmire aldırmam gerekiyor artık yoksa cezayı yicez. Ama izmirde neler yapmam ve nerelere gitmem gerektğini hiç bilmioyrum. msnden bana yardım edebilecek var mi?
simdiden teşekkür ederim.
dostum sana bi trafik takipçi telefonu verecem onunla görüş bütün sorunlarını çözer 0232 4592200 ismi can bayağı hızlı bayağı güzel bi insan trafikle ilgili bütün problemlerini çözer
Tepecikte dediğiniz gibi. Bütün işlemlerinizi ordan yaptırabilirsiniz. Plaka değişim vs.
Tanımadığınız Takipcilere bulaşmayın, tek formu 10YTL ye dolduruyorlar. Bilginize.
Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 213 Nereden: izmir/Çanakkale
Tarih: 23.05.2007 - 20:38 Mesaj konusu:
supermoto35, saolasin bi arayip görüşmek lazim onla
Biker_BoyzZ, hmm bize tepecik yolu gözüktü desene aslinda pek sevmem bi de tepeciği
Arcan, uyarın için saol dikkat ederim ona
bana ne kadara patlar bu iş acaba, takipçiye versem o ne kadar alir bi de?
manve, arkadaşım takipçiler bu işler için fazla almıyor ve arkadaşlarında dediği gibi tepecikte trafik şube müdürlüğüne kendinde gitsen kolayca işini halledebilirsin.eğer işini halletmekte zorlanırsan ben buraya numaramı veriyim,lazım olursa ararsın seni bi takipçiye yönlendirebilirim...
0 533 686 52 32 _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız