Bis saldırıyoruz TMF' ye.
Bu takvimden rahatsız olan herkez saldırsın bence (email,telefon,fax) Özellikle de dragtan. _________________ Geç frenaj; iyi viraj!!!!!!
Tarih: 27.04.2007 - 07:33 Mesaj konusu:
yakında drag diye birşey kalmayacak herhalde kınıyorum _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
kadiRR_delisi,
Drag takviminde olan şu an ki yerlerde bu kriterlerin uygulanacağını düşünmüyorum.
Geçmişte olduğu gibi _________________ Geç frenaj; iyi viraj!!!!!!
crazy_81,
otobanlarda yarışma konusuna karşıydım ama TMF bizi ona zorluyor kardeş Hak veriyorum sana.Artık otobanlarda yarışacağız.
1995 yılından beri Drag yarışlarındaki kazalarda; yarışan arakadaşların kişisel hatalarından dolayı ölümlü kazalar olmuştur bu doğrudur.
Bundan sonra otobanlarda devamlı birilerimiz ölecek artık. Bugün sen ölecen yarın ben, öbür gün arkadaşımız,öbür gün kardeşimiz. _________________ Geç frenaj; iyi viraj!!!!!!
bence bu konu sizin ve seyircilerin güvenliği için geçmişteki yaşanan üzücü olaylardan ders çıkarılarak şart koşulmuş. Kötü bir niyet yok sadece güvenli bir ortam yaratmak istiyorlar.. _________________ R?zgary y?z?nde hissetmedik?e, kanatlaryn ne ?nemi var?
valla dedim ya çok ilginç. şu olsa anlaşılır bir tane gerçek drag pisti yapılır. bütün yarışlar orda olur o zaman tamam ama bu da yok. ne bileyim çok da birşey demek istemiyorum.
Boş ver deme daha iyi.
haa bu arada İsmail Yeşil sanırım federasyonla konuşmuş Ödemiş te drag olucakmış
evet arkadaşım ödemiştede yarış olacak ama ödemiş belediyesi pistin kenarlarına beton bariyer yaptıktan sonra eylülde ödemişte yarış olacak arkadaşlar... saygılar... _________________ <<<kod ady motorcu>>>
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız