Tarih: 21.05.2007 - 15:10 Mesaj konusu: Sitede bugün çıkan index of yazısı???
Ya gerçekten hayretler içinde kaldım. Türkiyenin dört bir yanından MD de user arkadaşlarım bölgelerine göre başlıktaki yazıyı okudular.
Saat sıralamaları aynen şöyle;
İçanadolu ve Akdeniz Bölgesi Sabah 8 - 12 arası İNDEX OF
Ege bölgesi Öğlen 12 - 17 arası İNDEX OF
Marmara ve Karadeniz Bölgesi İkindi 17 - ?? arası İNDEX OF
Sanırım Doğu illeri de Akşam sularında İNDEX OF Yazısını görecek.
Baya bi garibime gitti. Ulusal dolaşımda bölge bölge bu yazıyı görmek çok garip bi açıklaması varmıdır acaba?
Motordelisi.com bu yazıyı nasıl bölge bölge görebiliyor. Gittimi heryerde gitmiyormu?
Servis sağlayıcılarda güncelleme ya da başka bir işlem, kuvvetle muhtemel. Yeni server'a geçilecekti bu gün oradanda olabilir. Net cevap sanırım Hakan başkanda. Zaten yapılan her iyileştirme duyuru olarak yayınlanıyor. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
En son freewing tarafından 21.05.2007 - 15:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
evet yaa bazen giriyorum index of yazıyor.birkaç kere denedimmi girmeyi giriyor..... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 21.05.2007 - 15:49 Mesaj konusu:
ya bugun bende karsılastım ne yazdıysam hep o yazı cıktı uyuz oldum ya bılgılendırdıgınız ıcın tesekkurler _________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
Tarih: 21.05.2007 - 16:29 Mesaj konusu:
ya arkadaşlar ben birisi bizim siteyi haclemiş dedim indexi de off diye basmış kapatmış gitmiş sandım az okumadan ardından ya şaka gibiydi ya bi daha olmaz umarım
Tarih: 22.05.2007 - 08:23 Mesaj konusu:
Bende önce index of yazısı göründü bir süre sonra girmeye çalıştığımda site http://adultfriendfinder.com/go/g866815&=? adresine yönlendi sürekli
En çok tıklanan, en çok üye sahibine sahip motosiklet forumuna bak _________________
Kayıt: Mar 31, 2005 Mesajlar: 789 Nereden: Acibadem / Istanbul
Tarih: 22.05.2007 - 08:30 Mesaj konusu:
On7_li, aynen bendede bu sorun oldu akşama doğru .. iş yerinde hiç giremedim sabahtan akşam 7 y ekadar hep index of cıktı.. evden denediğimde dediğin siteye yönlendiriyordu hep.. _________________
Arkadaşlar panik yok. Server değişiyor. Bugün, yarın yeni servera geçmiş olacağız. 10 kat daha hızlı olacak ve sorunsuz olacak. Şu an itibariyle geçici serverdayız. _________________
[/url]
NiGhTeXpReSs, Çıldırdım kardeşim;Başkanada söyledim;senin PC arızalıdır dedi.
Benimkinde bi ara sex sitesinede yönlendirdi
Rezil oldum yaa. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız